User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
156 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ankara'da Yol Üzeri Dolandırıcılık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolmus la işe gidiyordum bi güna adamın birisi basladı telefonla konusmaya ankarada kaldım abla biliyosun cok zor durumdayım yardım et nolur sara hastasıyım gibisinden konusyodu yanımdada yaslı bi amca vardı birazdan sara nobeti tutar dedim amcaya ve 15 dk sonra sara nobeti basladı pat kut bi ses kendini yere attı biz gulduk cunku en ufak agızda kopurme titreme vs yok idi sonra herkes 3-5 sıkıstırdı adam a neden yalan olur cunku ankaralı degil ve cocugunu tedaviye getirdigini soyluyo sanayi dolmusunda işi ne ???
    DOHA CAM FILM | Cam Filmi - Kaput Koruma - Araç Kaplama - Sticker

Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558(eski 35)sokak No:34 | 0554 660 49 11

Instagram / Dohacamfilm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu da olabilir gördüğünüz yerde siz ondan para isteyin. 5 saniye boş boş bakacaktır kesin.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilkent'te de benim başıma benzer bi olay geldi iki hafta önce..Simitçi kaldırımın dibine yığılmış yatıyordu..Simitler yolun ortasına dağılmıştı epey gerçekçi yani..Arabayı durdurup gittim yanına kriz geçiriyorum dedi..Ambulansı arıyorum hemen deyince birden kalkmaya çalıştı falan..Şans eseri sitenin güvenliği geldi o arada,kriz falan geçirdiği yok siz gidin biz hallederiz, para tuzağı bunlar dediler

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben genelde pos makinen varsa çekelim diyorum
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün konya yolundan orana giderken orman yolunun ortasında gördük bilerek arkasında durup çakar+siren yapınca launch yapıp uzaklaştı
    Fluance dı gazlayınca bizde gazladık makas ata ata kaçtı gitti iyi yusuf çektirmişizdir umarım
    Bu arada aracımız sahte değil gerçekten makam otosu mondeo idi

Olaydan sonra megafon almaya karar verdim satan eden varsa alırım sırf böyleleri için eğlence olur
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İstanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha iğrenç bir şeklini anlatayım arkadaşımın başına gelen,bebek te tek başına giderken yolun sağında 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında kadın ve yanlarında da yaslı bir kadın var,kadınlar el kol hareketleriyle durdurmaya çalışıyorlar araçları,bu garipte duruyor..kadınlar diyor ki halamız birden rahatsızlandı,bizi acil hastaneye götür Allah rızası için..buraya kadar klasik hikaye zaten..bu da almış bunları arabaya sevaptır diye,biraz gittikten sonra kadınlar diyor ki eğer bize 1000 lira vermezsen camı açıp imdat diye bağırırız,polise de bizi taciz etti,kaçırmaya kalktı deriz,hayatın kayar diyorlar..araba da 525 xdrive,lüks araç görünce rakamı da yüksek tuttular muhtemelen,arkadaşımda yeni nişanlanmış,korkuyor başım derde girecek diye,al takke ver külah 300 lira vermişte inip gitmişler yeni avlar aramak için..dikkat edin arkadaşlar,şerefsiz çok gerçekten de
    bunlar haftanın 2 gunu cevizlibağ yan yolda citroen in orda takılıyor,denk gelirseniz yaşlı olana dıkkat edın flash tv yaşlandırma taktıgı yapmıslar karıya gulmekten butun günün yorgunlugu gecer gıder ,zaten hıc duranıda görmedim debelenıp duruyolar ordan oraya tavuk gıbı koduklarım

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar çanakkale-eceabat ya da lapseki- gelibolu arabalı vapurların da dıkkat edın özellıkle ıkı bayan yok sakatlar derneğı yok turkıye otızm dernegı falan adın da sahte makbuzla bağış topluyorlar,İnanmayın. Makbuzun mühürlü olup olmadıgına dıkkat edın. Ayrıca vapurlar da soz de orjınal parfum adın da cakma parfum ya da 1 tl e anahtarlık satan romanlar var. onlar gariban 3-5 kuruş bişey verin hepsi çeşitli suclardan ceza evıne girmiş ailesıne bakmaya calısan ınsanlar. Tekrar ceza evıne girmemek için bu işi yapıyorlar. Parfume 3 lıradan fazla vermeyın sonra da atın denıze sakın sıkmayın
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün ihtiyacı var ya da yok zerre umrumda değil yoldan geçen adama para vermem arkadaş.. mendil satıyodur su satıyodur eyvallah ihtiyacım da varsa alırım başka türlü mümkün değil..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskihisar-topcular feribotunda 2 tane tip ama at hirsizi bile denmez o kadar bozuk tipler.Yegen gamyoncuyak gamyonumuz insaatta kaldi vapurla gectik sictik geri donecez bilmemne gevelediler arabaya binmeye calisiyorlar resmen.Kufur kafir uzaklastilar ama cinayet olacakti.Bildigin gasp modeliydi bunlar ama ya beni keseceklerdi yada ben onlari oldurup cezaevinde olacaktim su an.Bu saatten sonra devlet baksin kimseye yardim falan etmeyin ne de olsa yeterince vergiden surdan burdan onlara gidecek yardim cikiyor cepten.Her koyun kendi bacagindan.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kusura bakmasın ama acımıyorum ben %99, en son bilkentten eskişehir yoluna çıkarken ki son ışıkta denk geldi biri arabayı da yeni yıkatmıştım. cama yapıştı iki eli yüzüne dayayıp. aklı sıra içeriyi görecek önce ileri geri yaptım gitmedi kapıyı açtım kovaladım acınacak da bi tarafları yok zaten çalışacak durumdasın elin kolun tutuyo dileniceğine git çalış diye yüzlerine söylüyorum.

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün konya yolundan orana giderken orman yolunun ortasında gördük bilerek arkasında durup çakar+siren yapınca launch yapıp uzaklaştı
    Fluance dı gazlayınca bizde gazladık makas ata ata kaçtı gitti iyi yusuf çektirmişizdir umarım
    Bu arada aracımız sahte değil gerçekten makam otosu mondeo idi

Olaydan sonra megafon almaya karar verdim satan eden varsa alırım sırf böyleleri için eğlence olur
    leona mı takacan la ben de istiyom da araba kurtarmıyo

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

leona mı takacan la ben de istiyom da araba kurtarmıyo
    Başbakanlık kartım akar
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla tüplü arabası olan ve işsiz olan varsa çıkalım özellikle arayalım bulup patronun kim oldugunu gösterelim onlara ben her türlü gelirim gündüzleri boşum zaten

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O apaçi modifiyeli kırmızı i20 15 dakka önce şaşmazdan ümitköye giden yolda arabayı itiyolardı
    Yine aynı numara heralde hemde 4-5 kişilerdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Ankara'dakini bilemem ama İstanbul Maslak e-6 girişinde cami hocası kılığında siyah cübbeli beyaz sarıklı bi eleman el etti,boş bulundum durdum.Camı hafif araladım "Müslüman kardeşim yolda kaldım beni şuraya atarmısın" dedi.Dayı dedim cübbe sarık ne iş falan?
    "Ya yatsıyı kıldırdım acele çıktım yetişmem gereken bir yer var "dedi.Hocam hangi cami dedim,afalladı.Alamam deyince de 5-10 at ta bi taksi tutayım deyince camı kapatıp devam ettim.
    Aklı sıra hacı hoca ayağına dolandırıcılık yapacak aradım hemen 155'i sonra ne oldu bilemem ama kime güveneceğimizi,kime iyilik yapacağımızı şaşırdık.Dikkatli olmak lazım,bunlar yüzünden gerçek ihtiyacı olanlar mağdur olarak kalmaya devam ediyor,yazık.

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keçiören-Fatih köprüsünden denk geldim 1 aydan fazla oldu demek ki semt değiştirmişler . Denk gelmez inşallah birdaha

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kibritsta ilk 3 sene arabam yoktu ve toplu tasima diye birsey olmadigindan cok otostop cektim. Beni tanimamalarina ragmen cok insan durdu, yardim etti sabah 7de de, aksam 11de de. Simdi ben de ne zaman bir yolda kalmis, otosopcu veya okul guzergahinda giderken otobus bekleyenlere bile goturmeyi teklif ederim. Ama boyleleri yuzunden kendi vatanimin sehri istanbulda mi, asla.
    "Korkmadık, savaştık"

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu da olabilir gördüğünüz yerde siz ondan para isteyin. 5 saniye boş boş bakacaktır kesin.
    iyi taktik
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay İstanbul-Büyükçekmece ve Mimaroba kavşağındada var 4 bayan araların da yaşlı teyze tekirdağda oturduklarını ve bütün paralarını hastaneye verdiklerini söyledi bende gelin götüreyim dedim yok yavrum otobüs taksi ne olursa bineceklerini söylediler ama hepsi ayaklarda adidas lacoste ayakkabı kollarda altın bilezik yüzük falan biri zaten genç 25 yaşlarında bi karış etek ayağında o durduruyo ama ben yaşlı teyzeye acıdım 20 lira verdim 10 metre gittim oturdum 1 saat izledim sonra bi araba onları aldı götürdü vay şerefsizler dedim 1 hafta sonrada mimaroba kavşağında görüp polisi arayıp konuyu bildirdim...

Dolandırıcılar yaaa ne hale geldı ınsanlarımız artık
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende geçenlerde bilkente dogru gıdıyordum sagda bı cocuk arabayı cekmıs ıcınde de kız arkadaşı vardı araç durduruyordu.durduk neyse yolda kaldım kız arkadaşım yanımda param yok abi dedi çıkardım verdim yarım saat sonra bilkentten geri dönüyordum ki hala orda araç durduruyor
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)