530 hp crx borumu. Nosu bastıysa marstan selfie çekip atarlar yakında![]()
Motoru yeniden yapmaya karar vermisler hedef 630hpher yarıştan sonra motor yapıyorlar nede olsa no problem
Oktaykanın dükkanda amortisör taktırırken bana 2 yıl önce o arabanın bana 1000 hplik dyno çıktısını gösterdiler .tekerleğe ne kadar vereniliriz bilmiyoruz dediler . Amerikadan sadece yazılımı için adam uçakla gelip yazılım yapıyormuş .bu araba 2 yıl önce konya draglarda yarıştı .sahibi tecrübesiz arabayı süremiyor bu oktaykanların suçu değil
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
İnsanımız 530 hp yi kaldıramıyor
1000hp ağır psikoloji yapar![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
konyada izledim 2 yıl önce adam çok kötü kullanmıştı . herhalde sponsor olan adamdı . oktaykanlar kendileri kullansa bence daha iyi olur .
1000 biraz buna![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
adam kalkarken bir türlü arabayı yolda tutamıyordu . 1000 hplik dyno çıktışını gördükten sonra en dikkat ettiğim araba idi. oktaykanlar maslakta çok iyi insanlar . dükkanların egzos emisyon testi yapılıyor . ben bahane olsun diye gaz testimi orda yaptırıyorum .içerdeki değişik ilginç arabaları inceliyorum arka tarafta çok güzel arabalar var . ne sorarsanız cevap veriyorlar .detayları sorarsınız .
1000 mis gitmisler onlar..sakasi bi yanada neden olmasin adamlar yapmistir.. herkes biseyler yapiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)