Abi verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun. Bende okurken alıntıdır diye okudum sonunda hep onu bekledim ama ilk ağızdan yaşanmış.
Abi verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun. Bende okurken alıntıdır diye okudum sonunda hep onu bekledim ama ilk ağızdan yaşanmış.
TR - B13
Abi cok gecmis olsun ben alinti zannettim megersem direk senmissin. Ayak icin muhakkak onlem al en kisa zamanda. Bag hasarlari cok illet lanet bir seydir, kemigini kir daha iyi derler bilirsin. Ben de sol dizden agir ameliyat oldum bu yuzden, hala da gecmedi. Aman diyim... sinirini bozuyor adamin rahat rahat hoplayip ziplayamamak.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Çok gecmiş olsun
olayı okurken sankı kendım yasıyormuscasına dusundum nefesım kesıldı Allah göstermesın ınsallah beterınden saklasın..
Abi çok geçmiş olsun.
arayan soran mesaj atan iyi dileklerde bulunan dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim...
abi büyük geçmiş olsun![]()
Crm performance
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
allah sevdiklerinize bağışlamis çok geçmiş olsun
Abicim cok geçmiş olsun tekrar, telin dün kapalı idi kaç kere aradım , tez zamanda iyileşirsin umarım..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Buyuk gecmis olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)