User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: D-SMART a SAKIN BULAŞMAYIN

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinde boyle bir kağıt kaşe vs varsa hukuksal olarak dava açıp kurtulamıyormusun ?

bende bir donem digiturkle çok uğraştım ama sonunda adam oldular herkonuda yardımcı oluyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elinde boyle bir kağıt kaşe vs varsa hukuksal olarak dava açıp kurtulamıyormusun ?

bende bir donem digiturkle çok uğraştım ama sonunda adam oldular herkonuda yardımcı oluyorlar
    zaten defalarca telefonda anlttım durumu, müşteri temsilcisi kabul edıyor benım hatam olmadıgını,neden ozaman avukata verdınız salakmısınız sız dıye cıkıstım hatta son aramalarımın bırınde, yapabılecegım bısey yok dıyor.sen ne dersın sımdı? haklıyken haksız cıkmamak ıcın kapattım bende telefonu.versinler mahkemeye elımdekı belgelerı vericem,sonrada iş kaybı ve zaman kaybından dolayı tazmınat davası acıcam.mahkemeye felan cagırırlarsa hep resmi izin alıcam iş kaybım oldugunu ıspatlamak ıcın.
    BaYTaR MURO

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    D smart tecrübemiz olmuştu 2 sene önce. Paçamızı zor kurtardık. Tam faturayı ödedik iptal edin diyorduk, yok yeni faturanız çıktı. 3 ay daha oyalamışlrdı. En sonunda kurtulmuştuk zorla da olsa. Digiturk baglattım 1 aydır memnunum açıkçası ama bundan da şimdi çıkmak istesem bunlarda aynı zorluğu yapacaklar. Kısacası hepsi aynı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden size tavsıye iptal işleminde mutlaka elınızde bir belge olsun ve onu saklayın
    BaYTaR MURO

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsmart resmen iğrenç bir marka. alıcı kutusu 6 ayda bir bozuluyor. çıkmak istesen çıkamazsın. bidaha bulaşanın açık mert korkusuz.

PNR05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twitter'dan atılan mesajlara ilgi gösteriyorlar ve çözüm alınıyor. aynı konuydu başıma gelen

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurD. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. 2008Den beri D-smart kullanıcısıyım aşırı memnunum. Banada aksine çok ilgili ve sıkıntısız gelmiştir herzaman. digitürk ise 1 kere abonelik aldım 10cu ayda iptal ettirdim.

Şanssızlık sizdeki inşallahta çözülür.

aynı şekilde yaklaşık 1 seneden fazladır dsmart tv ve internet üyesiyim aşırı ilgi ve kalitesini görüyorum herşeyde. Ve ttnet den döndüğümde tarafıma yansıtılan ücreti ödediler ve bir defa aradım daha sonra sürekli onlar aradılar bugün gönderin bunları bunları yapıcaksınız vs vs diye..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben söyledim ama heryerde bunu anlatacagımı ve yayacağımı.şimdi aklımda pankart yaptırmak var.evim çok işlek bir caddede hastane karşısı.''ben yandım siz yanmayın d-smarta bulaşmayın'' yazdırıp balkona asmayı düşünüyorum.
    Walla cok ıyı düşünmüşsün en azından aklında olan warsa bile wazgeçer milleti koyun gibi kandırıyolar herkes lanet olsun diyip vazgeçiyoo ugraşmaktan
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya o dsmarttan ne çektim bi ben bilirim.

haram zıkkım olsun verdiğim para. bu kadar mı olur bi firma.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre dünyadaki en adi karaktersiz firma Kesinlikle tavsiye etmiyorum, 2 aydır iptal için bekliyorum müşteri hizmetlerine 40 dakıka beklıyorsunuz sonuc yuzunuze kapanıyor.
    DRİLL
    Dr.Ecu

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ucuz yırttım D-smarttan

Şuanda uydu alıcısı alıp bunların alayını illegal olarak izlemeye çalışmayı düşünüyorum. Bu kadar kalitesiz işlere para vermek çok saçma geliyor.. İşlerini düzgün yaptıkları zaman para veririm..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla d-smart ilk ciktiginda ucretsizdi, bende tee ozamanlardan almistim, sunny marka cihaz vardi ozamanlar. Ben bugune kadar hic bir pakedi almadim sozlesmemi bozmadim, suresiz, yani omur boyu bana yayin yapmak zorundalar kanallarin cogu kapali ama discovery falan acik gun asiri arar halimi hatrimi sormaya paket satmaya calisirlar ama telefonlarimiza numaralarini ACMA D-SMART diye kaydettim ohh kafa rahat
    bbm pin :2B244451

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bir dsmart+ınternet calısanı olarak sunları soluyeyım oleyse siz son 3 gun kala vermişsiniz sanırım dilekceyi kargo adresine gönderdiniz sanırım ve ellerine ulaşmadığı için bir sonraki ay gelmiş oldu faturayıda yansıttılar haliyle bayiinizden formunuzu alın kargo ile veya ptt ile size belirtilen adrese gönderin ve daha sonar müşteri hizmetlerini arayarak kargonun kod'unu vererek ellerine ulaşıp ulaşmadığını sorun böylelikle ellerine ulaştıktan sonra kesinlikle kapatılacaktır sorun yaşanmıyacaktır ama kullanıcı ve firma tarafı 2 tarafta hatalı olabiliyor bu nedenle iptaller gerçekleşmesi zor oluyo heeee şimdi gelelim asıl soruya ben birine dsmart önerirmiyim asla alırmıyım asla
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twitterdan yazılabilir hatta bir kaç kişi bir araya gelip yazmayı düşünürseniz bende destek olurum
    ben ing bank ile bir sorun yaşamıştım çözüldü gibi duruyor twttrın çok etkisi oldu
    ama ben bankaya twt atarken genel müdürlerininde twtrını bulup etiketlemiştim

düşünürseniz destek veririm

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sınırsız netini ve sınırsız tv paketini kullanıyorum gayet beleşe geliyo.. çok memnunum.net fiyatına avrupa maçları filimler ne diyim.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski bir dsmart+ınternet calısanı olarak sunları soluyeyım oleyse siz son 3 gun kala vermişsiniz sanırım dilekceyi kargo adresine gönderdiniz sanırım ve ellerine ulaşmadığı için bir sonraki ay gelmiş oldu faturayıda yansıttılar haliyle bayiinizden formunuzu alın kargo ile veya ptt ile size belirtilen adrese gönderin ve daha sonar müşteri hizmetlerini arayarak kargonun kod'unu vererek ellerine ulaşıp ulaşmadığını sorun böylelikle ellerine ulaştıktan sonra kesinlikle kapatılacaktır sorun yaşanmıyacaktır ama kullanıcı ve firma tarafı 2 tarafta hatalı olabiliyor bu nedenle iptaller gerçekleşmesi zor oluyo heeee şimdi gelelim asıl soruya ben birine dsmart önerirmiyim asla alırmıyım asla
    dostum sözleşmede telefonla arayarak yada en yakın bayıye gıdıp iptal dilekçesiyle basvuru yapabılırsınız yazıyordu. Bende telefonla arayarak iptal işlemini yaptırdım. Zaten sistemde benım yasal süreye 3 gün kala başvuru yaptıgım gözüküyor. Ama buna rağmen bana fatura cıkarıp yapabılecek bırseyımız yok dıyorlar.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twitterdan yazılabilir hatta bir kaç kişi bir araya gelip yazmayı düşünürseniz bende destek olurum
    ben ing bank ile bir sorun yaşamıştım çözüldü gibi duruyor twttrın çok etkisi oldu
    ama ben bankaya twt atarken genel müdürlerininde twtrını bulup etiketlemiştim

düşünürseniz destek veririm
    tesekkur ederim ancak twtr kullanmıyorum zaten bugun yasal süreç başladı bakalım tebligat gelsin ne olacak.twtr acarım ama bunları rezil etmek ıcın,cok bilendim d smarta cunku
    BaYTaR MURO

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bulaştım malesef istemeden. Tahattüm dolar dolmaz iptal edeceğim son 2 ayım kaldı. Sonuç olarak D-smartın patronuna bağlı olduğu ticari camiaya baktığımızda geçmişte Türkiyeyi sömüren insanlardan bahsetmiş oluruz.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulun en büyük dsmart bayisiyim.Çeşitli semtlerde bayilerimiz var.Müşteri hizmetlerini boşu boşuna aramayın ben 10 aramada 2 kere ulaşabildim 2 sindede kurulum yapan bayinizle görüşün dedi.Dedim ben bayiyim zaten yapacamız birşey yok dedi velasıl birşey bilgikleri yok MHZ nin.Zeytinburnundaki bayimizde sürekli ben dururum yakın olan varsa yardımcı olurum hertürlü sorununa iptal talepleri için mailde yazarım yada bayidestek hattı ilede görüşürüm.Yada gerekli bayiye yönlendirip oradan iş yaptırırm.Ben hem dsmart hem digitürk kullanıcısı olarak ikisindende çok memnunum.Görüntü kalitesi olarak dsmart bi tık önde buna idda edecek yoktur diye düşünüyorum.Demem herkese her konuda yardımcı olabilirm arkadaşlar.Bilginize

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)