çok şükür hafif hafif de olsa basmaya başladım, İstanbuldaki şantiyeme haftada 1-2 gün gitmeye başladım tekrar... pes etmeden devam![]()
çok şükür hafif hafif de olsa basmaya başladım, İstanbuldaki şantiyeme haftada 1-2 gün gitmeye başladım tekrar... pes etmeden devam![]()
oncelıkle geçmış olsun, akacak kan damarda durmaz..
vıllanın sahıbı oraya tuzak kurmuşbılerek demırı kısa ve zemını zayıf yapmış..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
öncelikle geçmiş olsun abi
dediğin gibi kel alaka bir yerde canınız kel alaka birşey yapmak istiyorsa hakikatten 2 kere düşünün geçen hafta başımıza benzer bbir olay geldi parmak versiyornlusu az daha parmaktan olacaktık
Allah beterinden koruusn
arkadaşlar dün tam 3 ay oldu kaza olalı... doktor kontrolümü yaptırıp İstanbul'a şantiyeye geldim hatta, ayağımdaki yarlı atel haftasonu çıkacak, şu anda değneksiz bir şekilde ama yavaş yavaş yürüyorum, son 10 günde baya hızlandım hattaşimdi ayağımın ölçüsünü aldı doktor ona göre ortopedik tabanlar hazırlanacak, bir müddet o tabanlıkları ayakkabıya koyarak yürüyeceğim... kösele ayakkabı ise en az 3 ay daha yasak...
spor ayakkabı ile hafif sekerek de olsa hayata geri başlamak çok güzel, manuel araba konusunda ise acele etmiyorum, otomatiğe devambu süreçte dualarını esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum...
cok güzel haberler abi bunlar, maserati'yi özlemişindirrrrrr bilirim ne demek olduğunuhaftasonu Bmwteam buluşmasına bekliyoruz
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Büyük geçmiş olsun abi..
Ben görmemişim bu konuyu.![]()
allah korusun sonuna kadar detaylıca okudum büyük geçmiş olsun abicim
YamahA Xmax 250 ABS
Direkten donmussun abi, buyuk gecmis olsun yururken bile cok dikkatli olmak lazim...
Ne demis sair; yarina cikacagimdan nasil olurum emin, genc bir delikanlinin tabutu gecti demin.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten .
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)