Yarışlar internet üzerinden iletişime geçilerek organize ediliyor. Kurdukları gruplara üye olmak için yöneticilerle tanışmış olup, onların süzgecinden geçmeniz gerekiyor
bu nasıl bır kafadır arkadaş :D:D
Printable View
Yarışlar internet üzerinden iletişime geçilerek organize ediliyor. Kurdukları gruplara üye olmak için yöneticilerle tanışmış olup, onların süzgecinden geçmeniz gerekiyor
bu nasıl bır kafadır arkadaş :D:D
o yönetici @cem işte :D
Safak Sezer - Hangi Cem - YouTube
12 anahtarı olan var mı?" İşte yüksek sesle gelen bu soru, lastik değişimi için... Özel 'Drift' ve 'Patinaj' lastikleri takılıyor, normal lastikler ise bagajlara kaldırılıyor. Araçlarda çok titiz bir hazırlık var. Siliyor, parlatıyor ve gövde gösterisi yapıyorlar. Aralarında '4 bin lira' değerinde olan otomobile '25 bin lira' masraf yapan sürücüler bile mevcut..
300hp üstü şahinler varmış beyler saklanmayın çıkın ortaya
adam oraya drıft ıcın patınaj ıcın gelıcek lastııgı olucak :D ve 12 anahtarı olmıcak hımmm ıns canım ya
bu arada maslak ıstınye park cıvarı da bı cevırme yogunlugu oluyor
arkadaş neyseki zamanında ataşehire falan gelmemiş
Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. :D:D
bu arkadaş ff2 yi izledikten sonra 1-2 değişiklik yapıp bu haberi yazmış galiba yaw :D
hey allahım yaa haber diye yazdığı şeylere bak sütlücede film çekimine gitmiş bunlar heralde f&f özentisi bişey çekiyolar kapağıda bu olur :))
http://img23.imageshack.us/img23/8386/1xni.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Hahaha adama bakya nasıl tasarlamış bayan getirmek ilk kural amaç güven kazanmak :D arabaların bagajı açık dev hopörlerde bir tarafta cengiz kurtoğlu çalıyo :D
tüh ya emir somer adlı HABERCiye mail atmıştım kopyaladımda kayboldu, ama burda yazılanların bir toplamını gönderdim içiniz rahat olsun :D
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın..
Biraz önce Merter MC Donald's ta arkadaşımın dizel Corsa D marka aracını egzoz ucu, cam filmi, mühürsüz app plaka gerekçeleriyle, sivil Transit Connect ekibi bağladı..
Bilginize, Merter MC'e gitmeyi düşünen arkadaşlara..
Sabah'ın yaptıgı saçma salak haberi baştan sona okudum Üşenmeden :D
tooo fest tooo foryus'un Bayagı bi etkisinde kalmıs haberi yapan dallama :D Ben hiç bir modifiye tuning bulusmasında ne kız gordum ne baska bişey :D Ne pateni ne bisikledi ak :D
O Kadar bulusmaya gittim, Gördügüm sadece 20 30 tane apaçi şahinci salak salak dönüyorlar etraflarında :D Kız mız yok :D Herkez sap :D
Örnek veriyim Tır garajı her cumartesi giderim tır garajına Sırf sahinci apacilerin yanlamaya calısıp birbirlerine vurmasını izlemek için :D Hızlı ve öfkelideki gibi yarı cıplak kızlar Full modifiyeli güclü noslu arabalar felan hayalden öte yazmıs lavuk ya :D
Ulan ne kızı, ne bisiklet paten sürmesi,Ne modifiyeli arabası :D La bildigin şahin doğan gelir 2 yanlamaya calısır yüzüne gozune bulastırır millet cekirdek kola içer .iktir olup gider evlerine :D
Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor.
"""
:):)
bu arada atasehır altgecıtte alkol vs kontrol vardı.bu gece cıkacakcalara bilgi.
umraniye carrefoura giden yoldaki alt gecitte trafik cevirme var. bilginize.
sahil yolunda çevirmeler devam ediyormu bilgisi olan varmı?