denediler zaten hep deniyorlar
Sene sonu döviz borçlarını ödeyecek olan özel sektör gözümün önüne geliyor
piyasada dolar euro çıkma nedeni bu olabilir bence
Printable View
daha önce anlatmıştım %24 güzel faiz ama neye güvenerek verecekler sana o borcu? teminatın ne?
şu seviyeden sonra her geri çekilme bir alım fırsatıdır
trade eden pek olmadığı için kimse satış sormuyor ztn ama seviyeler belli 48-56-60-66-72
ovpnin bir önemi yok bana göre ama orada da bir alım fırsatı verebilir
ovpden sonra fedin faiz arttırımı var
hayırlı uğurlu olsun..
AKP'nin tek bildiği yandaş mütehhadini zengin etmek ve beton ekonomisi. Üretecek ne fabrika var ne de tesis, olanları sattık veya kapattık. Üretip dünya ile rekabet edebilecek ne birikim ne de sermaye var. 2017 yılımda 270 bin üniversite mezunu bu ülkeyi terk etmiş, entellektüel göç ile birlikte sermaye göçü de sürmekte, birkaç yıla Çomar-Suriye kombosu olacak ülke.
şu anki kurdan bozsak yine bir geri çekilme olur mu ?
ben seviye önerme taraftarı değilim artık pek
faiz öncesi "bir miktar 6.40tan alınabilir" dedim diye faiz sonrası 6.40a çatanlar oldu sanki herkes 600 puan bekliyormuş gibi
ama ihtiyacınız yoksa dolar kıymetli şey artık elinizde tutun derim
Tahminen damat ovp açıklamasında saçmalar durur
Umut verebilecek bir ovp beklentiside yok
Dolar tam gaz devam eder arasıra yatay seyreder falan ama ibre uzun vadede hep tavan.
6.48in üstüne atar ve orada kalırsak -bugün için- 7.21lerden gelen düşüş trendini kırıyoruz
oralardan dönersek yeni bir aşağı trendi yakalar 6.20lere hedef koyabiliriz
dönmezsek 6.66 hedefimiz olur
Suan bir gerileme var.Bakalim ne kadad dusecek.
Benim çevremden bildiğim duyduğum 15 Temmuz öncesi iflas erteleme alanlar ile OHAL yüzünden zorla ıkına sıkına OHAL'in kalkamasını bekleyip iflas erteleme bekleyen ama şimdiki düzenleme gereği konkordato alan ne kadar firma varsa HEPSİ ŞİRKETLERİN İÇİNİ BOŞALTIYOR. Adamlar var olan servetlerine servet katmak için borçlu oldukları firmaları gerçekten batırmak pahasına ödeme yapmıyor batmış gibi gösteriyor. Benim bilmediğim tabi 100 lerce firma vardır gerçekten batan ama bir çoğu maalesef düzenbaz.
günaydın
6.33ten geri topladık
faiz öncesi yine bu banttaydık
6.48 kırılmadıkça 6.33lere tekrar gelebiliriz
USD almayı düşünüyorum.yazdıklarınızdan hiç birşey anlamıyorum.
Nezaman almalıyım.Bekleyelim mi yoksa beklemek zaman kaybımı.Öyle aman aman paralar değil zaten yüksek beklentilerimde yok 6 dan alayım 7 den bozayım gibi bir beklentim de yok.
İşbankasını kullanıyorum alım satımı buradan yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler takip edeceğim
işim masabaşı.Günlük bu al sat hareketinin limiti sınırı varmı bilmiyorum ama 10 kuruş kar görsem satarım 50 kuruş olmasını beklemem
Ben yarini beklciem alim icin , 6.20 gelirse alirim
enpara nekadar güvenilir.tüm bankaların hesaplama araçlarını inceledim neredeyse enparada ciddi fark var buraya atıp beklenebilirmi?
Enpara kullanıyorum dövizde olağanüstü bir durum olunca sistemi kapatıyorlar alım satım yapamıyorsunuz
Alakasız olacak ama;
Konun sahibi hakotech hiç gözükmüyor, güzel ender araçlar bulurdu, buralarda mı acaba hala?
Alıcam demem yetti birde alsam neler olur :D
4.88 hayal değil
Enpara 32 güne
0-100.000 TL %22,50
100.000 - 500.000 TL %24
500.000 ve üstü %24,75
Denizbanktan dün 20.000 TL'ye %24 aldım 34 gün
ICBC bank var, dünyanın en büyük bankası, hatta geçen türkiyeye kredi verdiler falan, şu anda 27 veriyor. Ben de belli bir meblağı 27den bağladım.
Ben işbankasının 801 fonunu kullanıyordum oda günlük atıyor 7/24 alıp satabiliyorsun ama oranı düşüktü