Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı
Yaşına hürmetim var abi,ama haddini aşacak şeyler yazıyorsun şu anda. Ben üzerime alınmadım ,ne döviz ile işim ne de döviz borcum var herhangi bir gelirim yok döviz ile alakalı o yüzden dövizin artması benim yararıma değil;fakat düğün yapacağım için zararıma. Her şey artıyor,altınlar zamlanıyor para tahsilatı yapacağım kişilerden para tahsilatı yapamıyorum . Üretimini,ithalatını dolar euro üzerinden yapan çoğu kişi zarara uğruyor neden sevinilsin ? Kimse sevinmedi.
ancak buralarda sosyal medyada ki paralı twitter kullanıcıları gibi,eleştiren insanları vatan haini gibi adlandırmak neden ? Tek sen misin Milliyetçi ? Belki eleştiren insan senden daha Milliyetçi ve Devletçi nerden biliyorsun ? Devlet ayrıdır,Devleti yönetenler ayrıdır. Ben burada kimsenin Devletine yan gözle bakacak,ya da kötü söz söyleyecek potansiyelde olduğunu zannetmiyorum ki eleştirilerin çoğu zaten yönetenlereydi.
Şimdi burada gelip insanları ayrıştıcı yazılar yazmanın sebebi nedir ? Eleştiren kişilere amerikan askeri deme cesaretini nereden buluyorsun ?. İnsanları ayrıştırmaktan vazgeçin abi.