Güncel bilgi alalım. Caddeye yakın yerlere gitme planım var gece. Ümraniye'den çıkıcam 2 gibi minibüs caddesinden caddeye yakın bi yere ineceğim.
Printable View
Güncel bilgi alalım. Caddeye yakın yerlere gitme planım var gece. Ümraniye'den çıkıcam 2 gibi minibüs caddesinden caddeye yakın bi yere ineceğim.
Ses soluk yok bu gece galiba :)
Merterdekiler uçmuş. Arkadaşın kafadan biraz basık Dizel corsayıda film vs bulamayınca blow oftan men etmişler. İyice abarttı bu herifler.
e6 temiz 2 kirmizi vtec bide zg 106 vardi. yetise bildigim kadar yurudum peslerinden :)
saat 12'ye dogru Jr.Eser arkadasimiz sagolsun aradi beni S'te 100 metre arayla 2 cevirme var diye tek seride indirmisler herkesi aliyorlarmis yine :) yazma firsatim olmadi umarim zararli cikan yoktur
S'de sis farından ceza yedim, 2 yerde çevirme var biri S'in girişinde biride bostancı deniz istasyonuna gelmeden.
bunların cocukluklarına iniceksin ne hayal gücü böyle
Tam bolge adini bilmiyorum ama aksaray tarafindan e5 e baglanan yolda 3 4 ekip var baya yogun arama yapiyolar, birde merter-kopru istikametinde yanyolda vardi sabah 2 yada 3 ekip.
Dragos sahilde, dragostan çıkıp maltepe tarafına döner dönmez bir ekip var. Kemer takmayanları alıyor direk. çevirme değil ama öle bi polis yolu falan kesmemişler bakıyor kemer yoksa alıyor direk.
Birde Bostancı balıkçıların önünde yine 1 ekip var yine kemer kontrol modundalar.
Biraz önce iki noktadan da sorunsuz geçtim.
Bilginize.
dun coupeyle tedırgın bı sekılde (sadece cam fılmınden kac kısıyı bagladıklarını dusununce :)) eglenmeye gıttım caddede.cadde tarafında hıc cevırme yoktu.gece 4te dahi yoktu.sahılde var mıdır bılmem.
bugun rr la dırek baglarlar dıye caddeden terse pendık yaptık.2 tane cevırme vardı kartal-pendıkte.150+ oldugumuz ıcın tırstım acıkcası ama durdurmadılar egzoza ragmen.donuste de dragos cıvarında ekıp otoları gezer sekılde sagdan sagdan dolasıyordu. bıtmıs bızım bu taraf. gelmeye gerek yok zorda kalmadıkca.
Merceksiz xenonlarıda polis alsın...
Kaporasını verdim vtec 2'nin kumandalı egzoz ve cam filmi var. egzoz neysede film sıkıntı olucak heralde baya bir kontrol var bugün otopazarına giderken gördüm 1-2 noktada ekipler bekliyordu en iyisi aldığım gibi filmleri söksem mi ?