elinde boyle bir kağıt kaşe vs varsa hukuksal olarak dava açıp kurtulamıyormusun ?
bende bir donem digiturkle çok uğraştım ama sonunda adam oldular herkonuda yardımcı oluyorlar
elinde boyle bir kağıt kaşe vs varsa hukuksal olarak dava açıp kurtulamıyormusun ?
bende bir donem digiturkle çok uğraştım ama sonunda adam oldular herkonuda yardımcı oluyorlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
zaten defalarca telefonda anlttım durumu, müşteri temsilcisi kabul edıyor benım hatam olmadıgını,neden ozaman avukata verdınız salakmısınız sız dıye cıkıstım hatta son aramalarımın bırınde, yapabılecegım bısey yok dıyor.sen ne dersın sımdı? haklıyken haksız cıkmamak ıcın kapattım bende telefonu.versinler mahkemeye elımdekı belgelerı vericem,sonrada iş kaybı ve zaman kaybından dolayı tazmınat davası acıcam.mahkemeye felan cagırırlarsa hep resmi izin alıcam iş kaybım oldugunu ıspatlamak ıcın.
BaYTaR MURO
D smart tecrübemiz olmuştu 2 sene önce. Paçamızı zor kurtardık. Tam faturayı ödedik iptal edin diyorduk, yok yeni faturanız çıktı. 3 ay daha oyalamışlrdı. En sonunda kurtulmuştuk zorla da olsa. Digiturk baglattım 1 aydır memnunum açıkçası ama bundan da şimdi çıkmak istesem bunlarda aynı zorluğu yapacaklar. Kısacası hepsi aynı.
dsmart resmen iğrenç bir marka. alıcı kutusu 6 ayda bir bozuluyor. çıkmak istesen çıkamazsın. bidaha bulaşanın açık mert korkusuz.
aynı şekilde yaklaşık 1 seneden fazladır dsmart tv ve internet üyesiyim aşırı ilgi ve kalitesini görüyorum herşeyde. Ve ttnet den döndüğümde tarafıma yansıtılan ücreti ödediler ve bir defa aradım daha sonra sürekli onlar aradılar bugün gönderin bunları bunları yapıcaksınız vs vs diye..
ya o dsmarttan ne çektim bi ben bilirim.
haram zıkkım olsun verdiğim para. bu kadar mı olur bi firma.
Bana göre dünyadaki en adi karaktersiz firma Kesinlikle tavsiye etmiyorum, 2 aydır iptal için bekliyorum müşteri hizmetlerine 40 dakıka beklıyorsunuz sonuc yuzunuze kapanıyor.
DRİLL
Dr.Ecu
Ben de ucuz yırttım D-smarttan![]()
Şuanda uydu alıcısı alıp bunların alayını illegal olarak izlemeye çalışmayı düşünüyorum. Bu kadar kalitesiz işlere para vermek çok saçma geliyor.. İşlerini düzgün yaptıkları zaman para veririm..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Valla d-smart ilk ciktiginda ucretsizdi, bende tee ozamanlardan almistim, sunny marka cihaz vardi ozamanlar. Ben bugune kadar hic bir pakedi almadim sozlesmemi bozmadim, suresiz, yani omur boyu bana yayin yapmak zorundalar kanallarin cogu kapali ama discovery falan acikgun asiri arar halimi hatrimi sormaya paket satmaya calisirlar ama telefonlarimiza numaralarini ACMA D-SMART diye kaydettim ohh kafa rahat
![]()
bbm pin :2B244451
eski bir dsmart+ınternet calısanı olarak sunları soluyeyım oleyse siz son 3 gun kala vermişsiniz sanırım dilekceyi kargo adresine gönderdiniz sanırım ve ellerine ulaşmadığı için bir sonraki ay gelmiş oldu faturayıda yansıttılar haliyle bayiinizden formunuzu alın kargo ile veya ptt ile size belirtilen adrese gönderin ve daha sonar müşteri hizmetlerini arayarak kargonun kod'unu vererek ellerine ulaşıp ulaşmadığını sorun böylelikle ellerine ulaştıktan sonra kesinlikle kapatılacaktır sorun yaşanmıyacaktır ama kullanıcı ve firma tarafı 2 tarafta hatalı olabiliyor bu nedenle iptaller gerçekleşmesi zor oluyo heeee şimdi gelelim asıl soruya ben birine dsmart önerirmiyim asla alırmıyım asla![]()
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
twitterdan yazılabilir hatta bir kaç kişi bir araya gelip yazmayı düşünürseniz bende destek olurum
ben ing bank ile bir sorun yaşamıştım çözüldü gibi duruyor twttrın çok etkisi oldu
ama ben bankaya twt atarken genel müdürlerininde twtrını bulup etiketlemiştim
düşünürseniz destek veririm
ben sınırsız netini ve sınırsız tv paketini kullanıyorum gayet beleşe geliyo.. çok memnunum.net fiyatına avrupa maçları filimlerne diyim.....
dostum sözleşmede telefonla arayarak yada en yakın bayıye gıdıp iptal dilekçesiyle basvuru yapabılırsınız yazıyordu. Bende telefonla arayarak iptal işlemini yaptırdım. Zaten sistemde benım yasal süreye 3 gün kala başvuru yaptıgım gözüküyor. Ama buna rağmen bana fatura cıkarıp yapabılecek bırseyımız yok dıyorlar.
BaYTaR MURO
Bende bulaştım malesef istemeden. Tahattüm dolar dolmaz iptal edeceğim son 2 ayım kaldı. Sonuç olarak D-smartın patronuna bağlı olduğu ticari camiaya baktığımızda geçmişte Türkiyeyi sömüren insanlardan bahsetmiş oluruz.
Ne diyeyim insan evladıyım..
istanbulun en büyük dsmart bayisiyim.Çeşitli semtlerde bayilerimiz var.Müşteri hizmetlerini boşu boşuna aramayın ben 10 aramada 2 kere ulaşabildim 2 sindede kurulum yapan bayinizle görüşün dedi.Dedim ben bayiyim zaten yapacamız birşey yok dedivelasıl birşey bilgikleri yok MHZ nin.Zeytinburnundaki bayimizde sürekli ben dururum yakın olan varsa yardımcı olurum hertürlü sorununa iptal talepleri için mailde yazarım yada bayidestek hattı ilede görüşürüm.Yada gerekli bayiye yönlendirip oradan iş yaptırırm.Ben hem dsmart hem digitürk kullanıcısı olarak ikisindende çok memnunum.Görüntü kalitesi olarak dsmart bi tık önde buna idda edecek yoktur diye düşünüyorum.Demem herkese her konuda yardımcı olabilirm arkadaşlar.Bilginize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)