Eskidendi o Ahaber geyigi, simdi CNN, HT,Ntv,Milliyet ve Hurriyet daha beterler...
Printable View
Bildiğin battım emk :D büyük zarardayım kademeli 6 sıralı 6 ileri şanzuman olarak möte kaçtı :D
5.5 olur gibi 5.79 şuan alınabilir bence.
5.76'ya düştü. bist sıfıra sıfır kalacak heralde. benzin zammına karşılık bekliyordum şaşırdım.
Seviye 5.50 gençler ona göre vaziyet alın.
Bu rakamlara almayın. Benim seviyem hareketin seyrine göre 5.20-30 YTD.
Soner Yalcın: Damat ucuruma surukluyor – Sozcu Gazetesi
Soner Yalcin guzel yazmis, ulkeyi dusunuyorsak nefret soylemlerini de birakalim ayni fikirdeyim...
elimde 10k var.
tavsiyeniz ne olur
garanti talimat sistemi hakkında bilgi vereyim, denemek için 5.80e ayarlamıştım. az önce mesaj geldi, talimatınıza istinaden alınmıştır diye. sonra girdim baktım mesela makastan dolayı 5.83e geri çıkmış ben daha girip kontrol edene kadar.
yani mantıklı bir sistem miş. bu arada denemek için aldığım 20 dolar bişi, yoksa bu kurdan girin gibi bir tavsiyede bulunuyor değilim. herkes kendi fikrince alım satım yapsın şu saatten sonra tavsiyeler çok riskli.
Hepimiz aynı durumdayız zoray bey :D sımdı bekle
https://pbs.twimg.com/media/CrmalJCXgAAVwpS.jpg
Kısa bir zaman sonra son postumu yazacağım ancak bu sefer bu siteye kayıt olduğum ilk günden beri yapmadığım bir şeyi yapacağım.. Etik olmasa bile ki en sevmediğim şey böbürlenmektir eski postlarımı tek tek getireceğim... Sanırım epey bir kişi utanacak..
Yine yanlış anlaşılmasın, getireceğim postların çoğu bu Devleti küçümseyen sürekli aşağılayanlara ders olucak ... Sanıyorum epey bir Türk görünümlü Amerikan askeri var ve yakında Devletimizin bu mücadeleyi kazandığında hallerini çok görmek istiyorum.. Çanakkale'de 10 milyon nüfüsumuz varken 250 Bin şehit vermişiz ve buraları bırakmadık ki çoğu çocuk yaştaydı.. Şimdi ise Abd iki tehdit etti twit attı Doların 10-15 Liraya gitmesini bekleyenlerin canı çok acıyacak
Seviyeler 5.80 hatta Cuma kapanışa dek dahada düşer ama uçurumdan düşer gibi değil makul düşer. Peki nerelere çıkar?? Şimdi bu çok bilinmeyenli bir denklem. Şöyleki bayramdaki dalgalanması bizi zaten alakadar etmiyor. Tüm islam aleminin turizme deli gibi para gömdüğü o dönemde bizi batırmak isteyecek dış mihraklarda pozisyon almayacaktır. Haber çıkarmayacaktır. Attığı kurşu boşa gitsin istemez kimse. Gelelim bayram ertesine, her halukarda artacak eğerki olaysız atlatır ve rutine dönersek bende 6-6.10 bizim yatay seviyemiz. Yok dış bombardıman başlarsa artık üst seviyeler bombaya göre değişir :)
dolar_euro_pound_forex_parite_bilgi_paylasimi konusunun milliyetçiliğe evrilmesi çok saçma
herkes öngörüsünü düşüncesini tesbitini beklentisini yazıyor buraya
ekonomi/yatırım gibi bir konuda miliiyetçilik muhabbetleri abes..
işine gelen alır işine gelmeyen almaz
kimseye vatan haini damgası yapıştıramazsınız..
abi sen iyi misin bugün? forumda kim 10 15 tl olmasını istiyor? Allahını seversen bana ekonomi adına iyi yaptıkları tek bir şey göster ki insanlar 10 liraları göreceğini düşünmesin? Ayrıca 2019 yılında görüşelim bu konuyu bence, eğer birileri 10-15leri iddia ettiyse hiçte hayal rakamlar değil. Sadece bu yıl böyle bir şey olmamasını yürekten diliyorum.
Sen halâ bu devlet diyip duruyorsun, şuan devlet değil hükümet var. Bu hükümette ekonomi politikaları gayet yanlış ve yetersiz. Şöyle bir ortamda açıkladıkları yol haritaları bile halâ beton üzerine.
Çıkıp kalifiye personel konusunda bir açıklamaları yok adam gibi. Fen liselerine halâ ısrarla sırtlarını dönüyorlar, üretim konusunda bilim konusunda ki destekler halâ hem çok yetersiz hemde tamamen anti liyakata dayalı.
Allah aşkına jöleli 1 tl olacak diyordu tam şuanda, bulunduğumuz anda, ülkenin tüm parasını teslim ettiğin adamın ön görüsünün tam 6 katı şuan dolar. Geçmiş postları okuyorum okuyorum hiç dediğin gibi amerikancılık yapan vatan hainliği seviyesinde post atan göremedim. Arada Yiğit biraz ayarsız giydirmiş ki giydirdiklerinin minimum %80 oranında haklı ve destekli.
Cidden kimlere niye kızdın nasıl böyle enteresan bir post attın merak ediyorum.
Şu tablonun savunulacak nesi var? Neyi ne kadar doğru yaptılar da bu grafik çıktı ortaya?
https://i.hizliresim.com/mog6W0.png
Ayrıca Çanakkale Destanı Türk askerinin halkının destanı olmasına rağmen, bunu sarıklılar kazanmış gibi dedikodu tarih yayan akpyi resmen açık açık destekler postuna Çanakkaleyi dahil ederek yazmana çok şaşırdım.
Gökhan,
Abd aleni olarak saldırıyor ve içeriden de Dolar 10 lira olucak 15 lira olucak şeklinde hızlıca spekülasyon yapılıyor... Abd doğrudan Dolar 7 tl olucak diye bilgi veriyor sonra yalanlıyor ancak bu direk hedef göstermektir.. Abd'de bulunan profesör geçinen alçak hainler de Dolar şu olucak bu olucak şeklinde halkı korku ve paniğe salıyor dolar almaya yönlendiriyor.. Bu su götürmez bir gerçek ve Hükümet karşıtı bile olsa böyle bir zamanda finansal teröristlere gerçek bir vatansever asla geçit vermez..
Hükümet hakkında postlarım orada duruyor ne twitter hesabımdan ne face hesabımdan bir tane bile silmedim... Ülkeyi bakkal gibi yönettiler, dayıyı emmiyi kayırdılar,Askeri bitirdiler vs. vs.
Ancak ben Vatanımı seviyorum.. Günün birinde Akp gidecek ama burası kalacak..
Benim işim ithalat olmasına rağmen bu saldırı varken 1 Usd bile almadım... Daha önceden aldım postlarımda var 4.45 - 4.70 arası diye yazmıştım...
Son söz " Kendi Askerine düşmanlık eden başkasına Askerlik eder" yani Kendi Devletine düşmanlık eden başka Ülkenin Askeridir...
Artık ben Dolar/Faiz/Genel analiz yazmayacağım .. Onu çok bilmiş yüksek yerlerde tanıdığı olan Tech Analistlerine sorun ...
Ben son olarak buradaki Postlarım silinmez ise vakti geldiğinde tektek alıntı yapıp paylaşacağım tabi bu siteden atılmaz isem...
anlıyorum..
doları olan hain
olmayan vatan severmi yani
ülkeyi yönetenlerin ne kadar doları var.veya bu işlerden nekadar cukkaladılar