1 ve 2 için maaşımdan SGK ve SSK kesintisi yapılmayacaksa kabul.......
Gelir vergisi seviyeleri de eski haline getirilip, her yıl enflasyon kadar artsın tamamdır.
Printable View
vergi sıfırlamaları ve cengize filan verdikleri avantalara denetleme gelecektir muhtemelen imf gelirse. tabi inşallah
Bu kazanılacak yada kaybedilecek bir seçim değil yanlış değerlendirmeyelim. Akp Ankara ve İstanbulu alacak. Birde mhp ile birlikteliğinden işte birkaç taşra anadolu ilide bu ittifakta olacak. Chp kalesi İzmiri alacak, iyi parti ittifakı yada saadet partisi ittifakı onlara extradan hiçbir ili getirmeyecek. O sebeple para harcayacaklar şuan o belediyelere iş yapan taşeron vs ler. Birşey değişmeyecek ve o adamlar aynı belediyelerini aldıklarında kendi musluklarını açacaklar.
deveye diken insana öpen yaranır. bakara makara, beka meka, derken yine önceki seçimlerden farksız olur. olan vatandaşın parasına olur. seçimler bile vergilerimizi çatır çatır yemek için araçtır tüm partilere.
olur da nasılsa belediye seçimidir, akpye bir ders verelim diye düşünürse sevenleri, belki o zaman faydamıza olur. hani yine bir halt olmaz da, 10milyar yiceklerse onu 5 milyara düşürürler bu dönem.
ülkeye sıcak para zaten giriyor ki bunu sende biliyosun mb verilerine göre 21mr amerigan doları
ha reis bu ne yapacağı belli olmaz terörist brunson dedi sayın brunson olarak yolladılar bunlara pek güven olmaz
Biraz konu dışı olacak ama yazmadan edemedim.
Eskiden ne güzel hararetli roll konuları olurdu. xxx plaka kısada ezdi. Uzun koşsa yy plaka don lastiği yapardı vs.
Ortada buluşalım.
Aracım tam hazır değildi. Eksiklikler vardı ona rağmen kırmadım bastım.
Dostane denemeydi. Sonunda karşılıklı çaylar içildi. vb.
Şimdi kısada dolar şu olur mu diyoruz.
Büyüme verileri geldi. GSYH %2,4 daralarak resesyona girdi.
Beklenen bırsey di ama asıl etkılerını 2019 2.ceyrekten sonra gorecegız.
Nasıl bır doneme geldık arkadas,bu kıfayetsiz yonetıme muhtacız,hak ettıgımız buymus demek.
Devletın kasasından 1krs cıkmayacak denılen projelere bıle mılyarlarca lira odemeler yapıyoruz!
Bu daralmaya usd tepki vermedi sanki?
Neden?
''Bakan Albayrak’tan büyüme yorumu
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden büyüme rakamları hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Tarihin en ciddi spekülatif saldırısının yanında küresel alanda büyümenin yavaşlama eğilimine girdiği döneme rağmen 2001 ve 2008 yıllarındakine benzer bir durum gerçekleşmemiş, süreç çok kısa sürede başarılı bir şekilde atlatılmıştır." ifadelerini kullandı.''
https://www.youtube.com/watch?v=2WMrPJFuiik
beklenti alınır gerçek satılır..
kur bu saatten sonra 5.20lerin altına düşmez çok zor
seçim sonrası için mutlaka bir talep gelecektir ama yerli talebi çok etki etmez kura
benim tavsiyem faiz indirimi beklentisi artana kadar faizde tutup sonra kura geçmek
ya da 5.20 li rakamları görürsek eğer o seviyeden kura girmek
trade edecek vaktim var dersen sayfayı güncel takip et parayı 3 e böl trade et
en temiz parayı öyle kazanırsın
antalya için de eyw otelden çıkmayız muhtemelen ama başımıza bir iş gelirse pm atarım sağolasın :)
küçük yatırımlar için altın çok mantıklı şuan, yaza çok başka yerlerde olacak, dövize güvenemeyen altın tercih edebilir.
manavgat side de royal alhambra oteli demiştim. şaka bir yana, millet 10bin tl yi bile değer kaybeder diye korkuyor. sorsan kriz mriz yok. her ay üzerine eklerim der isen usd olarak biriktirebilirsin. harcayacak isen, dolar yatırım filan çok uğraşma. online gram altın al int bankacılığı ile dursun kenarda.
Abiler sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. 5.48den bir miktar dolar aldım ama bu aldığım miktarın yarısı kadarda, daha önce 6.48den almıştım o efsane dönemde. Sizce seçim sonrası ne olur bu dolar euro durumu? Bana tekrar artacak gibi geliyor yapmadıkları zamları yapıp enflasyonun anasını ağlatacaklar gibi geliyor. Sizce neler olacak tahmini? Teşekkür ederim.
Ankarayı mansur yavaş alacak ama yiyeceği baskılardan dolayı, tahmini 1 yıl kadar maksimum görev yapar diye düşünüyorum sonra kendi kararıyla çekilecektir. Adamlar çete olmuş resmen 20 25 yıllık gökçek imparatorluğunu bir çırpıda sildi herif.
Suan altın yada dolara kesın yorum arkadaslar,helal olsun sızlere dıyorum...
Bıraz kontrollu olun derım.
buarada 4. çeyrek büyüme verisinde tüikin kuru bilerek yanlış aldığı ve manipülasyon yaptığı söylentisi var
eğer dedikleri gibiyse 4. çeyrekte küçülme 3.0 değil 3.8 civarı..
Stajerlere hesaplatıyorlar galiba...
dünsaçmsa sapan bir açıklama yaptı tüik ne dediğini anlayan yok
ama kuru 4.82 ortalama yerine 4.72 ortalama almış bu da milli geliri dolar bazında yüksek göstermelerini sağlıyor ve büyüme verilerini etkiliyor
devletin hiç bir kurumuna güven kalmadı
tarihi yaşıyoruz şu an ileride torunlarımız bize bugünleri soruğ "yok artık siz ne yaptınız peki" diyecekler
70-80 bin param var 3 e bölsem diye düşünüyorum ? ama kafalar karışık :D
Aramizda elbet akp liler vardir,hic iciniz ciz etmiyir arkadaşlar?
Eskiden de vardi diyerek herseyi mesru gormeyin,cumhuriyet tarihinde hic bizr zaman bu kadar skandallar ardi ardina gelmedi...
11.30 Avrupa merkez Bankası konuşması sonrası euro ve GBP için tahminleriniz nelerdir
akpli herkesin bir çıkarı var abi kimse akp aşığı değil zengini her türlü kaymaklı ihale alıyor
fakiri vasıfsız olduğu halde akrabalarına hava atacak iş sahibi oluyor vs..
bir şekilde cebini doldurmayan hiç bir akpli tanımıyorum ben ztn gelecek kaygısı aidiyet sorumluluk gibi hisleri 0 olan adamlar
o yüzden sıkıntı yok onlar için senin yazdıklarını okuyup okuyup başka konulara giriyorlar rahatsız edilmek istemiyorlar
Eur-usd 1.140 üzerine atar mı?
Gramda 226 iken bozdum 222den aldıklarımı. Ben bozduktan sonra 230u buldu sanırım bi süre de inmez
Güzel miktarda dolar ve euro aldık, beklemedeyiz :)