Melo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon - Beşiktaş - Galatasaray maçı 22 Eylül 2013 - YouTube
iyi bakın bakalm topa mı mudahale ediyor
senin bunu demen için benim devamlı yada 1 kere bile olsa siyasi içerikli (taraflı) konu açmam gerekir farkındaysan ben tartışma çıkmasın herkesin görüşü kendine olduğu için bunları yazıyorum nedenmi bende yıllardır bu sitenin takipçisiyim ve insanların toplanma amacının dışına çıkıldığını düşünüyor ve rahatsızlık duyuyorum şikayet et geç kaçak dövüş diyorsun mantıklı![]()
az önce evin önünde trafik kazası oldu kesin hükümetin işidir onlardan hesap soralım , hatta evde lavabonuz bozulursa direk başbakanlığa mail atın kesin onlar yapmıştır.
melonun formayı göstermesi tamamen bjk taraftarının juventus ve madrid bayraklarına karşılık yapılmış bi harekettir, kırmızı kart öncesi musleranın taca attığı topu fernandes devam ettirirse melo da kartlık pozisyona girebilir kaldı ki hakkı sarı karttır..melo adamın taa dibidir bu arada..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Bursa'da ki hükmen mağlup sayıldığımız maç öncesi çıkan olaylarda da provakatörler vardı,ben orada biber gazı yedim polis tarafından joplandım,darp edildim. Hiç kimseye derdimizi anlatamadık ertesi gün gazetelerde TERÖRİST olarak yazıldık. Olayın iç yüzünü bilende o şekilde yazdı bilmeyende. Bursasporluyum,Beşiktaşı da Çarşıyıda zerre kadar sevmem ama şunu söylemeliyim ki,derdinizi anlatamayacaksınız. Kim yaptı? Çarşı. Çarşı kim? Bjk taraftar grubu. Tek isteğim,umarım federasyon bu sefer adil davranır bize verdiği gibi bjk takımına da gereken cezasını verir. Pek umudum yok ama...
Hayır çünkü yandaş hiç bir medya bu haberleri vermiyor... Ben de bu konuda öğrendim 1453 grubunu AKP gençlik kollarının kurduğunu, sen biliyor muydun mesela?
Rekor kırılacak diye değil, provokasyon yapsınlar diye 1453e vermişler diye fotoğraf koydum BarlascımÇarşıyı bitirme (ellerindepatlama) planı... Şu an BJK yönetimi gezi olaylarına karşı çıkıyor çünkü akp her an Vodafone Arena projesini durdurabilir, bundan çekiniyorlar... O yüzden böyle bir oyuna geldiler...
Spor Genel Muduru Mehmet Baykanin aciklamasini ukuyun!
Kisaca " Maca kacak, biletsiz giren bir kitle var. Bilet okuma cihazlari ve 3 kapi kirildi. "
Koyu bir Fenerbahçeli olarak gfb, ua vs. bir yana çArşı bir yana.. Hala provokasyon olmadığını düşünenler, yazık size cidden. çArşı yı bitirmeye kimsenin gücü yetmez.
Bir dakika, önceden başka bir yanlış varsa bunun cezasını Melo (alakasız bir adamı biçerek ) mu verecek? Eğer kırmızı kartlık hareket yaparsa kartını haketmiştir, görür... 2 dakika öncesinde biri birşeyi yanlış yaptı, bana herşeyi yapmak mübah diye birşey yok. Beşiktaş, o taç atışında topu vermeyerek yanlış yapmıştır, ilk defa görünen birşey değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)