Ben ayrıca abd bayraklı kokuyu tr bayraklı ile değiştirdim
Milliyetçiliğin dibine vurdum
Printable View
Hilton banyolara sıçmıyoruz işemiyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=eEEixsgvrFc
Eski papaz şarkılarından.
Yarın öbürgün piyasa iyice boka sardığında dolardan kar ettikleriyle gün geçirecek adam.
Maaşımın yattığı gün dolar alıp 5 gün sonra bozsaydım 300 TL kardaydım, kredi taksitim bedavaya gelecekti,
Ocak maaşım ile Temmuz maaşım arasında net 700 TL fark var, yaptığım işte aynı, devletten aldığım hizmette, ama maaşım daha az!
Devlet beni her alışverişimde kdv,ötv her yerimden öpüyor, ben 2 kuruş para kazanınca hain ben olucam!
800 milyarlık iş için 200 milyar rüşvet dağıtılmış, gene ben suçlu oluyorum,
Satan,yiyen,yediren, ezdiren hain değil, burada irili-ufaklı kar eden adam mı hain?
Fırsattır kullanır, ne var bunda?
yok usta etme eyleme.tüm yazdıklarını noktasına virgülüne kadar okurum.son zamanlarda yazdıkların bir değişik.
senin kafana göre dolar 7-7,5ları gördüğünde bozduranlar vatan sever oluyor ozaman...bir de ahabere çıkarlar vatan için bozdurduk naraları atarlar...birde kahraman olurlar.
bugünlerin geliceğini sende bas bas bağırdın.
bu arada yazılan yorumlardan kimse,kimsenin milliyeçiliğine,vatan sevgisine laf edemez.kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.
yorumlarını yaz bizde okuyalım.
akşam 23.10da s&p not açıklayacak
büyük ihtimal not indirimi gelecek
özellikle abd piyasaları açılınca fiyatlanacaktır diye düşünüyorum
benim "brunson ile s&pyi tokuşturabilirler" tezim bu akşam belli olacak
not: s&p nin not açıklama tarihi 1 sene önceden belliydi diğer tüm kuruluşlar gibi
not2: bu kurumlara not açıklasınlar diye biz para veriyoruz devlet olarak anlaşmamız var çünkü yabancı yatırımcı ciddiye alıyor canları sıkıldığı için veya tl'ye oyun oynamak için not açıklamıyorlar.
Güzel kardeşim, Ben Abd askeri var derken buradaki çoğu kişiyi kast etmiyorum emin olun.... Sürekli küfür ve hakaret eden birkaç kişi var.. Her Dolar uçtuğunda Oh mis olmuş gibi cümleler kuran ...
2) Akp bu ülkenin anasını ağlattı kabileye çevirdi ordusunu ekonomisini mahvetti buna hiçbir itirazım yok.... Akp seçimle gitmez dedim gittim Twitterda da yazdım ve hala orada duruyor
3) Şu anda Ekonomi bekaa sorunu haline geldi, eğer Devrilirsek hepimiz için çok kötü günler gelicek.. Suriye'ye bakın iç savaşın başladığı yerler en fakir yerler.. Irak'a bakın, Libya'ya bakın... Benim ısrarla anlatmaya çalıştığım şey Abd denen şeytanın finansal olarak bizi çökertmeye çalışması.. Şayet biz Devletimize destek olmaz isek hepimizin sonu kötü olucak..
Hayırlı Cumalarınız olsun
Sp yi tanımıyorum, Fitch i tanımıyorum, anayasa mahkemesinin kararını tanımıyorum.
Türkiye'de hukuk var biz karışmayız.
Tanıdık geldi mi?
gidiyor gönlümün efendisi 5,96
bugun ıtıbarıyle alım yapsakmı?
ben viopta 1-2 lot koyucam bayram sonrasına
gün içi de trend'e göre trade ederim alım pozisyonunda
ama abd açmadan almak mantıklı
şimdi ab açtı 5.90 üstüne attık
kalıcı olurmuyuz 12.00-13.00 barını beklemek gerek
5,90 üstüne attık
5.90 alım seviyesidir
ilk direnç 6.05
ytd
ben direnci 6.14-15 gibi görüyorum tabi farklı yorumlamışta olabilirim.
Şuan çok suni yükselme geldi bana. Aslen 5.75 ler bekliyordum kapanışa yakın
Tam dediğim seviyeden döndü 6.14 den 6.08 diyor şimdi. Yalnız yinede yükseliş bana çok garip geliyor.
6.10 hadi halay çekelim.
Bu arada fabrikanın yarısını 15 gün ücretsiz izne çıkarıyoruz bayram sonu. Onlar dönünce diğer yarısını.
O kadar mutluyum ki yakında işsiz kalabiliriz. Anlatamam sevincimi :)
Bu arada fabrikada 400 personelimiz mevcut. Ücretsiz izin sebebi de herşeyin çok yolunda olduğu devletimiz emeklisini madur etmemek için bizim paraları ileri attı ve o tarihte ham madde fiyatları zaten x2 oldu, maaşları yarım ödersek anca ayakta kalıyoruz.
Hele birde 15 TL filan olsa bildiğin göbek atarız, çünkü direk maaşları 4 ay ileri atmamız gerekirdi ve sağolsun vatan sever personel direk eyleme başlar ve batış. Biri de çıkıp hükümeti suçlamaz, hepsi patronumuza söver.
Neyse ben mezdeke eşliğinde Autocade de devam :)
3000 - 5000 çalışanı olan firmalara kolaylık diliyorum. Zaten bu ara fabrika yangınları arttı, insan şüpheye düşüyor.
yükseliş garip değil ab piyasaları s&pyi fiyatlıyor
aynı fiyatlamayı abd açılınca da yaparsak 6.40 üstüne atarız
herkes not düşürüleceğini düşünüyor
Olum o bişeymi ben zaten geçen hafta işsiz kaldım :D elimdeki önceden fiyatları verilmiş stoktan harcadığım 3 araç yaptım biri hala atölyede. Bayram tatili sonrası kepenk açmamın hiçbir anlamı yok :D bildiğin deliliğe vuruyorum şuan. Bayram tatili planı yapmamıştım allahtan sanırım evde geçiririm :D
2 gün güzel düşüyordu yine 6.20 oldu.
Bi şey anlamadım bu işten
şuan dalgalı gidiyor.tam forexden işlem yapan büyüklerin istediği.
6.00dan al 6.10çıkart.dolat çıkıyor diye saldırsın herkez 6.30dan sat.
Gaza gelip panik işlem yapmayın az bekleyin anasını satayım ne panik insanlar var ya.
Taarruz var resmen şuan deli gibi alıyor millet
euro/usd 0,01 şuan
Şuan alınırmı?
6.0 larda gzinip 6.4 ları gordu simdi 6.27
trumpun açıklamasına gore yaptırımların devamı gelicek,bayramda sanki yükselicek gibi gorunuyor dolar
hızlı yükseldi kar satışı gelebilir 6.10lara kadar geri çekilebilir belki
tl o kadar güçsüz ki günlük 40-50 kuruşluk oynamalara alıştık
bir süre sonra günlük 1 liralık oynamalara alışacağız
birileri 9-10 liralardan yine dolat bozdurup şov yapacak
bizde vatan haini olduğumuzla kalacağız
yersen.
mhp ekibi dolar mı aldı acaba neden yükseldi.
Don`t worry, No panic! Endişelenmeyin, panik yok! Türk polisi dolar bozdurma sırasına girdi. Yakında düşer :)
O değilde bizim memurlar dolarla mı maaş alıyor acaba? % oranına vurunca memur kesiminin dolar oranı işçiye halka göre 4 katı fazla!
http://www.cumhuriyet.com.tr/thumbs/...9_1_cover.jpeg
http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/fo...aya_girdi.html
Şerefsizler yaa.Vatandaş yararlanmasın diye cuma vakti doları yükselttiler :D
yerlinin dolara yatırım yapması ülke için kötü bir şey değil iyi bir şey
ülkeye kaynak sağlıyorsunuz
diyelim 1000 liranızı tl de tuttunuz kur 10 lira olsa da olmasa da 1000 lira sokabilirsiniz piyasaya
ama 1000 liranızı dolarda tutarsanız kur 10 lira olunca bozar piyasaya 3000 lira sokarsınız (rakamlar farz-ı mahal)
"ayşe teyzenin dolarla ne işi var" derken algı yaratılıyor
siz ayşe teyzenin mi tl satıp dolar almasını tercih edersiniz yoksa londradaki traderların mı?
ülkenin her yerinde leş bir manipülasyon var
kendi mezarımızı kendimiz kazanıyoruz
benim kazandığım paraların hepsi bu ülkede dolaşıma girecek
dünyadaki günlük dolar işlemi hacmi 5 trilyon dolar
ayşe teyze ve biz denizde kum bile sayılmayız yerli ve küçük yatırımcının piyasaya neredeyse hiç bir etkisi yok
sen yabancı büyük sermayeyi nasıl inandıracaksın onu düşün
kurun yükselişini açıkliim size: ab piyasaları açılınca s&p beklentisi dolayısıyla tl satıldı bir miktar
bu miktar trend üzerine atınca algo robotlar girdi devreye
6.25e kadar çizdiler piyasayı şimdi kar alıyorlar
artık büyük firmalar robotlarla işlem yapıyor
6.13 ne kadar geriler acaba
hacimli kırarsa 5.90 a kadar gelir
ihtiyacı olmayan kademeli alabilir 6.10dan