Yapılı araba alıp rahat rahat bin. Unutma , GC8 aldığın zaman , o GC8'i alacak paran kadar bir miktar daha kenarda olmalı.
imza : 8 yıllık GC8 kullanıcısı...![]()
Yapılı araba alıp rahat rahat bin. Unutma , GC8 aldığın zaman , o GC8'i alacak paran kadar bir miktar daha kenarda olmalı.
imza : 8 yıllık GC8 kullanıcısı...![]()
Dediğin gibi daha önceden tartışılmış
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgulama.html
Okumadan imzalamam.....
Sti sanzimanin da olsa olsa senkromec arizasi olur herhalde. Ben hic disli kiranini duymadim. 2de doldurup kaldirmaya calisirken aks kesen varmis zamaninda sti da. Ankara efsanelerinden![]()
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
O ankara arabası mı ?
Gurcell acik ve net anlatmisherkes birseyler soyler kirilmaz yaa kullan vs. Bi an gelir kirilir. Sti kirilmaz diye birseyde yok sahsi hatandan da kirabilirsin ama sti sanzimani ciddi manada telafi eder bir cok hatayi. Standart gc8 alinca sanma ki 1 gun kullanicaksin ve gazlamicaksin
motorlarin km leri yuksek o yuzden bilinen bir garajda yapilmis bir araba almayi tercih et. Stock sanzimanla korka korka, urkek urkek kullanacagina sti yuruyenli bir gc8 al (sanziman, diff, akslar, saft vs) rahat rahat gazla, sifirdan kalk. Kisacasi arabanin keyfini cikart
![]()
Kenarda 2-3 bin civarı bir param olucak onu ilk heves gezmek isteyeceğim için benzin parası olarak düşünmüştüm ama duruma göre değişecek sanırım
Haklısınız fakat ben 1.6 115hp araç kullanmış biriyim kalkıpta 400hp makinayı kolay zaptedebileceğimi sanmıyorum gerçekçi olmak lazım kırma korkusuyla kullanmak var evet ama ilk defa 4 çeker 400 hp arabaya bindiğimde o arabay nereye doğru gider belli değil zamanla güçlendirmek istiyorum
Geçen yıl 2. vites dişlisini kırdı bildiğim kadarıyla araç sahibi bunu saklamaya gerek yok![]()
Anlıyorum fakat sahibinden de de gördüğüm üzere arabaların çoğu motoru oynanmış listeleri okuyorum hep motorda ekstra var ama kimse şanzıman için birşey yazmamış bu yüzden kırmak daha olası ama standart bir motorda bu kadar kolay kırılabileceğini düşünmüyorum.
Hayalimden kesinlikle vazgeçmeyeceğim o kesin
Körfezde stı şanzıman dişlisi kıranda olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Abi iyi hoş diyorsunda bana adam akıllı bir tane yapılı gc8 gösterin
sahibindede 30 ilan varsa 25 i direk fotolardan belli ediyor kendini diğerlerindede temizler motorları biraz oynanmış ama şanzıman namına birşey yok
Yukardada belirttiğim gibi yazdıklarınızı okuyunca gözümde canlanıyor aynen aynen diyorum böyle olmalı . Sonra sahibindeni açıyorum sonuç yoktemiz olanların sayısı bir elin parmağını geçmez onlarında ne akdar temiz olduğunu Allah bilir hepsinini açıklamalarını neredeyse ezberledim stı turbo var iridyum buji var yazılım var cart var curt var forget motor var 1 barda vs vs ama şanzımanla alakalı hiçbirşey yok.
Kaç tane stı yürülü gc8 var ki şuan satılık ?
Olanlarında fiyatları 50 binlerde tamam hakları o fiyat ama o kadar parayıda benim şuan bulmam imkansız.
Diğer yandan 50 bine stı yürürlü yapılı bir gc8 alacağıma 30 bine alıp 10 bin civarı kendim stı yürür yaptırır en azından tertemiz orjinal ve stı yürürlü arabam olur tabi 50 bin lira param olsa
Herkese yorumları için çok çok teşekkür ederim bu akşam aracı alıp almayacağım netleşecek hayırlısıyla alırsam forumdaki subarucu abileri bol bol rahatsız edeceğim![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Sti yuruyen bulman zaten skıntı bıde komplesını 10 lıralara bulman zor.ıscılıgı vs cok cok daha fazla fıyatlara cıkar sana bu ıs.
Bencede sti yuruyenlı , motor ıcı yapılı bı arac bulup almanda fayda var.
Dr.Ecu
GC8 pişmanlıktır
çok keyıfli ama masrafları insanı gercekten yoruyor bende aracımı masraflarından dolayı zararına bakmadan vermek zorunda kaldım o kadar sevmeme rağmen
Kardeşim bende sürekli olarak 4,5 tonluk kamyonet kullanan birisiyim zaten aracı alınca stock bile olsa tepkilerine alışmadan gazlamanı tavsiye etmem.ama senin yerinde olsam biraz bekler ve takip eder dogbox lı veya sti yürürlü bişey alırım.geçen yıl ben gc8 i alırken dogboxlı forged motorlu bir gc8 30 bine satıldı araçta sahibinin söylediğine görede orj.di.he şöyle bir durumda var piyasada gerçekten orj stock bir gc8 el değiştirdi alan adam kısa süre sonra motor yaptırmak zorunda kaldı.bildiğim kadarıyla da öyle fazla gazlayan roll e. Falan giden biriside değil.gc8 işi tamamen şans bence.benim stock motor 120 bin civarı her bindiğimde sıkıyorum hamd olsun sıkıntı çıkmadı henüz.inşallahta çıkmaz bu gün orj motor bile yapsan nerden baksan 10bin gider.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post7201052
Şu konuda da paylaşılmıştı, özellikle Ozans 'ın istanbul parktaki kullanımından sonra benim içim rahatladı şanzıman konusunda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)