User Tag List

Sayfa 3/16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
291 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum o zamanlar bana yürüyene 14 15 bin tl paralar cekiyodu.soradan 8 9 binlere düştü. . Ama adam has yalanci dolandirici benide mahcup etti. .birak onu maslakdan bi adam 7500 tl para yollamis..aradan aylar geciyo foresterla ilgili hala ne gelen var ne giden..bu adam ayni zamanda öğretmen yüksek mevkilere milli egitim bakanligina giden bile var..
    Sulhının tek suçu Hakan gibi bir adama , ticari olarak güvenmek .Mağdur olan yine kendisi . Şuan hakanda orjinal jant lastiklerimiz var , yollamamak için 40 takla atıyor .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hakanla ticaret yapacak olanlar telefonda konuşurken ses kaydı yapsın kesinlikle, adam çok kolay inkar edebiliyor. elinde malzeme sıkıntısı yok ama devamlı bir sorun çıkıyor.
    o dediğinde haklısın 1 saat öncesini inkar etti adam uzak olanlar telefonla görüşüp mal almasın. en güzelini Osman Tugral yaptı getirtti taktırdı sorun yok parasını verdi yolladı adamı uzaktan alısverş yapıcak olanlar vakıt ayırsın gitsin mersine malı görsün kendisi kargoya versin dönsün teslim alsın
    telefondan çok iyi niyetli yardımsever birisi gibi görünüyor

Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haaa mevzu mersindeki çıkmacı olunca iş anlaşıldı.Birsürü arkadşımız gitti adamlardn motor vs aldı aldıkları motorların içleri su dolu akvaryum gibi olmuş anası ağlamış motorlar çıktı birton tantana yaşadılar.Başka parça vs alacak olanlardan da birçok kişi bu sıkıntıyı yaşadı.Hatta adamların yanına lübnan dan mı gelen bi TUNER var.Burda 2 tane wrx kırmış ayar yaparken.Sulhi abiden yana ticarette sıkıntı çıkmaz.yıllardır alışverişimiz olmuştur sağolsun hiç üzmemiştir.
    japonyadaki sel hasarlı motorlarımı alıyor nedir az kalsın k20a motor alıyodum birde adamdan Allahtan proje iptal oldu

Sulhi abi içinde bugune kadar hiç sorun duymadım kısa zamanda senınde sıkıntın için yardımcı olucaktır diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mersindeki hakan kim oluyor? Siteye uye mi ya da ? Bilelim ona göre uzak duralim

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dediğinde haklısın 1 saat öncesini inkar etti adam uzak olanlar telefonla görüşüp mal almasın. en güzelini Osman Tugral yaptı getirtti taktırdı sorun yok parasını verdi yolladı adamı uzaktan alısverş yapıcak olanlar vakıt ayırsın gitsin mersine malı görsün kendisi kargoya versin dönsün teslim alsın
    telefondan çok iyi niyetli yardımsever birisi gibi görünüyor

biz ankaradan çıktık gittik orda malı görerek kendimiz söktük kendimiz taktık

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz ankaradan çıktık gittik orda malı görerek kendimiz söktük kendimiz taktık
    Gaziantepdeki gc8 de öyle oldu aracın başında durdular anlayanlarda vardı başında sanırım o yüzden sorun çıkmadı araç hala çatır çatır gazlıyor
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar gunaydin..
    Dun biraZ yogun yorucu bi gündü erken yattim.
    Cagrilar vardi watsap vs baktim baya dolmuş. .
    Burda mertin dediği gibi evet o rakkamlara komple sti yürüyene anlastik o mersinli adamın lafina..mertle para konusunda anlastik bana parayi ve arabayi yolladi..bende o araada o mersinli adamla geleceğim günü ve sti yuruyen icin komple ne var ne yok söktüm. Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Arabanın üstüne taktim yaglamalari yaptim saft vs takip merte verdim..
    Mertte bi kac gün sora abi arka frenleri deismemissin dedi.bemde o arada bu olayi anlattim.oda tamam abi bosver gibisinden bisey soledi..ve aradan yaklasik bir ay geçti.
    Bende buarada italya Bulgaristan ce ingiltereden hurda getiren bi kanalim var onla görüşüp dier parcalari istedim bulamadi..
    En son da kibrisda Altuntaş otomotiv var en az 5 kere aradim mail atti çözüm yapamadılar..isin gercegi dier parçaları bulamadim..konuda buralara geldi. .bu isin böyle olmasinin.sebebi o mersinli adamin lafina kalip mahcup duruma düştüm. Ve duyuyorum ki ben gibi.ankara ve cogu kisi bu mağduriyete uğramış. .yoksa ben 9 liralik malzemede gidip
    5 liraya sanzumani al 4 lirayı indir oh oyle bisey yapmadım taa ankaralara gittim gecenin bi korü geri geldim 700 800 tl gibi para kazandim basima gelene bak
    Boyle bi konu icinde kimse yanlis.anlamasin böyle bi durum yaşatmak istemezdim.
    Abi sende mağdur olmuşsun anladım ama arkadaşın mağduriyetini gidermek anlaştığın şekilde teslim etmen gerekmez mi yada para iadesi yapman?

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi beyi tanımam lakin piyasada güvenilir biri olduğunu ve işlerini bilirim, burada ki hatası içinde bulunduğu durumu baştan izah etmemesi gibi görünüyor, Sulhi bey ve konuyu açan arkadaş'ta makul ve uzlaşmacı kişiler gibi geldi bana "yazdıklarını okuyarak bu kanıya vardım" konu tatlıya bağlanır bir şekilde.

Bu arada çok çok geçmiş olsun, neyse ki düşük bir hızla yaşanmış.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence konuyu açan arkadaş haklı.
    tek kişi ile muhattap olmuş onun sözüne ve tanınmışlığına güvenerek parayı yollamış. onun haberi olmadığı 3.4. şahıslarla olan sorun onu bağlamaz satıcının muhattabıdır onlar. konuyu açan arkadaşın parası iade edilmeli aradan çıkartılmalı. satıcı ile 3. şahıs kendi aralarında çözmeli olan biteni.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar gunaydin..
    Dun biraZ yogun yorucu bi gündü erken yattim.
    Cagrilar vardi watsap vs baktim baya dolmuş. .
    Burda mertin dediği gibi evet o rakkamlara komple sti yürüyene anlastik o mersinli adamın lafina..mertle para konusunda anlastik bana parayi ve arabayi yolladi..bende o araada o mersinli adamla geleceğim günü ve sti yuruyen icin komple ne var ne yok söktüm. Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Arabanın üstüne taktim yaglamalari yaptim saft vs takip merte verdim..
    Mertte bi kac gün sora abi arka frenleri deismemissin dedi.bemde o arada bu olayi anlattim.oda tamam abi bosver gibisinden bisey soledi..ve aradan yaklasik bir ay geçti.
    Bende buarada italya Bulgaristan ce ingiltereden hurda getiren bi kanalim var onla görüşüp dier parcalari istedim bulamadi..
    En son da kibrisda Altuntaş otomotiv var en az 5 kere aradim mail atti çözüm yapamadılar..isin gercegi dier parçaları bulamadim..konuda buralara geldi. .bu isin böyle olmasinin.sebebi o mersinli adamin lafina kalip mahcup duruma düştüm. Ve duyuyorum ki ben gibi.ankara ve cogu kisi bu mağduriyete uğramış. .yoksa ben 9 liralik malzemede gidip
    5 liraya sanzumani al 4 lirayı indir oh oyle bisey yapmadım taa ankaralara gittim gecenin bi korü geri geldim 700 800 tl gibi para kazandim basima gelene bak
    Boyle bi konu icinde kimse yanlis.anlamasin böyle bi durum yaşatmak istemezdim.
    Sulhi abi benim arabama komple sti yürüyen taktın diye aldım arabamı öle biliyordum söylemediniz bile durumu bana lifte kalkıp erdem abi görmeseydi sti yürüyen var bilicektim ve gazlıyıcaktım bu birincisi.

Abı bunca yıl subaru kullanmıssın yürüyenı bu sekilde getirerek benim canıma kastınmı var. buda ikincisi.

Abi ben ticareti senle yaptım sen su para dedin ben ödedim beni ilgilendirmez baska tarafla konusman etmen standart sanzumanı tak bunu geri al diye defalarca dedim yine yanasmadın verdigin cevaptan daha bekliycegimi anlıyorum.
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sende mağdur olmuşsun anladım ama arkadaşın mağduriyetini gidermek anlaştığın şekilde teslim etmen gerekmez mi yada para iadesi yapman?
    doğru olanı budur zaten
    inş sulhi beyde zararını karşı taraftan kurtarır diye ümid ediyorum
    TT

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhi antepli olan bizim mıstıkmı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subarucu degilim, detayini bilmiyorum, ogrenmek icin soruyorum.

Mert demis ki: "Nedeni bilenlerin sti şanzumanı ile gc8 şanzuman oranlarının birbirini tutmadığı defransiyel yada viskos dağıtıcağımın söylenmesiydi. Sulhi bey bu şekilde kullanabilceğimi zaten söyledi hatta olayın içine inmesek ve görmesek ben sti yürüyeni var zannedip kullanıcaktım aracımı bugüne kadar."

Sadece sanziman degisimi yapildiginda bu bahsi gecen problemlerin yasanacagi bilinen bir durum mudur subaruda? Yoksa sorunsuzca binilebilir mi?
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mert demis ki: "Nedeni bilenlerin sti şanzumanı ile gc8 şanzuman oranlarının birbirini tutmadığı defransiyel yada viskos dağıtıcağımın söylenmesiydi. Sulhi bey bu şekilde kullanabilceğimi zaten söyledi hatta olayın içine inmesek ve görmesek ben sti yürüyeni var zannedip kullanıcaktım aracımı bugüne kadar."

Sadece sanziman degisimi yapildiginda bu bahsi gecen problemlerin yasanacagi bilinen bir durum mudur subaruda? Yoksa sorunsuzca binilebilir mi?
    Bu durum takilan sanzimanin son disli orani, aktarma orani ile aracta bulunan arka differansiyel oranina gore degisir.

Ornek: Sanziman son disli 3:90
    Aktarma 1.1 ise

Arka diff oraninin 3.54 olmasi lazim. O zaman yurur. Uymaz ise arkadasin basina gelen tehlikeli durum yasanir.
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Binemen güneş oranları tutmuyo sti ile gc8 in. Ya viskos dağıtıyosun yada ayna mahruti parçalanıyo. Mertin araç büyük bi ihtimal aynayı parçalamış.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binemen güneş oranları tutmuyo sti ile gc8 in. Ya viskos dağıtıyosun yada ayna mahruti parçalanıyo. Mertin araç büyük bi ihtimal aynayı parçalamış.

Sulhi abi de subaru denince akla ilk gelen isimlerden sonuçta bu durumu bilmiyor olamaz. Buna nasıl göz yumup teslim etmiş ?

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersinde subaru parcasi satan hakan isimli sahistan dolayi benimde basim agridi kesinlikle ticaret yapmayin sozune guvenmeyin

efef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2kfreak nıcklı abim kesinlikle haklı ve mağdur bence,

baştakı anlaştığı fıyat karsılıgında alacaklarınıda yazıyor aldıklarınıda

mersındeki adamın yaptığı yanllış sulhi abiyi ilgilendirir s2kfreak abi parayı verdiği kişiye bakar ki verdiği meblağda yüksek bence

söylediği gibi 90-100 le giderken olan bi spin olayı subaru gibi yüksek süratlere aşikar bi arabada olacak can ve mal kaybında sorumlusu kım olacak yada vıcdanlarını nasıl tutacaklardı merak ediyorum

parayı nasıl kazandığı s2kfreak abiyi ilgilendirir nasıl harcıyacagıda ama kesinlikle peşini birakmamalısın abi bence,hepimmiz dört dörtlük bi bilgisi yok o life kaldırıp o farklılıklar anlaşılmasaydı nolcaktı..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhı baskanla baya bı alıs verısımız oldu saolsun hıc bır zaman kırmadı uzmedı bızı..ortada sulhının elınde olmadan gelısen olaylar var emınm sulhı magdurıyetınızı gıderecektır..

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durum takilan sanzimanin son disli orani, aktarma orani ile aracta bulunan arka differansiyel oranina gore degisir.

Ornek: Sanziman son disli 3:90
    Aktarma 1.1 ise

Arka diff oraninin 3.54 olmasi lazim. O zaman yurur. Uymaz ise arkadasin basina gelen tehlikeli durum yasanir.
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgilendirme icin tesekkurler, yorum yapip kimseyi hakli/haksiz kirmak istemiyorum. Tek dilegim Mert'in sorununun acil bir sekilde cozulmesi keza burada maddi/manevi madur olan kendisi.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)