bende bunu merak ediyorum varmı öyle samsung mağazaszı rakibinin cirosunu arttıran :D
Printable View
Öyle bir dükkanki bu hem samsung satıyor hem apple satıyor hem de samsung adına samsung faturası kesiyor :)
yav he he. bence sen arkadaşın parasını yolla, özür dile konu kapansın, konuyu da samsunga kitmeleye çalışma
dostum sende sürekli bi lafı çevirme kıvırma şimdi biri çıkıp dese hiç o şekilde mağaza yok yanyana yada karşı karşıya bu seferde aynı şehirde diyeceksin heralde... uzattıkça uzatiosun mevzuyu din kitap bahsediyosun 2saattir o kdr müslümansan malının arkasında dur ver adamın parasını git iade et ürününü...
e tamam işte çinde donunu adama geri satarlar sende aa aynısı dersin. Yılda 2 kere gidiyorum o tür mağazaların olduğu yere. Aynen traktörlü kağıda basar verir girişinde de koca samsung levhası vardır samsung diye girersin tatuni alır çıkarsın. Çin de Samsung ya da iphone u dediğim dışında alamazsın. Sana da öyle bir fatura kesmezler. Alış veriş sırasında seni mağazaya yolladığı kod imei numarasının bir kısmıdır. Mağazanın sana verdiği kod da elindeki telefona ait bir koddur. Senden önce o kodla satış yapılırsa sen alamazsın. Ödemeyi yaptıktan sonra da sana hangi mağazaya gitmen gerektiği bilgisi gelir. İstersen direk satın alma yapabilirsin. O zamanda sana nerede oturduğunu en yakın samsung magazasını seçersin ona göre bir kod verir. Gider kodla eline alırsın.
Adam "bir insan 900 liraya kendini rezil edermi" yazıyor ama 20 tl eksik var dıye kendısı konu açıyor...
Gönder parasını adamın konu kapansın, uzadıkça rezil oluyorsun. Yazdıklarına kimse inanmıyor, küçük düşüyorsun artık.
Ah kıyamam yaaaa
http://1.bp.blogspot.com/-rR59bYy7_p...0/sipirman.jpg
Huzur islamda beyler gerisi yalan....
Neyse kime ne anlatıyorum ki aynen en güzeli yazmamak ben kendı kendıme karar almıstım ama yıne duramadım cunku cok sacma sapan ınsanlar sacma seyler yazdıyolar o yuzden neyse
Merak edenlere soluyorum adamdan cıhazı gerı alıp parasını vericem özellikle menejeriymiş gibi 3 posttan 1'ine yazar arkadaşlar içinizi ferah tutun
Kardeşim üniversiteden mezun oldu ve hediye olarak bu note 3 ü alacaktım. Bu şahsa mesaj attım oda annem yurt dışından getirdi, 5s i kaydettirdim bu dışarda kaldı o yüzden satıyorum diye. Ben burdan istanbulda özgü abiye ya da Faruk a parayı gönderip aldırtacaktım fakat sonraki mesajda alacaksan al taksit taksit msj atıp yazma felan yazdı sinirlerim hopladı, hatta hakkı felanda biliyor durumu. Böyle bir şahıs beleşe mal verse yine almam dedim vazgeçtim.