User Tag List

Sayfa 21/45 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
842 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım gözlerinizde bir problem mi var ben zaten adama tamam dedim nedir bu savaş
    bende onu diyorum işte 40 taklaya gerek yok yani baştan yapacaktın bunu,şimdide yolladığına dair dekontu bekliyoruz o zaman en kısa zamanda
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam senin yaptgın terbıyesızlıgın yanında konu baslıgı hıc kalır be hala uzatıyon sakız gıbı ettın yemınlen

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahhhahahaah
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha bu işi çözmesin başlığın en başına dolandırıcı kelimesini de ekleyecem.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

iyiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kafada bi insan ondan bile prim çıkarmaya çalışır kartvizit olarak kullanmaya kalkar herkes beni tanır diye...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam burda ağlanıyo it gibi calışıyorum diyo

sonra annesi yurtdışına gidip telefon alıyo

Burdada viskiler dolarlar milyonlar havada uçuşuyo
    1881 - 193

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuşma lan, senden mi öğrenicez terbiyesizliği
    bize ne senin karından barkından

Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız

Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı

Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu milet bu hale nasıl geldi diye sor bi kendine,sen kattın çoluk çocugunu ortaya.senin yaptıgından farksız milletin yaptığı.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cin olmadan adam çarpmak bu oluyo heralde

eğlenelim ögrenelim

Asena muhteşem oryantal show - YouTube

BORKED

iyi geldi beeee

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan milleti dolandırırken utanmıyorsun burada gelmiş tatava yapıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duygu sömürürsü yapacam diye ne kdr akraban varsa konuya dahil eden sendin...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız

Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı

Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız

olm senin karını cocugunu sokusturanmı var biri koydu onuda kaldırdılar zaten viskimi carptı hayırdır.

madem tırsıyosan bukadar ticaret yaparken yapmıcaksın gormesse herşey rahat görürse sıctık moduna niye girison. boku yiyen sensin tabi biyerde patladın,bukadar deger veriyosan yapmassn once sattıgın aldıgn malı kontorl edersin. ki ayrıca sen soktun colugunu cocugunu üstüne yemin ederimde cart curt diye

sırayla birilerine sarıyosun tutuncak dal bırakmadın hadi benim cenemden yırtarsın ama Caesar ve Evrenoz kalın gelir biraz
    1881 - 193

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana zaten bizene karından barkından yazmış. Senin eşine ya da çocuğuna kötü birşey yazan olsa ilk onlar engel olur bunuda bil. Fazla kaşınma techturkey gibi yerde yanlış yapma, şimdi paşa paşa parayı nasıl aldıysan paşa gibide vermesini bileceksin. Google aramasına sadece ismini yaz ve olaylara bak o telefonun sana ne kadar pahalıya patladığını anlarsın.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahın dolandırıcısı gelmiş bana terbiyesiz diyor

Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar

Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın

Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz

Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Haklısın konuyu siliyorum ayrıca tüm yorum yazanlarda 4 ay tatile gönderiyorum üzdün çocuk

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu zaten sürekli güncel ama sabitlenmesini de öneriyorum.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazdan mevzu bayrağa gelicek...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)