Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
USD = 3,8638
11 Oca 21:22
Hele şükür bir nebzede olsa düşmeye başladı. Uzun süredeir bir miktar dolardayım ancak bu kadar çıkması beni açıkcası korkuttu.
üniversite okuyorum,kyk kredi parasının 300tl si ile dolar almayı düşünüyorum ne diyorsunuz?dolar çıkmaya devam eder mi?dolar düşerse *** yerim,300 tl şu an büyük para benim için![]()
bu gerçekmi fake mi cidden böyle bir habermi yapmışlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
eyvallah abi,saol yorumun için.peki doların 2017 sonuna doğru 7-8tl civarına çıkma ihtimaline ne diyorsunuz? @devil_berk22
sana da saol abi yorumun için,50 tl kar etsem benim için kazanç şu an,paranın küçük olduğunu biliyorum ama yapacak bir şey yok @GokhanRS
Bu ay sonunda FED kararları açıklanacakmış,
1. büyük ihtimal faiz artırımı olacak diyor,
2. Ülkemiz adına tek yatırım yapılabilir notu bulunan kuruluşun yine puanımızı eksiye çevirme olasılığı yüksek
3. Hükümetin Anayasa, başkanlıktan başka bir şeyi gözü görmüyor, önlem felan hak getire..
4. Daha 19'undan sonra 3. OHAL dönemi başlayacak ve 3 ay daha sürecek..
5. Trump'ın başkanlığa geçmesi ile yine hareketlenecek..
Yani her şey dolar artıp gidecek, düşme gibi bir durum gözükmüyor ufukta..
Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur.. Ayın 15'i gelsin 3.8 sevilerinde kalırsa biraz alım yapalım..
Abi çok özür dileyerek senin nezdinde bir uyarı yapmak istiyorum. Kişisel algılama lütfen.
Dolar, Euro hız kesmeden yükselirken, milletin, ülkenin anası ağlarken şu tip şeylerle daha çok provakasyona gelmeyin-gelmeyelim lütfen rica ediyorum.
Biraz araştıralım, sorgulayalım her şeye inanmayalım. Hele ki şu günlerde.
Bu görsel doğru değil. Hoş bu haber kanalının bu haberi yapma potansiyeli var ancak bu haber doğru değil.
Kaynak: A Haber’in "Ceyrek dolar 88 kuruş oldu" alt bandı kullandığı doğru değil - teyit.org
Rica ediyorum lütfen...
yok yanlış algılamıyorumda ben bu yandaş denilen kanallarda öyle haberler izledimki olabilirde dedim bunun aldanmakla ilgisi yok ben yandaş ulusal kanalda dolar 3.5 tl iken ana haberde bütün ulusun gözünün içine baka baka dolardaki oyunu bozduk dolar gün içinde 3.36 yı gördü hızla düşüyor diye haberi canlı izledim..
dolar o günün akşamı 3.5 tl idi..böyle haber yapan kanallar bu tür haberlerde yapar bu potansiyel var o yüzden ikilemde kaldım acaba doğrumu yanlışmı diye ..
Allah da varya yalan olsun içimden dedim hani bu kadarda artık olmasın dedim ..
O yandaş kanal türkiyenin dolar rezervi amerikadan fazla diye haber yaptı daha ne olsun. Hani 2017 sadece 4.1 trilyon dolar olan amerika
O zaman dans hüloloğğğğ
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)