User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
156 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ankara'da Yol Üzeri Dolandırıcılık

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geçenlerde bilkente dogru gıdıyordum sagda bı cocuk arabayı cekmıs ıcınde de kız arkadaşı vardı araç durduruyordu.durduk neyse yolda kaldım kız arkadaşım yanımda param yok abi dedi çıkardım verdim yarım saat sonra bilkentten geri dönüyordum ki hala orda araç durduruyor
    Deseydin kardeş, kız arkadaşını çıkarırken bana mı sordun diye..
    Uzunca bir süredir ne yaya olarak karşılaştığım, ne de araç kullanırken gördüğüm para isteyen, dilenen çoluk çocuk kadın erkek yaşlı genç kimsenin yüzüne bakmadan devam ediyorum..
    Herkes kısa yolu bulmuş kestirmeden yol bulma derdinde.. Bence herkes duygularını bir köşeye bırakmalı hiç bir şekilde acımamalı dilenenlere/para isteyenlere..

Hatta şu sözü çok severim; acıma acınacak hale düşersin diye..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deseydin kardeş, kız arkadaşını çıkarırken bana mı sordun diye..
    Uzunca bir süredir ne yaya olarak karşılaştığım, ne de araç kullanırken gördüğüm para isteyen, dilenen çoluk çocuk kadın erkek yaşlı genç kimsenin yüzüne bakmadan devam ediyorum..
    Herkes kısa yolu bulmuş kestirmeden yol bulma derdinde.. Bence herkes duygularını bir köşeye bırakmalı hiç bir şekilde acımamalı dilenenlere/para isteyenlere..

Hatta şu sözü çok severim; acıma acınacak hale düşersin diye..
    bende illet oluyorum özelliklede cama yapışanlara.

yine oturdugm yerdeki acık parkta degnekci kıvamda bir dayı var e dünyayı kazandı.dilene dilene broadwayı vardı fluence aldı onu sattı quaqai dizel aldı en dolu paketten onla gelio bide degnekcilik yapmaya 4 katlı evimi apartmanımı ne var ( kendi agzıyla anlattı kız arkadasımzla konusmus) arkadasın c180 ini almaya bakmaya biri geldi oda aradan cıktı nekadar vermem lazım bunu almak istesem diye dayı dedim yürü git allaskına kışın acıyo sıcagını icinde oturuyo üsüdüm diyo

kafasına göre (herzaman degil esince) namaz falan kılıyor arabaların arasında acısın millet diye bana her gördügünde para ver diye yapısıo inatla alamasada elimde kola görürse kola alsana diyo falan.yer kalmassa kendi aracını cıkartıyo hemen parktan caktırmadan. bide böyle bir adama millet anahtarını teslim ediyor bide yer kalmayınca gerizeklaı halkım benim adam malın sporgazetesi
    1881 - 193

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara tayfası bir iş yapsa ya şunlara
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beşiktaşda merkezde yaşlı bir teyze vardı yıllardır dilenirdi.. beşiktaşlılar iyi bilir yada hatırlar uzun yıllar oradaydı.. bazen caminin orda durur bazen çaşı girişinde dururdu.

benimde haline acıyıp çok 1tl 2 tl vermişliğim vardır.. üstünde yırtık pırtık eski kıyafetler yağmur yağdımı kışın nerde kalıyor Allah yardımcısı olsun derdim içimden..
    Bu dilencilere büyük bir operasyon düzenlendi gazete tv lere falanda çıkdı bizde okuduğumuzda şok olmuşduk teyze bu işden evler apartmanlar bir sürü mal varlığı yapmış trilyonluk serveti çıktı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu karaktersizler yüzünden yolda kalanada yardım edemez olduk

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu karaktersizler yüzünden yolda kalanada yardım edemez olduk
    Aynen bende bunu yazacaktım.
    Basımıza bişey gelse bu puştlar yüzünden kimse yardımcı olmayacak
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer bir olay benim basıma geldi ama biraz daha değişiği

Ankaradan ayvalık a gidiyordum beyaz bi bmw F10 durdurdu yolda kardesm sende ankara plakasın cenazeye gidiyorum mazotum yok vs dedi telefon numaramı aldı bende 50 tl verdim adama ama emin olamadım yalan mı gercek mı. Yani o f10 nerden baksan 160-170 bin lira
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu elemanlardan birini bugün aydınlıkevlerde gördüm. Hemen polisi aradım durumu anlattım arkadaşları yönlendiriyoruz dediler. Bankada yarım saat işim vardı bu süre boyunca ne gelen oldu ne de giden. Anlıyacağınız bu şerefsizler bizlerin canını sıkmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varya burdan okuya okuya öyle bi gaza geldim ki yolda gerçekten kalan birini görsem sopayla kovalıcam
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

to1ga
    Misafir
    avcılarda falan çok çeviriyorlar.. abi köye gidicem otobus param yok verirmisin falan diye.. 20 lira veriyorum tırsıyorum açıkçası çıkarıp bıçağı saplasa 20 lira için canımızdan olucaz belkide..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara Giyim Dünyası önündeki parfüm dolandırıcıları

Mrb. Arkadaşlar İst. yolu üzerinde bulunan Giyim Dünyası (aynı yer de Akçaabat Köfte ve TAYMEK de var) açık oto parkında 34 BG 9949 plakalı Füme Fiat Linea Multijet dolanıyor. Sürücüsü Ali isminde bir dolandırıcı (sonradan öğrendim). Abi bakar mısın diye araçla yanaşıyor, sürücü camı açık araçtan inmiyor. THY Atatürk Havalimanı Duty Free de çalışıyorum, Ankara dan İst.'a döneceğim, mazot param kalmadı, elimde 4 şişe bayan ve erkek parfüm var, sen bunları alırsan dönebilirim fiyatı çok uygun yalanıyla yanaşıyor. Poşet Duty free poşeti ancak o da parfümler gibi sahte yani çakma. Ben 10 gün önce acıma duygusuyla 140 TL kaptırdım. Sakın inanmayın yalanlarına polise ihbar edin. Geçen gittim yine milleti çarpıyor. Bunlar TOKATÇI inanmayın şerefsize. Adını bildiğim için araştırdım. Azılı dolandırıcı çıktı. Sabıkalı yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler biraz önce denk geldim elemanlara. Plaka;

06 RZU 95

Kırmızı renkte ve camları koyu siyah filmli. Farlari 10k K xenon Icinde tam anlamıyla bir at hırsızı var. Galeria nin arkasında kayboldular. Ben de takip ettim. Sonra onları doğru yola çektim. Benim bildigimi anlayıp beni takip ettiler. Hemen polisi aradım. Eskisehir yoluna çıktılar. Ve tahminim oradan bilkent veya Konya Yolu'na çıkacaklar.

Resmen yakalanmamak icin gece saatlerini seciyorlar. Sanırım 22.30 dan sonra Sasmaz köprü üzerinden başlayıp Cayyolu oradan Bilkent ve sonra İncek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet 1971 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb. Arkadaşlar İst. yolu üzerinde bulunan Giyim Dünyası (aynı yer de Akçaabat Köfte ve TAYMEK de var) açık oto parkında 34 BG 9949 plakalı Füme Fiat Linea Multijet dolanıyor. Sürücüsü Ali isminde bir dolandırıcı (sonradan öğrendim). Abi bakar mısın diye araçla yanaşıyor, sürücü camı açık araçtan inmiyor. THY Atatürk Havalimanı Duty Free de çalışıyorum, Ankara dan İst.'a döneceğim, mazot param kalmadı, elimde 4 şişe bayan ve erkek parfüm var, sen bunları alırsan dönebilirim fiyatı çok uygun yalanıyla yanaşıyor. Poşet Duty free poşeti ancak o da parfümler gibi sahte yani çakma. Ben 10 gün önce acıma duygusuyla 140 TL kaptırdım. Sakın inanmayın yalanlarına polise ihbar edin. Geçen gittim yine milleti çarpıyor. Bunlar TOKATÇI inanmayın şerefsize. Adını bildiğim için araştırdım. Azılı dolandırıcı çıktı. Sabıkalı yani.
    Bende aynı yerde yaklaşık bir ay önce denk geldim araba değişikti ama 34 plakalı beyaz scirocco ydu aynı ayağı bana da çektiler ben hemen ayıktım paran yok ama scirocco ya biniyorsun ne ayak dedim pazarlık yapmaya başladım 50 Tl ye kadar indi biraz daha üzerine gitsem 20-30 tl ye falan verecekti saol ihtiyacım yok deyince gitti

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet 1971 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Texsin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı yerde yaklaşık bir ay önce denk geldim araba değişikti ama 34 plakalı beyaz scirocco ydu aynı ayağı bana da çektiler ben hemen ayıktım paran yok ama scirocco ya biniyorsun ne ayak dedim pazarlık yapmaya başladım 50 Tl ye kadar indi biraz daha üzerine gitsem 20-30 tl ye falan verecekti saol ihtiyacım yok deyince gitti

İzmir'de Forum Bornovada genç 2 tane çocuk mavi Rocco'yla aynı ayağı bana yaptılar Duty Free kartı filan gösterderdiler çalışıyoruz falan parfum var dediler yok kardesim saol diyorum sonra orjinal Armani saat var dediler saati alırsan parfumleri hediye ederim falan filan saatlere biraz merakım var bakayım dedim saate bildiğin emitasyon kac para dedim 700 liraya vericemde işte 600 olur sana dedim hadi kardeşim Allah çarsınıza pazar versin. Aman dikkat azıttı rezevengler

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duty free ayağı istanbulda yemediği için artık başka şehirlere dadandılar demekki

bir donem doluydu buralar ozellikle ataturk havalimanının orda dışarda arabada beklerken bile geliyorlardı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duty free ayağı istanbulda yemediği için artık başka şehirlere dadandılar demekki

bir donem doluydu buralar ozellikle ataturk havalimanının orda dışarda arabada beklerken bile geliyorlardı
    geçen annemleri beklerken duruyodm dediğin muhitte

hala tam gaz devam Onur o kimi arabayla yanaşıyor kimi yürüyerek geliyor
    1881 - 193

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu şerefsizler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı memlekette
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi denk geldim istanbul yolundan gimata donen yolda. Atladi onume yavasladim actim cami. Ayni hikaye kiz arkadasim var param yok. Ayaginizi denk alin kac oldu bu herkes sizi konusuyo dedim. Yuzsuzce dediki reklamin iyisi kotusu olmaz

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirketin güvenlik kamerasında dün akşam 19 30 sıralarında altunizade iskinin önünde bi yaşlı kadın 2 kadın var arabaların önünü kesiyor.bir iki araba durmadı birini durdurdu bir 207 güvenliğin önüne yanaştı amir sormuş ne verdiniz hırsız bunlar falan 20 lira verdik diye beyaz bi linea yı zorla durdurup binip gittiler .tam kameredan görünen bu geri ışıklardan dogru kimbilir kaç lira almışlardır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)