biz 6-1 de bile sahaya inmedik fakat ne güzel lige başlamışsın 4'te 4 yapmışsın bi maç kaybetsen ne olur yani, kazansan şampiyon mu olacaksın.. yok provakatör yok şöyle demesin kimse, o zaman desibel kırmak için sokaktan geçen tinercileri ne üdüğü belirsizleri almayacaktınız..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
abicim kaçak dövüş yap demiyorum. yanlış olduğunu düşündüğün şeyi yapma diyorum. olayın gidisatını görecek kapasitede birsisin, madem yanlış olduğunu düşünüyosun en başta modlara kim varsa at mesajı gerekeni yapsınlar. farklı görüşte yorumlarda bulunuyorsun sonra bölünecez diyosun. yapma abi yorum millet kırsın kafasını tartışsın içini döksün gelsin kilit olsun bitsin.
yukarıda rekor kırılcak diye almayın okadar taraftarı içeriye demişler. spor haberlerini izliyorumda şimdi ; bizimkiler şaşırmış kendilerini rekor kırcaz sesimizi çıkartcaz diye maç öncesinde bilmem kaçtane kapı kiilidi ve kapı kırıp içeri giriyoruz her maçtada yapıyoz bunufenayız hani şekiliz ya
(sahaya atlayan tipleri kess )
BIRAKIN BU İŞLERİ KÖRMÜSÜNÜZ YA
masalla masalla
melo adamın dibi mi fb de emre neyse melo da odur yok daha yeni o pozisyonda hiç bi şey yok diyodunuz şimdi keşke daha sert girseymişmiş ondan sonra da avrupada gs ye destek beklersiniz ben bu zamana kadar gs nin maçlarını bjk maçı seyredermiş gibi seyretdim şu melo gs den gidene kadar gsyi hiç bi şekilde desteklemem rasim ozan denen adam bile dedi 1453 ü ak gençler kurdu diye daha neyi tartışyoruz ki ?
Anlamadığım 1453 bu kadar kalabalık mıydı statta ? Sahaya inenlerin hepsi 1453 olamaz aralarında çarşıda vardır muhtemelen peki olay 1453 ün provakasyonu ise o olaya karışan diğer bjk li çarşı grubu neden oradaydı ? Umarım çarşıya zarar gelmez ve olayı çarşının üzerine yıkmak isteyenler gerekli cezayı alırlar olayda farklı bir iş var çünkü çarşı maç kaybedip , oyuncuya sinirlenip de sahaya inecek bir grup değil bunu herkes biliyor
melo itini savunan var hala vay anasını
6 1 de sahaya inmediniz mi
Galatasaraylı taraftar Ronaldo'ya saldırdı! haberi | Haber Aktüel - Son Sürat Haber, haber, haberler
r madrid adamlar oyun oynadı yendi ne hakem hatası ne bişey bjk bugun ikinci yarıda iğrenç oynadı kabul ediyorum ki 2nci golde burak eliyle indirdi topu resmen ?
biride bnden alıntı yapsın yahudemin yazdııma bi yorum yapsın herkez başka bişi yazıo
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ne demek.
ama hala cevap bekliyorum meloya adamın dibi diyenden.
yan soyun odasında üzülen bir trabzonspor var diye sevinmelerini minimum tutan oğuz çetin ve aykut kocaman gibi topçular ( İNSANLAR ) varken , (ki bu davranışları yüzünden ali şen 2sini bir takımdan kovdu)
melo nasıl adamın dibi oluyor ?
size göre adamın dibi tabiri meloyamı oturur ?
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Adam hayatında bir sürü maç izlemiş ama seyirci olmaktan öteye gidememiş, gelmiş taraftarlik hakkında yorum yapıyor . Ne güzel İstanbul be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)