Düştü yine çıktı ahahahahahah
Printable View
Düştü yine çıktı ahahahahahah
4,50 nin altına düşerim bı hafta?
Bundan sonra cok yükselmez $€£. Akp istediği oyu aldi. Değişecek cok bisey olmaz tansiyon hızla düşecek.
Dolar seneye bu zamanlar 3.40
2 sene sonra 3
3 sene sonra 2.50
4 sene sonra 3.40 secim var çünkü
Kısa vade düşüş ve yükselişlere aldanmayın derim ben. Elinde dövizi olan tutsun macera aramayın :D Uzun vadede zaten her türlü kâr da olacaksınız :D Haaa fx sektöründe değerlendirmek isteyenlere tabii lafım yok. Ama alım satım yaparken de banka yada aracı kurum fark etmez spread oranlarına bakıpta işleme girin sonra 2 kuruş kazanacağım diye onu da kurumlara kaptırmayın :D
endeks tepki verdi
ama dolar :D:D
istikrar da para etmiyor sanırım.
1 günde düşmez diyorlar
nihat zeybekçi 10 güne yerle bir olacak dediği günden 1 ay geçti :D
Yanmışız biz
Kademeli düşüş olması gerekmez mi bir süre için ? Siz ne düşünüyorsunuz ?
ben 55 altı uzun vade için alım yeri diye düşünüyorum
Borsanın düşüş sebebi AB'nin açıklaması;
1) Türkiye'deki demokrasinin bitişinin önünde son engel kalktı
2) Seçimler adil ortamda gerçekleşmedi
3) Resmi açıklama YSK kesin seçim sonuçlarından sonra açıklanıcak
Bunlar AB rapartörü tarafından yapılan açıklamalar ...
Seçim sonuçları beni rahatsız etmedi şahsen, rahatsız eden HDP'nin meclise girmesi oldu.. Ben İyi partiye oyumu verdim, Cb başkanlığında ise İnce'den yana tercih kullandım..
Seçim sonucu neden rahatsız etmedi beni çünki şu anki Türkiye'nin ekonomik durumu kim gelse onun elinde patlar emin olun..
Benim düşüncem Dolarda 4.45 - 5.25 Arası bir hareket olabilir.. Ancak 4.45'e kesin gelicek de demiyorum , biz önceden Döviz borçlarımızı %80 oranında kapattık ki sanırım doğru hareket etmişiz.
Ysk seçim sonuçlarını bekliyor AB.,
Yeni sistemde dışardan yatırımcı gelmesini beklemek pek akıllıca değil.,
Alım fırsatı elbette gelir ama artık çok fazla hayal kurmamak gerek.,
Sabah 4.55e kadar geriledi yorumlar İster istemez aklını karıştırıyor insanın almadık 13 kuruş artttı düşebilir miydi düşerdi belki de ama maaşlı çalışan biri içinde 100k da 13 kuruşluk artış ciddi bir rakam 1-2 saate.
4,68 nedir ya
Arkadaşlar ne güzelde sallıyorsunuz böyle, yok şu paradan kâr bıraktı yok dolar düşer çıkar, herkes ekonomi okumuş belli ki
BİST 95.300
USD 4,72
alalalalalaa :D
Yaşasın istikrarr vuhuuuuu!!1!!!!
Resmen sabah sabah düşüş gösterip ' gelin bakalım şimdi hıımmınaa alalım onları' diyip hoplattılar.
Buraya uzun zamandır yazmamıştım. Dolar 4,45'i kırıp, 4,37'den aşağı kırmadığı sürece 4,45 - 4,77 bandında gidip gelebilir. Buranın üstü 4,82-4,84-4,93 hedefleri var. Not: Bilgi amaçlıdır
https://i.hizliresim.com/2aNzp0.jpg
16 yıldır ekonomimiz ne kadar da ...................... olduğunu gösteren tablo :D
Doları bozdurup patatese yatırım yapmayı düşünüyorum.
:hehe:
Ben Merkez Bankası olsam 10 milyar dolar şakkadak satarım. Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye satıyor nasıl satıyor? 'Hani rezervi düşüktü' filan derler? Demek ki rezervleri varmış diyecekler normal şartlarda. Dolar mutlaka düşecek. Ama biraz yavaş düşürecekler. Ardından bir 10 milyar daha satarım! 20. Yetmedi bir 10 daha satarım biter olay çil yavrusu gibi dağılırlar.
Gülsem gülemiyorum, ağlasam ağlayamıyorum, yandaş olsam olamıyorum.
https://i.hizliresim.com/Z3QlXg.png
Soylemıstım demek ıstemıyorum ama doları cok sert asagı beklıyorum ve ardından hemen yukselıs,alım fırsatını kacırmayın yazmısım...
Sımdı,ekonomık gerceklerle karsı karsıyayız.
Bıraz sabredın,bakın nelerr neler olucak. Su teknotrat hukumet kuruksun,ısımlerı gorelım sızlere ıcerden bılgıler yazarım ama durum cıdden sıkıntılı....
reis malumunuz 5 senedir falan faize takik. secimi atlatalim faizle mucadele edecegim deyip merkez bankasinin özerkligine verip veristirmisti. ne diyorsunuz faizi düsürür mü? yoksa manipülasyon mu yapiyor?
Faiz düşmez, bugünde yükseldi (Tahvil) daha da yükselicek.. CB'nin yapabileceği birşey yok.. Faiz indirimi ise ters teper böyle bir durumda yabancı tahvil satar hisse senedi satar Dolar alıp çıkar ve hem Dolar hem faiz yükselir..
Off dolara bak 2 liraya düşmüş :)
Dolar yerlerde sürünüyor) Yakında Hıyar ve Domates lobisi çıkar ortaya..
Yeni nick alayım diyorum)
1) Kahveci Süleyman
2) Kahin Attapot