User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
156 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ankara'da Yol Üzeri Dolandırıcılık

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bugün sanırım Etlik BP de piç beni kandirdi kardes reno arabam yolda kaldı 2 3 lira varsa verir misin gaz alacam Dedi acıdım verdim burda okuyunca hasss dedim boşa gitti para
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğa977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozdan patlatıyorlardı beni de az daha

Atılım'da okuyorum, hergün incek'teyim. Bakalım ne zaman denk gelecek
    Aman diyim valla zaten sizin için kuruyolar o çevirmeleri ben askeriyeye gelmeden taşpınara dönüyorum shellin ordan çıkıyorum biliyosun o arada çevirme çok oluyo oraya dikkat et.başka yerlerede koyuyolar gerçi ama oda şansına

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o parfüm numarasını banada gündüz vakti Balçova 5M in yanında çekmeye çalıştı. Tam spordan çıktım, girdi hemen dibime, işte abi ben THY çalışanıyım da parasız kaldım Karşıyaka'ya kızların yanına gidecem de ... Çıkarıyor işte fatura falan göstermeye çalışıyor, Bu parfüm normalde 350 euro yani 700 TL falan diyor, kurdan haberi yok kerizin

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun ıst yolu muayene ıstasyonundan donerken sasmaza gelmeden radarın ordakı ust gecıtın altında adamın bırı anıden kendını attı yere tereddutte kaldım durmadımda kımsede durmadı gercek mı degılmı anlıyamıyor ınsan aynadan baktım arabalar gecınce kalkacakmı dıye kalkmadı araclar uzaklasana kadar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunlar bu bahaneleri bilerek yapıyor çünkü dilense suç senden zorla bir şekilde para alsa gaspa girer cezası çok ağır..

bunuda çok iyi biliyorlar..

ama abi benzinim bitti dedimi yada memlekette dönücem yol parası dedimi yada buna benzer alternatif bahaneler ürettilermi dilenciliğe girmiyor sende para verirsen zaten suçada girmiyor herhangi zorlama olmadan gönlünle isteyerek veriyorsun çünkü..

bu yüzden poliside arasan polisin pek bu tip insanlara yapabiliceği bir şey yok en fazla alırlar akşamıda çıkarlar gene yola dönerler..

En güzeli büyük şehirlerden kaçmak.. artık iyicene suç yumağı oldu her yer.. yolda yürüsen biri koluna yapışıyor abi memleketten yeni geldim bir çorba parası yada memlekete dönücem bir otobüs parası.. yolda arabayla gitsen her yer mendilci şimdi birde suriyeliler dadanmış her yerde dilenen cama yapışan salya sümük çocuklar.. yaşatmakdan soğutuyorlar insanı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arada ellerinde hızarla gezen tipler vardı memleketten geldim çalışmaya buraları bilmiyorum ayağına güya elinde hızar olunca insanlar tedirgin olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arada ellerinde hızarla gezen tipler vardı memleketten geldim çalışmaya buraları bilmiyorum ayağına güya elinde hızar olunca insanlar tedirgin olacak
    Odun varsa üç beş kuruşada keser onlar

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de geçenlerde etilerden gayrettepeye çıkarken bi dayıya denk geldim, yolun ortasında köpük saçıyodu ağzından yardım istiyodu. Durdum, yanımdaki arkadaş bas oğlum dolandırıcı bunlar dedi. Adamda da aklım kaldı ama büyük ihtimal o da dolandırıcıydı. Şerefsiz olmuş millet, belli olmuyo ki kim yardıma muhtaç kim değil.
    banada leventte denk geldi ara sokaktan giderken birden önüme atladı durdum hemen ellerinde de market poşeti vardı yattı yere ağzından köpük çıkarıp titremeye başladı müllet soğan falan koklatmaya çalışırken polis geldi çarpan oldu mu buna dedi yok abi dedim kalk lan kalk dedi tuttu kolundan kaldırdı yolun ortasından dolandırıcı bunlar dedi sonra ne oldu bilmiyorum ben devam ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o numarayı leventte sık sık yapan bir ekip var zaten..

birde 5-6 kişilik bir ekip var dönüşümlü birinci levent ile dördüncü levent arası takılırlar memleketten yeni geldik diye.. bazen ikili bazen tekli.. rahat 5 yıldır aynı tipler..

bu insanlara kimsenin bir şey yapabiliceğini sanmıyorum.. yasadaki boşluğu bulmuşlar çok güzelde oynuyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H4ro06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman diyim valla zaten sizin için kuruyolar o çevirmeleri ben askeriyeye gelmeden taşpınara dönüyorum shellin ordan çıkıyorum biliyosun o arada çevirme çok oluyo oraya dikkat et.başka yerlerede koyuyolar gerçi ama oda şansına
    aynen öyle valla sabahları anayasa mahkemesini geçince buluyorum bi kamyon otobüs, perdeliyo beni tırıs tırıs geçiyorum
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ufukta okuyorum, e30 cabrioyla gidip geliyorum otoban tarafından gelince hiç sıkıntı olmuyo bizim okula kadar şans mı bilmiyorum ama şimdiye kadar ekip arabası bile görmedim

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basaksehirde cuma namazi cikisinda cevirdi bi tanesi, insaat iscisiyiz, geldik is bulamadik, aciz 3-5 kurus verirmisin vs dedi. Ilk defa boyle bi seyle karsilastim ama gercektir belki diye dusunmustum. Kardesim sana para vermem ama istersen biseyler ismarlarim dedim, herife durum cigkofte ismarlamistim. dilenciligin diger turlerini bilmem ama aciz demeleri bana her zaman dokunmustur. O yuzden hic bi zaman para vermem, durum vs. biseyler ismarlamisimdir.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğa977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle valla sabahları anayasa mahkemesini geçince buluyorum bi kamyon otobüs, perdeliyo beni tırıs tırıs geçiyorum
    Mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basaksehirde cuma namazi cikisinda cevirdi bi tanesi, insaat iscisiyiz, geldik is bulamadik, aciz 3-5 kurus verirmisin vs dedi. Ilk defa boyle bi seyle karsilastim ama gercektir belki diye dusunmustum. Kardesim sana para vermem ama istersen biseyler ismarlarim dedim, herife durum cigkofte ismarlamistim. dilenciligin diger turlerini bilmem ama aciz demeleri bana her zaman dokunmustur. O yuzden hic bi zaman para vermem, durum vs. biseyler ismarlamisimdir.
    oda başka bir yöntem zaten... 2 hafta önce sapphire giricem tam önünde abi memlekete dönücem ne var lan dedim yol parasımı istiyorsun tersleyince lanlı lunlu konuşunca atar yapsa dalıcam yok abi bir çorba ısmarlaya döndü.. alttan alsam para istiycek.. o kadar çok sık oluyorki artık gündelik hayatın bir parçası oldu bunlar.
    yolda yürüyemiyorsun resmen vicdanen haraç kesiyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce eymire giden yolda gölbaşında gördüm

polis akdemesi yolu da üzeri. aradım 155'i tarif ettim taam biz hallediyoz dedi. bir şey olacağı yok ama insan arıyor işte

plakada
    06 uzn 05
    06 zun 05 gibi birşeydi. aklıma gelen kombinleri denedim edevletten ama bulamadım

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eren53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada leventte denk geldi ara sokaktan giderken birden önüme atladı durdum hemen ellerinde de market poşeti vardı yattı yere ağzından köpük çıkarıp titremeye başladı müllet soğan falan koklatmaya çalışırken polis geldi çarpan oldu mu buna dedi yok abi dedim kalk lan kalk dedi tuttu kolundan kaldırdı yolun ortasından dolandırıcı bunlar dedi sonra ne oldu bilmiyorum ben devam ettim
    Aynı versiyonu Florya'da yaşadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul da da sirkeci harem feribotunda aynı şey var. Abi buraya gezmeye geldik Gebzede üniversitede öğrenciyiz yurt a dönücez ama gebze harem minibüsüne verecek paramız kalmadı dediler. Baktım üstleri başları düzgün. Benimde başıma gelmişti Bursadan okuldan dönerken 5000 lira eksiğim vardı idoya bilet vermediler. Birinden istemiştim 20000 lira vermişti. Olm dedim zamanında sana da yardım ettiler yardım et çocuklara bende çıkardım 20 lira verdim minibüs 4 liraymış. 2 kişi 8 lira diye verdim. İstersen para üstünü getirelim dediler. Yok sizde kalsın dedim. Geçen haftada bacanağa aynı şeyi yapmışlar onda da bozuk yokmuş o 50 vermiş yemek yersiniz diye. Anlatınca sövmeye başladım. Nooldu lan dedi. Ulan bende 20 çarpıldım aynı veletlere dedim. İstanbulda da var yani. Eskiden ekmek parasıydı. Şimdi minibüs parası oldu.
    IN BOOST WE TRUST

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hafta iş için şehir şehir geziyordum ptesi salı ankarada dolastık ama bu araca denk gelmedim.
    eskişehire dönerken beyaz bi aveo gördük 4 lu yanmıs emnıyette bekliyordu durduk sordum geçmiş olsun bi ihtiyacınız varmı yapabiliceğimiz birşey die
    lastik patladı stepne yok yol yardım aradık gelicekler dediler
    sonra diğer arkadasın dedi arkadas seker hastası varsa suyunuz makbule gecer diye
    vardı verdik Allah razı olsun dedi gittik
    insan bunları gördükce durup sormaya korkar oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün bana burda bi adam denk geldi abi açım falan bi çorba parası dedi Bende Para yok dedim götürdüm bi dönerciye bir bütün ver abiye dedim çıktım parasını dönerciye ben peşin verdim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)