User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
107 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kmsi Düşük Araç Aramayın Hepsinin Düşük Zaten

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 bin kilometrede 2006 model dizel punto satarken kilometreyi bahane edenlere 'hesapladıktan sonra günlük ortalama 50 km yol yaptığını, kendisinin bu kadar az yakan bu kadar gösterişli bir arabayla bu kilometreyi yapıp yapmayacağını' soruyordum evet haklısın diye mavi ekran veriyorlardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bizim memlekette boya takıntısı var 17-18 yaşında araba bakıyor araba güneş yanığından mahvolmuş ama boyasız diye onu tercih ediyor sonra gidip kendi boyatıryor
    Neymiş boyasız araba almış ulan aldığın araba 12.000 TL boyalı olsa ne olur olmasa ne olur ama laf anlamazlar sen git o arabanın kaporta düzgün mü motor düzgün mü ona bakma boyasına bak

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu kişi daha arabayı almadan kaça satarım hatta kar edermiyim hesabı yaptığı için boyayı,km'yi takıntı yapıyorlar..Km yüksek,4 parça boya var aman ihale bana kalmasın, satarken elimde koz olsun hesabında...

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 98 ventomun kilometresini 310.000 olarak sahibindene girdim. En yüksek kmye sahip 3. araçtı benimki Halbuki Vento'nun son üretildiği sene 98. İlk üretim senesinden itibaren 1991 model ventolar bile 200.000 civarlarında. Ama koltukları hiç öyle demiyordu Ama ben 1 haftada sattım. 180.000de Ventolar hala ilanda. Alıcı biraz anlıyorsa zaten durumunu görünce dönüp geri gidiyor.

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ek cıvıc vardı iki sene önceye kadar 97 de sıfır almıştık km si 446 bindeydi kaza yaptım pert oldu.hatta hurdasını satmıştık alan adam tekrar ilana koyup km yi 200 bin yazmıştı.pertte bile km ile oynayanlar var sanırım

şuan 2012 fb7 cıvıc var km si 103 bin de

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas bas bağırdığım konulardan biridir. Memlekette 15 yaşın üstü 200k aşmış araç sayısı niyeyse çok az. Bizim milletimiz alışmış km'si düşürülmüş arabaya binmeye diyorum ve geçiyorum.

anilatasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas bağırdığım konulardan biridir. Memlekette 15 yaşın üstü 200k aşmış araç sayısı niyeyse çok az. Bizim milletimiz alışmış km'si düşürülmüş arabaya binmeye diyorum ve geçiyorum.
    kesinlikle galeride kuzenimle ne zaman şehir dışına araba bakmaya gitsek (km düşük boyasız hatasız) düşürülmüş çıkıyor. abi kimse düşünmüyor adam 50 bin km yolu dağda taştada yapmış olabilir 250 bin km yolu otobandada yapmış olabilir sorsan 250 binde ooo çok yormuşlardır. yıllardır abimle her bmw alışımızda km saçmalığı yüzünden orta noktayı bulamadım. buluyor 100 binde orası burası oynamış araç. km düşükde sıfır değilya kardeşim bakılan araba 500 bindede olsa temizdir. millet yurtdışında bakımlı binip 500 bin 1 milyon km yaptı die ödül alsın bizimkiler 200 bini geçen arabanın suratına bakmasın
    Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
    BMW R1200GS K50 2018
    El Yapımı Araç Similatörü

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasa hep ucuz eti sever
    ///M yolunda..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba bişey mi ben lastikte km düşüren gördüm. 1.5 sene önce 9 binle lastik sattım sattıgım arabayı biliyorum geçen ilanı denk geldi çok öncedende görmüştüm hala 5 bin km de pzero nero lastikler yazıyor ilanda

benim arabada 2007 model 153 binde.2000 2001 model arabada 120 130 binlerki ciddi bi çoğunluk bu ciddi komik geliyor

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işi yapan biniciler de var Bizde bir Peugeot 106 XS vardı ilk sahibi bayandan almıştık aracı 252xxx km' de idi muayene yoktu araçta. Herneyse vatandaşın birine sattık arabayı muayenesini falan yaptırdı alan arkadaş, 1 hafta olmadı ilanlara bakıyorum bi baktım sattığımız araç ilanda 86xxx km' de orjinal falan yazılmış fiyat yükseltilmiş vs. alan arkadaş sonra yedek anahtarını almaya geldi aracın dedim ilanı gördüm 86xxx deymiş araç biz seni kandırdık heralde falan yaa abi sorma arkadaş yapmış yok diyemedim falanlar filanlar.

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 de 89.000 km de aldığım 99 model astramı 2015 de 95.000 km de sattım yani 1.5-2 yılda 6000 km yaptım
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimi ben km'ye bakmam motor yaptırılır, boya değişen olmasın der
    Kimi boya değişen önemli değil, km düşük olsun der

Sonuç, arabada boya yok derler yanına gidersin heryeri çizik güneş yanığı vs. değişen yok derler yansımalara bakarsın yakamoz misali dalgalanmalarla romantik anlar yaşarsın, km düşük derler (aslında yalanda değil düşürmüşler) ekranda 100bin yazar 2 sene önce 200binde bakıma girmiştir..

Doğrudan kimseye lafım yok fakat bu km-boya-değişen konusu sıradan bir aile otomobilini unique yapmaya yetecek kafaya geldik. Kimse farkında değilki övünülen sıfatlar biraz fazlaca gezmeye veya otoparkta gelip birinin vurmasına bakıyor. Bunu Otomobilleriniz kısmında başlıklardan bile görebiliyoruz, XXXX model Değişensiz, XXXX model ZZ bin kmde.

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her km düşük olan araç km düşürülmüş anlamına gelmez tabi ki ama malesef çogu insan yapıyor bunu 1-2 lira fazla satmak adına öbür tarafı hiç düşünmemeleri ilginç geliyor bana sonucta kul hakkına giriyor bu mesele.

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    89 model aracımın takometresi bozuktu ve babam bir şekilde bir yere yaptırmaya gitmiş, araç orjinal 250binde ama gel gör ki sevgili usta babama sürpriz olsun diye kilometremizi 25bine düşürmüş e tabi eve gelince fark ediyoruz. Adamlarda artık ön tanımlı bir hareket olmuş. Hayır aracı satmıcam etmicem, ölene kadar benimle gidecek. Sen ne diye yaparsın. Bir de gizli ! Adamın dükkanını basmadığım kalmıştı.

Yakın zamanda ledleri yenilerken düzelteceğim.

Sözün özü, bizim millet katekulliyi seviyor. Adama bunu yap desem bıdı bıdı yapacak, sen git km'yi düşür. Bir de utanmadan satarken kolay olur abi de. En yaratıcı küfürler sizlere sevgili dolandırıcılar !!!!
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene 2010 vw golf almıştım 180.000'de aracın ilk sahibinden size açık konuşabilirimki o araçla tam 4 ay vakit geçirdim bir gün bile beni üzmedi araca binen inanmıyordu kmsine işim gereği bir ara avcılara gidip gelmiştim ve gerçekten performans konusunda beni gerçekten şaşırttı diyebilirim.Çünkü araç hiç yüksek km'li araba gibi bitik değildi bizim evdekiler baya karşı çıktı özellikle babam çok karşıydı seni kandırmışlar felan diye 4 yaşında araba bu km'de olurmu dedi ama aldıktan sonra kendi aracını evde bırakıp benim araçla gidiyordu ne işi varsa eve her girişinde çok güzel kaçıyor derdi
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 500Binde Mercedes Sattım Motorunda Tık yoktu Maaşallah

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model 116000'de aracım. Kimseyi inandiramiyorum herkeste bi önyargı var. Ben de 2 sene once 73 binde aldım. Allah'tan muayene kilometreleri belli. Ben satana kadar olması gereken kıvama gelir bu sekilde devam edersem
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 2006 puntom var orj 74 binde.
    geçmiş muayene kayıtları servis kayıtları vs herseysi duruyor.
    alalı 2 ay oldu 1000km kadar yaptım.

dayımda 2001 megane var sıfır aldı. şuan 73bin oldu.

ama ülke genelinde bu km takıntısından dolayı böyle sıkıntılar mevcut.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 10 yıl evvel vti almaya niyetlenmiştim kısmet olmamıştı o zaman km ler neyse bakıyorum şimdide aynı gibiler ajda pekkan gibi bu vti lar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)