User Tag List

Sayfa 17/45 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
842 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suprolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi anlamadığım için soruyorum yurt dışında dediğiniz samsung magazası iphone mu satıyor?
    bende bunu merak ediyorum varmı öyle samsung mağazaszı rakibinin cirosunu arttıran
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle bir dükkanki bu hem samsung satıyor hem apple satıyor hem de samsung adına samsung faturası kesiyor

yav he he. bence sen arkadaşın parasını yolla, özür dile konu kapansın, konuyu da samsunga kitmeleye çalışma

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok bunlar yaa yan yanaydı yada karşı karşıyaydı kadın almış aynı yer degıl bı sorucam sımdı ama tam detaylı
    dostum sende sürekli bi lafı çevirme kıvırma şimdi biri çıkıp dese hiç o şekilde mağaza yok yanyana yada karşı karşıya bu seferde aynı şehirde diyeceksin heralde... uzattıkça uzatiosun mevzuyu din kitap bahsediyosun 2saattir o kdr müslümansan malının arkasında dur ver adamın parasını git iade et ürününü...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya beyler artık uzatmanın bir anlamıda yok geri alıcam dedin yolla adamın parasınıda sende kurtul bizde kurtulalım daha cok debelenicen yoksa
    berkan 300 ü aşkın post var bunun 200 belki senindir arkadaş avukat gibisin yaa her 3 posttan 1 senin hayran kaldım sana
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok bu olay öyle değil bizzat samsung faturalıydı yanı nasıl bugun samsungtan alısverıs yapıyoruz da kesıyolar irsalıye gibi ama daha cok kasa fişi değil irsalıye tarzında
    e tamam işte çinde donunu adama geri satarlar sende aa aynısı dersin. Yılda 2 kere gidiyorum o tür mağazaların olduğu yere. Aynen traktörlü kağıda basar verir girişinde de koca samsung levhası vardır samsung diye girersin tatuni alır çıkarsın. Çin de Samsung ya da iphone u dediğim dışında alamazsın. Sana da öyle bir fatura kesmezler. Alış veriş sırasında seni mağazaya yolladığı kod imei numarasının bir kısmıdır. Mağazanın sana verdiği kod da elindeki telefona ait bir koddur. Senden önce o kodla satış yapılırsa sen alamazsın. Ödemeyi yaptıktan sonra da sana hangi mağazaya gitmen gerektiği bilgisi gelir. İstersen direk satın alma yapabilirsin. O zamanda sana nerede oturduğunu en yakın samsung magazasını seçersin ona göre bir kod verir. Gider kodla eline alırsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sende sürekli bi lafı çevirme kıvırma şimdi biri çıkıp dese hiç o şekilde mağaza yok yanyana yada karşı karşıya bu seferde aynı şehirde diyeceksin heralde... uzattıkça uzatiosun mevzuyu din kitap bahsediyosun 2saattir o kdr müslümansan malının arkasında dur ver adamın parasını git iade et ürününü...

ya senı nıye bu kadar ılgılenıyor ben gerı alıcagımı soyledım zaten ama sankı para senın cebıne gırıcek yada komısyon alıcaksın tamam kapat sana bısey soran soleyen yok
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam "bir insan 900 liraya kendini rezil edermi" yazıyor ama 20 tl eksik var dıye kendısı konu açıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönder parasını adamın konu kapansın, uzadıkça rezil oluyorsun. Yazdıklarına kimse inanmıyor, küçük düşüyorsun artık.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok bunlar yaa yan yanaydı yada karşı karşıyaydı kadın almış aynı yer degıl bı sorucam sımdı ama tam detaylı
    anladım ama iphone ları olaya katmak alakasız olmuş biraz o zaman
    şöle düşün sen nike bayiisin ya yanında yada karşında nixe satan var

faturan varsa bile düşün ki adam telefonun çakmasını yapmış fatura mı yapamaycak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e tamam işte çinde donunu adama geri satarlar sende aa aynısı dersin. Yılda 2 kere gidiyorum o tür mağazaların olduğu yere. Aynen traktörlü kağıda basar verir girişinde de koca samsung levhası vardır samsung diye girersin tatuni alır çıkarsın. Çin de Samsung ya da iphone u dediğim dışında alamazsın. Sana da öyle bir fatura kesmezler. Alış veriş sırasında seni mağazaya yolladığı kod imei numarasının bir kısmıdır. Mağazanın sana verdiği kod da elindeki telefona ait bir koddur. Senden önce o kodla satış yapılırsa sen alamazsın. Ödemeyi yaptıktan sonra da sana hangi mağazaya gitmen gerektiği bilgisi gelir. İstersen direk satın alma yapabilirsin. O zamanda sana nerede oturduğunu en yakın samsung magazasını seçersin ona göre bir kod verir. Gider kodla eline alırsın.

tamam ama çinden alındı demedim ki sen çin diyosun bu telefon isviçre samsung'tan alınmış
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    berkan 300 ü aşkın post var bunun 200 belki senindir arkadaş avukat gibisin yaa her 3 posttan 1 senin hayran kaldım sana
    Ah kıyamam yaaaa

1881 - 193

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huzur islamda beyler gerisi yalan....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse kime ne anlatıyorum ki aynen en güzeli yazmamak ben kendı kendıme karar almıstım ama yıne duramadım cunku cok sacma sapan ınsanlar sacma seyler yazdıyolar o yuzden neyse

Merak edenlere soluyorum adamdan cıhazı gerı alıp parasını vericem özellikle menejeriymiş gibi 3 posttan 1'ine yazar arkadaşlar içinizi ferah tutun
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah kıyamam yaaaa
    Kime saracağını şaşırdı artık. Hayatında hiç bu kadar üstüne gelinmemiştir hrh.
    Konuştukça batmaya devam ediyor. Bu saatten sonra ne dese boş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kime saracağını şaşırdı artık. Hayatında hiç bu kadar üstüne gelinmemiştir hrh.
    Konuştukça batmaya devam ediyor. Bu saatten sonra ne dese boş.

Yok Mahkemeye çıkmadan göz altında üstüme geldiler hemde 6 polis ama 2 saat sonra çıktığım mahkemede suçsuz bulunup serbest bırakıldım
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse kime ne anlatıyorum ki aynen en güzeli yazmamak ben kendı kendıme karar almıstım ama yıne duramadım cunku cok sacma sapan ınsanlar sacma seyler yazdıyolar o yuzden neyse

Merak edenlere soluyorum adamdan cıhazı gerı alıp parasını vericem özellikle menejeriymiş gibi 3 posttan 1'ine yazar arkadaşlar içinizi ferah tutun
    ne zaman ?

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim üniversiteden mezun oldu ve hediye olarak bu note 3 ü alacaktım. Bu şahsa mesaj attım oda annem yurt dışından getirdi, 5s i kaydettirdim bu dışarda kaldı o yüzden satıyorum diye. Ben burdan istanbulda özgü abiye ya da Faruk a parayı gönderip aldırtacaktım fakat sonraki mesajda alacaksan al taksit taksit msj atıp yazma felan yazdı sinirlerim hopladı, hatta hakkı felanda biliyor durumu. Böyle bir şahıs beleşe mal verse yine almam dedim vazgeçtim.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)