User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: gelecege dair plan (abilerimden ögüt )

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ailenin çok malı yoksa git polis ol hayatını bi şekilde emir altında geçidir çocuğunda aynı şeyi düşünsün oda emir altında yaşasın

yada git çalış çabala onurunla fotorfçi ol güzel işler yap yada yapama çocuğunda öyle düşünsün çalışsın çabalasın bişi yapamasın

düzen bu ya emir altında yaşarsın yada emeğinle sürünürsün

ha bi yerde şansılıysan sen emir veren olursun ama bu polislik değil burd emin ol şansına inanıyosan git istediğin mesleği yap gerekirse aç kal ama yinede yap

çünkü konuyu açarken ben polis olmak istemiyorum demişsin resmen

hayallerinin peşinden koş başarısız ol boşver en azından onurlu yaşarsın

polis arkadaşlar kusura bakmasın ama polislik onurlu bi meslek değil kişisel fikrimdir
    polislik onur mu bir meslek değildir demiyelimde kanka , polislik hakkında böyle düşünmemizi sağlayan bayrağa ve halkına ihanet eden %90 ' lık kısmın yüzünden sende onlar gibi görünceğine git fotoğrafcı ol diyelim
    Livestrong

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın siyası görusu bellı ondan 10 numara polıs olur
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence önce okul okumayı dene. Çalışıp iyi bir bölüme girersen bolca bursun olur. Hatta orta gelirli aile çocuğu akranların 3 kuruş hesabı yaparken sen ise kenardaki paralarını sayarsın. Ciddiyim.

Polislik mevzusunda ise polis yakını olarak şöyle diyeyim. Torpilin kralı dönüyor. Olay sadece sınav değil mülakat da var ve çatur çutur geçersin. Zaten emniyet müdürü olsun amir olsun alayı gümüş yüzüklü yani cemaat ile bağın varsa iyi yere tayin çıkartır komiserlik sınavlarını da çatır çutur geçersin.

Ama işin öteki yüzü var boktan bir iş yapacaksın. Nöbetin olacak , İşgüzar amirlerin olacak , kuyunu kazacak arkanı kaydırmak isteyecek arkadaşların olacak , Sürekli bir oraya bir buraya gezeceksin , çocukların doğru düzgün arkadaşlık kuramadığı için asosyal olacak. Boktan cidden boktan halim selim insanları bile delirtir bu iş. Bir süre sonra düşünemeyen sadece emir getiren bir varlık haline geleceksin zira o ortam seni insanlıktan çıkarabiliyor. Sorgulayamazsın meslek içindeki haksızlıklara itiraz edemezsin mobbing yer kıdem tecili alırsın meslekten ihraca kadar gider.

Siyasi görüşün ne bilmiyorum ama sırf iktidar merakın yüzünden çapulcu coplayayım diye polis olacaksan hiç olma. Gün olur devran döner akp gider yerine başkası gelir. Yırtarım dediğin işten meslek ihracı+hapis cezası ile ödersin. İktidar için polis piyondan ibaret adamı harcarlar samimiyetle söylüyorum.

f.v.güngör
    Misafir
    forumda siyaset yapmak yasak diye biliyorum ben bu yuzden ceza yemişlim var ama ben dayanamıyacam artık

2002 öncesine bakkalımı bi çöp toplayamayan bi ülke
    2012 sokaklar pırıl pırıl hergün temiz sokaklar

2002 öncesi dünyada sözü geçmeyen dinlenmeyen bilinmeyen türkiye
    2012 dünyanın agzının içine baktıgı gündem yaratan sözü gecen saygı duyulan bölgesinin hakimi türkiye

2002 öncesi sanayi kalıp sanayı bunu al bunu yap
    2012 avrupaya ihracat veren türkiye

2002 sillahlı kuvvetler masonik ermeni güçler elinde darbeler yapan sillahlı kuvvetler
    2012 toplanmıs bi yönetim temizlenmiş kendi silahını üreten gemisi ucagı herseyile türkiyenin sillahlı kuvveti

yolları anlatmama gerek yok zaten gözler önünde okullar hastaneler maaslar
    vergiler diyeceksiniz benzin diyeceksiniz biliyorum ama bilin ki imf yapılan borçlar kapatıldı imf bizden borç istiyecek kıvama geldi

dünyanın basbakanı olduk dünyanın en iyi gelisen ülkesi olduk islam yolunda cihat yolunda gittik hizmet getirdi millet ayırmadan

Biz sizi Türk kürt zaza laz oldugunuz için degil Yaradan da ötürü seviyoruz diyen bi basbakan terorsüz bi ülke

islam yolunda osmanlı yolunda türkiye

yüzde 50 le gelmiş bi partıye ne denile bilirki zaten yüzde 60la geliriz bu sefer merak etmeyin

ben tarafamı ne kadar gizlemeye calısamda siz bu ak partili öyle böyle yapıyorsunuz otü de kapalı kardeslerimize yapılanlar gibi ötekilestiriyorsunuz önce siz kendinizi elestirin

ve

deveye diken insanada .... zaten

huzur bozan insanlar ne bilim kör olmayın biraz görün

sizi capulcu yapan basbakandır baskası degil yoksa siz 40 düsünseniz o topluluk ismi ni bulamazdınız adam ne dese oluyonuz zaten

dahada foruma girmem

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    michael sikkofield: İllüminati'ye Giriş

bi gir bakalım dünya düzeni nasıl işliyo öğren.. bu kadar kör nasıl olunur arkadaş çöp toplanmıyomuş..

dünyada sözümüz geçyio da ondan mı mavi marmarada o kadar insan öldürüldü.. israile neden geçmiyo sözünüz? ameikaya rusyaya? ha şov yapılacak ya gelmeyin vururuz denmesine rağmen gönderildi gemi.. ya da neden rusyanın doğalgazına muhtacız.. saygı duyuluyo di mi amerika ya bi höt desene hadi?

bölgenin hakimi olma mevzusu var bi de sırayla bütün müslüman ülkeleri dağıtıyoruz hamdolsun.. kahraman amerikan askeri diyoruz ıraktaki amerikan piçlerine.. sırayla ara vermeden bi bahaneyle demokrasi getiriyoruz maşallah müslüman ülkelere.. sırada iran var sonra da biz..

silahlı kuvvetlere kurban ol sen kan uykusunu izledin mi? şimdi diyarbakır ne halde biliyo musun? işgal edilmiş pkk güvenlik gücü kurmş yol kesip kontrol yapıyo haberin var mı.. terör yok he? adamların yaptıklarına ses etmezsen tabi vurdu kırdı olmaz.. tabelaları indir kürtçelerini apo posterleri pkk bayraklarıyla kutla kimse ses etmesin terör yok ne güzel lan.. apoyla görüşen kim? anlaşmaya çalışan kim? bdp milletvekili nasıl olurda çözüm sürecini filme çekmek istiyorum ama apo kendini oynasın diye bekliyorum der? apo çıkacak yani hapisten doğru mu anladım? çözüm süreci kimin çözüm süreci buarada

masonik güçler dediğin şey dünyaya hükmediyo şuan yahudidirler doğrudur.. peki hangi başbakanın yahudi cesaret ödüülü var?

o yollar karadenizin a. koydu baraj vazifesi gördü her sene onlarca insan ölüyo selsiz taşkınsız kış yok.. bi de trabzonlusun he sen.. şehirler denizden ayrıldı ruhsuz otobanlı şehirlerimiz oldu ordu hariç.. git orduya bi bak bi de memleketine bak

bi *** anlamayacağını bilsem de anlattım ki kendimi rahatlatayım dünyanın başbakanı nedir lan? her yer taksim her yer başbakan sloganını sen mi buldun yoksa..

foruma girmemek için çıkman lazım buarada çıkmıyosun hala aşağıda görünüyo..

ulan herif köpeğinin adını viski koymuş kapak fotoğrafı tekila, ümmetçilikten bahsediyo arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    michael sikkofield: İllüminati'ye Giriş

bi gir bakalım dünya düzeni nasıl işliyo öğren.. bu kadar kör nasıl olunur arkadaş çöp toplanmıyomuş..

dünyada sözümüz geçyio da ondan mı mavi marmarada o kadar insan öldürüldü.. israile neden geçmiyo sözünüz? ameikaya rusyaya? ha şov yapılacak ya gelmeyin vururuz denmesine rağmen gönderildi gemi.. ya da neden rusyanın doğalgazına muhtacız.. saygı duyuluyo di mi amerika ya bi höt desene hadi?

bölgenin hakimi olma mevzusu var bi de sırayla bütün müslüman ülkeleri dağıtıyoruz hamdolsun.. kahraman amerikan askeri diyoruz ıraktaki amerikan piçlerine.. sırayla ara vermeden bi bahaneyle demokrasi getiriyoruz maşallah müslüman ülkelere.. sırada iran var sonra da biz..

silahlı kuvvetlere kurban ol sen kan uykusunu izledin mi? şimdi diyarbakır ne halde biliyo musun? işgal edilmiş pkk güvenlik gücü kurmş yol kesip kontrol yapıyo haberin var mı.. terör yok he? adamların yaptıklarına ses etmezsen tabi vurdu kırdı olmaz.. tabelaları indir kürtçelerini apo posterleri pkk bayraklarıyla kutla kimse ses etmesin terör yok ne güzel lan.. apoyla görüşen kim? anlaşmaya çalışan kim? bdp milletvekili nasıl olurda çözüm sürecini filme çekmek istiyorum ama apo kendini oynasın diye bekliyorum der? apo çıkacak yani hapisten doğru mu anladım? çözüm süreci kimin çözüm süreci buarada

masonik güçler dediğin şey dünyaya hükmediyo şuan yahudidirler doğrudur.. peki hangi başbakanın yahudi cesaret ödüülü var?

o yollar karadenizin a. koydu baraj vazifesi gördü her sene onlarca insan ölüyo selsiz taşkınsız kış yok.. bi de trabzonlusun he sen.. şehirler denizden ayrıldı ruhsuz otobanlı şehirlerimiz oldu ordu hariç.. git orduya bi bak bi de memleketine bak

bi *** anlamayacağını bilsem de anlattım ki kendimi rahatlatayım dünyanın başbakanı nedir lan? her yer taksim her yer başbakan sloganını sen mi buldun yoksa..

foruma girmemek için çıkman lazım buarada çıkmıyosun hala aşağıda görünüyo

bilmeyene okumayana at gözlüğüyle bakana neyi nasıl anlatacaksın...
    şuan sana basit örnek geri çekiliyorlar ya itler senin başbakanın sayesinde
    bingöl'de müteahhit tanıdık bul sor pkk şuan nasıl çökmüş bunlara.
    pkknın çekiliyoruz ayağına hem kış boyunca yatacağını hemde kendini finanse edeciğini dinle
    polisin orada nasıl hiç birşey yapmadığını gör...(emekli polis çocuğuyum ama şu 2002 öncesinin polislerinden )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk yazdığın posta cidden üzülmüştüm, dedim bir kuplede olsa bir şeyler yazayım. sonra son sayfayı gördüm, şimdi hunharca gülüyorum.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    %50 le gelmediniz %50 gelinmesi için tüm türkiye nin oy kullanması gerekir maaşlar demişiniz evet zam yapıldı ama faiziyle geri alındı ne kadar maaş ne kadar zam bunlara baktınızmı hiç terör bitti yazmışınız ne zaman bitti sadece uzlaşma yapılcak dendi şartlar kimseye söylenmedi ama son zamanlarda az biraz haber dinleyin tekrar başlıcakmış.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde kapalı kardeşlerimiz diyorsun ya... twitter hesabında gördüklerim den sonra bu şiir sana gider

ne ararsın tanrı ile aramda
    sen kimsin ki orucumu sorarsın?
    hakikatten gözün yoksa haramda
    başı açığa neden türban sorarsın?

rakı şarap içiyorsam sanane
    yoksa sana bir zararım içerim
    ikimizde gelsek kıldan köprüye
    ben dürüstsem sarhoşkende geçerim

esir iken mümkün müdür ibadet,
    yatıp kalkıp atatürk'e dua et,
    senin gibi dürzülerin yüzünden,
    dininden de soğuyacak bu millet,

işgaldeki hali sakın unutma,
    atatürk'e dil uzatma sebepsiz,
    sen anandan yine çıkardın amma,
    baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk yazdığın posta cidden üzülmüştüm, dedim bir kuplede olsa bir şeyler yazayım. sonra son sayfayı gördüm, şimdi hunharca gülüyorum.
    Siyasi görüşünü geçtim. adamın iq seviyesinde sıkıntı var. Konuyu siyasete taşıyan kendisi. O kadar yazdıydım bileydim yormazdım kendimi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyasi görüşünü geçtim. adamın iq seviyesinde sıkıntı var. Konuyu siyasete taşıyan kendisi. O kadar yazdıydım bileydim yormazdım kendimi.
    yemin ediyorum yazık ya sadece sen değil, o kadar insan uğraşmış yazmış yardım etmeye çalışmışlar.
    ama sonuç, eleman davosa bağlamış

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük fotoğrafçı kardeşim, Sen dünyaya sadece vizörden bakıyorsun sanırım! Dar açı lensleri kenara koy azcık geniş açı birşeyler al kendine Böylece kadrajına belki yararlı birşeyler girer.
    Fusion35 ------> OnurD.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir daha foruma girmem demiş.. Girerse hatırlatırsınız bu sözünü..
    Gerçi alışkındır bunlar dün *** dediğine bugün ot demeye, tükürdüğünü yalamaya.. Bu da girerse hiç şaşırmam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)