User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
220 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: AHM Performance Ahmet Mucuk'tan Uzak Durun

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aracimi ahm de yaptirdim yapicam dediği isleri yapmadi ben kendim yaptim.Beyin ayarini yapicakti 500 e kendisi kontrol eddegistirelimgleri ayarlicakti ben nakit bulamadim başka zamana erteledim ayarcini numarasini aldim.Daha sonra aradim ben ayardayim gel yok ben onlarla konusmuyorum EE hani timing ayarlicaktin ben yapmistim o ayari iii dedim beyini soktuk ki başka beyin aradim laa benim beyin nerde ne biliyim burada bir suru var katismistir getir degistirelim EE hangisi nasil anlican buluruz ben dedim geliyorum bir daha da sana araç getirmiyorum.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tır mı çıktı
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aracimi ahm de yaptirdim yapicam dediği isleri yapmadi ben kendim yaptim.Beyin ayarini yapicakti 500 e kendisi kontrol edicek timing ayarlicakti ben nakit bulamadim başka zamana erteledim ayarcini numarasini aldim.Daha sonra aradim ben ayardayim gel yok ben onlarla konusmuyorum EE hani timing ayarlicaktin ben yapmistim o ayari iii dedim beyini soktuk ki başka beyin aradim laa benim beyin nerde ne biliyim burada bir suru var katismistir getir degistirelim EE hangisi nasil anlican buluruz ben dedim geliyorum bir daha da sana araç getirmiyorum.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bladerk yapıcı davranıyor diğer usta hata yapmış olabilir umarım çözüm bulunur konu tatlıya bağlanır

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tır çıktı, telefon düştü muhabbeti iyiymiş ))
    Olayın video görüntülerini buldum:

Yalnız link atabiliyorum buraya yapıştırırmısınız.

http://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dietpepsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu yazilarlari okuyunca karsi tarafi pek dinlemeye gerek yok diye dusunuyorum

Bence hemen iyi bir avukata ver .
    baskalarida yanmasin
    Kesinlikle katılıyorum . Büyük geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kamyoncuya kufretmiste
    yok oyle olmamista
    yanlis anlamista
    falan da filanda

okadar bellki gitdilmis birinden akil alinmis.
    ve hemen faturalar kesilmis parcalar geri gelmis

ufak bi panik havasi

kim yiyor burda bunu

bence kimse

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dietpepsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kamyoncuya kufretmiste
    yok oyle olmamista
    yanlis anlamista
    falan da filanda

okadar bellki gitdilmis birinden akil alinmis.
    ve hemen faturalar kesilmis parcalar geri gelmis

ufak bi panik havasi

kim yiyor burda bunu

bence kimse
    BİR de abi şunu sezdim bu tarz problemler nete düşmeden çözülmüyor illa buraya düşecek zaten isimleri google de aratınca hemen ekrana geliyor ne yapmış ne etmiş diye.

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam belki sinyal vermiştir değil mi ?

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahah tir muhabbet cok iyimis )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya cani yanmayan insan durduk yere burda konu acarmi

bu kadar hikaye kafadan uydurulurmu

Isini duzgun yapmayan burda afise olacak arkadas.

Baskalarininda cani yanmasin.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
    burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok
    ECUTECH İstanbul

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw erkut neyi anlatiyosun daha

HAK-AN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer olay benımde basıma geldı ancak ben 700 tl gıbı bı rakamla kurtuldum aracımda beyın arıza vardı calısmıyodu emanet bır beyın alıp ahm ye gıttım şohretını bıldıgım halde en yakın oydu el mahkum gıttım cıkma beyıne 400 yada 500 tl dedı tam aklımda degıl ama bu rakamlardı aracımı goturdum 10 tane beyın denedı calısmadı abı dedım calısan 106lardan bı tane alıp denesek otoparktan onlarda beyın yok dedı beyınsız arabalar 4 katlı bınanın catısına nasıl cıkacaktı o da ayrı bı muamma ... herneyse dedı kı motor ıcı tesısatın komple sokulcek araba ondan calısmıyo ( EMANET BEYINLE CALISARAK GELDIM AHM YE ) yazılımı uygun degıldı zengın calısyodu ama calısıyodu tamam dedım yapılsın gıttım 2 gun sonra geldım arabam hala yatıyor ben gelınce kurcalamaya basladı ayıp olmasın dıye yıne yapamadı yarın gel dedı bırını yollıycam arabayı yapamayıorum ben dedı okey dedım gıttım geldıgımde allah var araba duzgun calıyodu ama elektrık tesısatı ellenmamıstı bı kablo dahı degısmemıstı + aracmın kendı beyını bozuk olan ustundeydı beyın tamır edlımıs 200 tl masrafı var bızde cahıl degılız denenen beyınlerın hepsı bozuktu aracım ondan calısmadı oyle yada boyle 700 tl ıstedı abı dedım beyın bıle degısmemıs kı beyın alsam 500 dedın 700 ne parası beyın tamırı ve lektrık tesısatına vedım dedı ıkıncı el olarak 300 tl ye beyın ve 300 tl ye komple eletrık tesısatı bulabılırken 700 tl ahm ye verım ısın hakkı 200 300 tl ıken ama sıkayet etmıyorum bızım aptallığımız ...... hayırlı gunler
    PARTY [HARD
    Peugeot 106 gti blaze yellow

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.
    Güzel hikaye

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
    burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok
    Yuh, senaryoya bak. İnkar edemiyorsunuz olanları, şimdi de arabaya çamur atıyorsunuz.

Aracım yanık diye değil, kaportadaki sürtme sebebiyle geldi. Arabada yanık var dediğiniz, yakınlarda çıkan bir yangın nedeniyle, sağ ön farın plastik camında leke oluşmuştu ve plastik dodiğin ucu eğrilmişti ısıdan, ben aracı zaten bu halde kullanıyorum aylardır, boyada falan en ufak bir yanık, iz, erime vs. yok, arabadan yanık nedeniyle çıkan herhangi bir parça yok, sigortanın da yanıkla alakası yok, hayal gücünüz kuvvetliymiş.

Sizinle bir problemim yoktu, ta ki yalanlarla dolanlarla bu adamı savunmaya başlamanıza kadar, adam anneme küfür etmiş, arabanın başından geçenler belli, bu adamı köşeye çekip konuşacağınıza şurada avukatlığını yapıp komik duruma düşüyorsunuz.

Allah aşkına bir usta şöyle bir yalan söyler mi:

araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış
    Yahu benim amortisör takozları amortisörler vs benim arabama takılı değildi ki yanık olsun, kaldı ki araba yanmadı ki parçalar yanık olsun.
    Isıdan camı lekelenmiş arabayı şimdi burada YANMIŞ ARABA diye millete yutturup, üzerine yatılan parçaları "YANIK PARÇALAR" diye nitelendirecek kadar düştüyseniz size diyecek laf kalmamış.

ALLAH'TAN ELİMDE FOTOĞRAF VAR, Evet arkadaşlar işte YANGINDA YANAN, AMORTİSÖR TAKOZLARI BİLE ERİYEN HASAR:

USTALARI YALANLAYAN (ARACIN YANIK DEĞİL SÜRTME İLE İLGİLİ HASARI OLDUĞUNU GÖSTEREN) EKSPERTİZ RAPORU:

ARACIMDAKİ SÜRTME HASARI:

Allah'tan herşeyim belgeli kayıtlı yoksa sizin gibilerin karşısında ne hale düşerdim şu forumda kim bilir.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ikide bir, amortisör takozuyla zengin mi olacak Ahmet Usta deyip duruyorsunuz,

O çantanın içinde orijinal sağlam amortisör bilyeleri, sağlam orijinal amortisör takozları, sıfır amortisörler ve daha başka parçalar da vardı.

Önce hurdacıya sattık dediniz, şimdi rafta duruyor diyorsunuz. Ben asla parçanın paranın hesabını yapmadım yapmam, iyi valla; usta madem 2 takozla zengin olmayacak, niye herkes aynı konuda şikayet ediyor o zaman?

Arabadan çıkan inpro farları bile içeri koymuştunuz, geri dönüp almak için içeri girdiğimde "al istiyorsan" dediniz, inprolar da hurdacıya gidecekti maazallah.

Ayrıca parçalar arabadan falan çıkmadı ben kendim getirdim hepsini olayı çarpıtmayın.

Takdiri forum üyelerine bırakıyorum.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahhahahahhshjgdfchksjdgfaS bana düşmez ama konu kilitlensin artık çok iyiymiş bu eheueheuehu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)