Merhabalar.
Dolar 5.32 lere geriledi bu sabah. FED toplantisi mi fiyatlanıyor. Toplantı sonrası daha da düşer mi yukselir mi. Bana göre toplantı sonrası artacak. Bir miktar almayı dusunuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Printable View
Merhabalar.
Dolar 5.32 lere geriledi bu sabah. FED toplantisi mi fiyatlanıyor. Toplantı sonrası daha da düşer mi yukselir mi. Bana göre toplantı sonrası artacak. Bir miktar almayı dusunuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
düşsün ya :) ben faizdeyim 8ine kadar bağlı :D artmasın. zaten 8i olsun döneceğim dolara, ya uçarsa modunda hep tırsıyorum. hiç iyi şeyler olmuyor.
Sepet yaptım da dolara basmıyorum dolar yatışta şu an çoğunluk faizde
Hisse senetleri hakkında paylaşımlık fikri olan var mı? THYao hisseleri özellikle.
Husnu,analızlerın cok dogru. Emınol bunu basımızdakıler de bılıyor,işin skandal kısmı bu aslında...
Her gecen gun bır oncekınden daha kotu oluyor. Sırf ekonomık olarak dusunmeyın,sosyal ve genel yasam....
THY nin varlık fonundan katarlılara satıldığını düşünüyorum ben
:)
Varlık Fonu yatırımı adı altında
portföyün 3te 1ini stop oldum
daha aşağıdan yerine koymak dileğiyle..
kesinlikle yıl sonu yaklaşıyor. Dolarda güzel gerileme var. Alım noktaları geliyor
Toplantı sonrası artacak diye son anda 5.32 den girdim su an investing 5.25. Hadi hayırlısı :))
30 kırılınca hemen 25e geldik
Şimdi 35ten toparlamaya çalışacak kur
O yüzden teknik önemli dirençler destekleri doğru bulmak lazım
Sabah tekrar bakarız akşam fed gelecek daha
Ama bistle Korelasyon bakarsak 25ten dönebilir bist te 92600lere geldi orasıda bist için direnç
Yarın alım ıcın uygun sevıyeye gelır dolar...
Hayırlısı ne diyorum. Ben çok yeni girdim bu al sat Işın’ı. Muhakkak gozden kaçırdıklarım vardır. Ama kaybedecek olsamda bana keyfi heyacanı yetiyor :)
Fed faizi 0.25 artırdı.
Usd euro paritesi düşer mi yarın?
Abd yine neyin peşinde acaba
Trump Abd tarihinin en tehlikeli başkanı olacak sanırım.
Yakındır bu kasırgalar
Paritede ki fiyatlamalar cokdan yapıldı,suan 2019 takvimi,brexit,italya ve amb nin adimlari fiyatlaniyor.
2018i nasil kapaticagimiz belli oldu gibi...
Küresel anlamda cirosu 4-5 Milyar euroluk bir alman firmasında gelen 3 aylık öngörü 6.35-6.40 bandı imiş. Taze bilgi paylaşayım dedim.
Bugün ufaklık hasta biraz onunla ilgilenicez
5.35 üzerine atarsa yükselişe tekrar girebilir atmazsa tekrar 5.25 deneyebilir
5,24 lerde şu an dolar. Bu gün zarar yazdık haneye : )
Daha önce düşüş vermiştim. Şimdi ise gerekli zamanın geçmesi (yani zaman olabildiğince aktı ve yıl sonun abile geldik) ve artık en alt seviye olan 5.16 ların kırılma olasılığının güç olması sebebi, önümüzde süreci olumsuz etkileyecek tonla batma haberi ve kgf kredi patlamaları yaşanacağı için. Her seviye bence alım olarak değerlendirilebilir. Seçime kadar doları tutmak isteselerde olsun, biz daha uzun vadeyi düşünüyoruz artık.
5.23e kadar sarktık
5.13te döndüğümüz trenden dönmüş sayılırız 5.23 aşağı kırılmazsa
Bu da 5.45 in elliotun 1. Dalgası 5.23 dönüşünün 2. Dalgası olduğu anlamına gelebilir
Bunun için önce 5.35 daha sonra 5.45 aşılmalı
1. Dalgayı ben 5.55te bekliyordum buraya da hep 5.55e kadar alım önerdim
Ama eğer 5.23ten döner ve 5.35-5.45i kırarsa elliotun en uzun 3. Dalgasına girmiş oluruz onunda hedefi 5.75-5.90 arası bir yer olur
Bilgisayar başında değilim yarın detaylı bakarım
Eurusd de 15.40 A yol alınabilir bist ise 92600den döndü dolar TL 5.23ü aşağı kırmadıkça bistin 92600ü alacağını sanmıyorum
Hay senin gibi akıllı klavyenin ya :D
Alım ıcın ıstedıgım sevıyeye gelmedı.
5.16-5.20 dolar alınabılır.
Parıte tam ıstedıgım noktaya geldı sayılır. 1.1515 lerde dolara donulebılır.
Haberlerde,15-29 yaş arası gençler üzerine yapılan araştırmada, bu kitlenin %80'inin ekonomiyle hiç ilgilenmediği sonucunun çıktığını söylediler.
Konuyu okumayanlar belli oldu. :D
Bu seviyede dolardan gram altına geçmek mantıklı olur mu? Bıkkınlık geldi doların düşmesinden. Düsştükçe alıyoruz hep zarar :)
Kredi cekicem ama faiz oranları ufakta olsa düşer mi diye bekliyorum, değişiklik olmadı hiç, var mı önerisi olan? Tüketici kredisi faizleri yakın zamanda düşer mi?
Konut da kamu bankaları bır ates yaktı ama tuketıcı kredısıne yansıması bıraz daha uzun surer.
Anlaşmali projelere veriyorlar o orani su an
bundan öncede projeler kendisi anlasmai ise .99 la kullanabiliyordunuz
hatta standart apt. Dairesindede bu oranla anlasmali bina vardi bunu tam anlamiya reklam etmeleri sektoru ufaktan canlandirdi ihtiyaç da vardi guzel oldu acikcasi pek umudum yok ama rayina sokarlarda mevduat faizleride dusus trendine girer piyasaya hareket lazim
Faizlerim amacı ev sahibi yapmak değil
Kalan evleri birilerine kitlemek
Amaç şirketlerın batmaması için
Tüketici için yapılsaydı genel yapılırdır
Yapılandırılmalara izin verilirdi