17016. s400 açıklaması da yapıldı
sussa kur 5 liraydı ama susmuyorlar..
Printable View
17016. s400 açıklaması da yapıldı
sussa kur 5 liraydı ama susmuyorlar..
Birşey sorucam; şurada 2-3hafta öncesine kadar rezervler bitmişti, ülke moratoryum ilan edecekti, dış borç bilmem kaç milyar dolardı ödemek mümkün değildi, demokrasi yoktu, üretim bitmişti, cds uçmuştu vs vs bir sürü felaket tellallığı konuşuluyordu, düzelme anca kalıcı yapısal düzenlemelerle sağlanabilirdi.
Eee bu kalıcı yapısal düzenlemelerin hiçbiri yapılmadığına göre, olumlu hiçbir durum gelişmediğine göre 2-3 hafta öncesine göre ne değişti de şu an daha olumlu bir hava estiriliyor.
Ben sokaktaki adam olarak anlamadığım için soruyorum bunları.
ABD nin bir tweet e bakar herşey.
Türkiye İran dan sonraki sırasını bekleyen bir ülke.
BOP inceleyin derim bir kez daha.
Geliyor gelmekte olan şeyler.
TL vadelide mantıklı diye TL deyim ben ama bir gün değersiz bir kağıt parçası olacak böyle giderse.
Dolar düşmesine Bist cikmasini hepsi suni seyler.
Biz hala tarim dahil dışa bağımlı bir ülkeyiz.Degisek birsey yok
su 1 aydir dolar al yat yaptim sanalda ayni rakamla dolar al sat yaptim %15 dolarimi arttirdim.Keske gercegiyle yapsaydim.
1 aydir gunluk 5 10 kurus dalgalandi bence bu sekilde kur bianda 7 ye cikip 6 ya dusmesinden daha karli oluyo
Seçimden önceki son işlem günü.sizce vadeli tl demi kalmalı yoksa dolar mı almalı ?
ben kapattığım pozisyonları tekrar açıyorum olumluları fiyatladık sıra geldi olumsuzlara
ki olumluları da beklediğim gibi fiyatlayamadık kısır kaldı biraz
Dusunsenıze,ekonomı bakanının bırı mankenın tekını tekneye goturuyor. Sonra karısı duyuyor ama bızım damat basıyor tokatları. Sonra aılesıde bunun yuzunu dagıtıyor..Ne dersınız,olur mu?
ne özge ulusoy mu?
güzel kadın ya hakikatten beğeniyorum ben :)
Amazon'dan aldıklarını deniyordur canım :D
Eflasyonu tek haneye indirme çalışmaları mı yapılmış.
Bu arada ekşi fln başlığı kaldırmış.
gram altınn iyi yükseldi
birii şunu adam gibi detaylı bi şekilde anlatsın ,buçokomrlli özge ulusoy olayını :D
Bir aydır paylaşım yok, yasta mıyız 5.91 son alım seviyesinden sonra :)
brobroker (@brobroker1012) | Twitter
Peki bilgili abilere 2 sorum var.
1 _ ciddi anlamda abd iran savasi baslarsa dolara etkisi ne olur
2 _ sayin maliye bakanimiz gorevden alinirsa bu pozitif mi yansir?
Burasi cokomelli diyerek nutelladan olduk.
Özge kardeşimiz de hükümette yerini almalı diye düşünüyorum.
Vallahi 1 haftadir moral felan kalmadi keske oynasaydim.dolar boyle oynak olcaksa surekli.pozisyon acmak en mantiklisi 1 aydir faizdende olduk 6.05 den aldigim dolarda kaldi elimde.Temmuz sicak gecer gibime geliyo mudurun psikolojisi iyi diil gibi konusmalari tavirlari iyice gitti
abdnin bundan önce savaştığı ülkeler hep çıtır çerez zayıf ülkelerdi
iran ciddi anlamda rusya ve çin ile müttefik bir ülke öyle kolay kolay yemez irana müdahele ki öyle bir gücü olduğunu da sanmıyorum
trump laf salatası yapıyordu iran uçağı düşürünce geri adım attı tüm dünya da trumpın bir *** yapamayacağını gördü artık
büyük 2 ülkenin savaşabileceğine pek ihtimal veren birisi değilim bütün dünyada bu kadar nükleer silah varken insanlığı sonunu getirebilirler ben daha çok ekonomik ve soğuk savaşlar olacağını düşünüyorum
Sayin cokomelli bey savasmayin sevisin taktigi uyguluyo bence bukadar ustune gidilmesi hos degil.hangimiz yatimizda manken konuk etmiyoruz ki. :)
Halen feyk haber gözüyle bakıyorum ama du bakalım :)
Berat doları düşürüceğine özgeyi düşürdü
Ekonomi bakanı ve eşi kızlarının mezuniyet törenine katılmış mutlu aile pozu vermiş.
bitcoin 63000 tl yi gördü
cuma 5,82 den kapanan USDTRY 5,73 den açıldı yarın TL varlıklar için güzel olacak :-)
Gecen sene 600 usd yatirmistim, bitcoin ve 1-2 alt coine, once 800 sonra 250 usdlere kadar dusmustu. Simdi siz yazinca baktim, suan toplam 500usd civarlarindalar. Cikarsam 400usd kadar alirim herhalde.. ciksam mi bilmiyorum, ya da muhtemelen altcoinleri satip herseyi bitcoinde ve tek bir sitede toplayip, tekrar unutacagim
rahatlamanın etkisiyle dolarda düşüş bugün için kaçınılmazdı daha da düşer mi göreceğiz.
altın düşüşte. bozdurmak mantıklımı ? şu an için yükselirmi düşermi sizce