User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
223 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cyclonee16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun söylenecek cok şey var ama buras yeri deeğil
    Aynı şey bir ay önce benim başıma geldi sistem aynı bendeki senetlerde tc vs. doğru gel gelelim savcıya ne yaptımsa tedbir koyduramadım hatta araç adamın karısının üzerine olmasına rağmen neymiş savcı suç işlermiş elimde senetler olduğu için bun ticari anlaşmazlığa giriyormuş hukuk mahkemesine gitmem gerekiyormuş. Öyle bir hukuk sistemimiz var ki sehirler arasında farklılık gösteriyor.Dava açtım ondan bile sonuç cıkmadı tek çare senetleri işleme koyup haciz baslatmak ondada üzerine birsey olursa üzerine zaten yok.
    Allah yardımcınız olsun inş allah siz bir sonuç alırsınız
    çok geçmiş olsun dolandırıcıdan paramı alıcaz icra ile,yok böyle birşey...

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun ben ne zaman satış yapacak olsam parayı nakit getir diyorum ben cahilim anlamam hesaptan diyorum bu işler sıkıntılı işler adamı katil eder böyle kansızlar
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi size bir soru, neden çok lüx,pahalı araçlara bu ipneliği yapmadıklarını düşündünüzmü hiç...ulan sizi yormıym cevabıda ben verıym.. totoları yemiyo şerefsizlerin...kalın ense bizi eskitir mantığı... ulan yine ne oluyosa mazluma oluyo.. adaletini senin hey dünya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi size bir soru, neden çok lüx,pahalı araçlara bu ipneliği yapmadıklarını düşündünüzmü hiç...ulan sizi yormıym cevabıda ben verıym.. totoları yemiyo şerefsizlerin...kalın ense bizi eskitir mantığı... ulan yine ne oluyosa mazluma oluyo.. adaletini senin hey dünya...
    Ben de onu düşünüyordum az önce. Bu arkadaşa AKP yüksek rütbeli biri olsaydı veya tanıdığı olsaydı arabası 1 gün sonra geri gelmişti bence.......
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır başkan alakası yok Adam lüks araç sahibini arayacak gel ofisimize dicek o araç sahibi gider mi sence?

-Sen kimsin lan sen gel arabayı almak isteyen sensin der.

Zengin olan adamı yok inşaatçıyım diye kandıramazsın zaten. Lüks araç sahiplerinin çoğu firma sahibi olduğu için ticarettende anlıyorlar Parayı verirsin malı alırsın bu kadar basit.

Öyle Ali Ağaoğlu numaralarını yemezler yani

Bende dosta veriyordum arabayı öyle verdimde 1 ay sonra paranın yarısını vericem diye arabamı alıp 7 ay sonra bölük pörçük anca alabildim mesela.

Tövbe ettim sonra değil dostum dayımın oğlu olsa 1 tl eksik vermem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır başkan alakası yok Adam lüks araç sahibini arayacak gel ofisimize dicek o araç sahibi gider mi sence?

Zengin olan adamı yok inşaatçıyım diye kandıramazsın zaten. Lüks araç sahiplerinin çoğu firma sahibi olduğu için ticarettende anlıyorlar Parayı verirsin malı alırsın bu kadar basit.

Bende dosta veriyordum arabayı öyle verdimde 1 ay sonra paranın yarısını vericem diye arabamı alıp 7 ay sonra bölük pörçük anca alabildim mesela.

Bence herkese deniyorlardir tutanlar genelde orta siniftir.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kanka valla bu açıdan bakmamıştım,ince yakalamıssın,ulan ben giderim biliyonmu,içime işlemiş gundilik dediğin gibi babamın oğlu gelse ben önce paramı alır,ki nakit alıyosam hemen dövizcide saydırıp sahte olup olmadıgına bakıyorum..aaaa bişey farkettim la, ben hep nakit sattım arabaları hiç banka hesabına yatırtmadım.. çok garip...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bunlar esasında büyük çete ve savcılarda dönen dolapları biliyorlar. Dikkat ederseniz olay hep aynı semtlerde oluyor. İşin içerisinde sadece adamlar yok. O dükkanı ayarlayan Emlakçısından tut noterine ve serbest bırakanına kadar işin içindeler. Savcı savcı olsa bu işi çete olarak nitelikli dolandırıcılık olarak işler hepsini de tıkır tıkır içeri alır. Ben daha yazlığı lüx arabası olmayan savcıya rastlamadım nedense.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın kanmayın, galeriler %100 işin içinde, arkadaşım araca tedbir koydurdu kendi olayında, arabayı şimdiden bağlatmazsanız iş zora giriyor...
    kesinlikle katılıyorum abi. Galericiler hiçbişey olmasa çevresi olan adamlar 2 günde bulurlar kendilerine öyle araba satan adamı anasından doğduğuna pişman ederler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adalet yoksa kazık war oturtacaksın
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bunlar esasında büyük çete ve savcılarda dönen dolapları biliyorlar. Dikkat ederseniz olay hep aynı semtlerde oluyor. İşin içerisinde sadece adamlar yok. O dükkanı ayarlayan Emlakçısından tut noterine ve serbest bırakanına kadar işin içindeler. Savcı savcı olsa bu işi çete olarak nitelikli dolandırıcılık olarak işler hepsini de tıkır tıkır içeri alır. Ben daha yazlığı lüx arabası olmayan savcıya rastlamadım nedense.
    Ben ratladım lan arkadaşın pederi. Adamın tek lüksü gece gündüz içtiği rakısı o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ratladım lan arkadaşın pederi. Adamın tek lüksü gece gündüz içtiği rakısı o kadar.
    rakı içmeseydi onunda olurdu merak etme.
    IN BOOST WE TRUST

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimki içmezdi ama R9 dan Alfa156 ya benim eski arabam olduğu için zorla geçebilmişti dediğin doğru, yaz kamplarında otopark galeri gibi olurdu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm.
    İnş kısa sürede istediğini alırsın.

Benim anlamadığım bi konu var bu dolandırıcılık işinde. Adamlar tuzağa düşürücekleri insanı nasıl seçiyorlar? Ya gerçekten duvara çarpsalar noolur!!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm.
    İnş kısa sürede istediğini alırsın.

Benim anlamadığım bi konu var bu dolandırıcılık işinde. Adamlar tuzağa düşürücekleri insanı nasıl seçiyorlar? Ya gerçekten duvara çarpsalar noolur!!
    seve seve iade ediyor... yapanlar var, adaletin bittiği yerde başka şeyler devreye giriyor ve de maalesef hukuk devletinin bittiğini görüyoruz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim tanıdık e350 satarken dolandırılmıştı. 3 ay kadar arayıp bulmuş adamı, güzelce paketlemişler. 3-4 gün misafir etmişler arkadaşı parayı tahsil edip bırakmışlar. Adam piyasada bilindik dolandırıcılardan biriydi akli dengesini kaybetmiş olanlardan sonra.

Jam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz bu yaz adliyede ceza mahkemelerinde staj yaptım bunlar gibi sayısız iddianeme okudum inceledim Türkiyenin her yerindeler sırf bu işi yapmak için sağdan soldan adam getiriyorlar sürekli şehir değiştiriyorlar izmirde galerici istanbulda müteahhit ankarada emlakcı oluyorlar tezgah çok güzel kuruluyor genelde piyasanın biraz üstünde fiyatı olan arabaları arıyorlarmış servise falan götürmeden biz arabayı çok beğendik tamam yarın alıyoruz diyorlar güven sağlamak için 2-3 bin kapora veriyorlar arabanın satışının olacağı dükkanda buluşuluyor notere doğru geçerken elemanlardan birini bankada indiriyorlar arabanın sahibiyle notere geçiliyor o elemanla sürekli telefonla irtibat halinde kalıyorlar sıra çok sistemde sorun var falan ayağına getirip o anda imzayı attırıyorlar sonra gidip arabayı direk galericiye okutuyorlar İzmirde bi galerici vardı bunlarla beraber çalışan bu galericilere arabaları çok komik rakamlara satıyorlar şimdi tam hatırlamıyorum ama 16 bine 2009 model megane 2 - 25 bin civarına 2006 vito satmıştı adamlar çok büyük şebeke bu şerefsizler bi dosya daha okumuştum adama tertemiz corolla göstermişler araba pazarında neyse anlaşılıyor ediliyor arabanın satışı yapılacak satışın yapılacağı gün notere geliyorlar satış yapılıyor anahtar teslim ediliyor arabayı yer bulamadığımız için ara sokağa park ettik diyorlar siz anahtarı alıp gidiyorsunuz ama araba o araba değil size sattıkları araba pazarda bakılan araba değil renk aynı model aynı marka aynı ama araba o araba değil arabayı alan kişi çoktan ortadan kaybolmuş oluyor şeytanın aklına gelmeyecek numaralar buluyorlar inşallah boğazlarından fitil fitil gelir

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun... bazen insan görmüyor duymuyor ve hatalar yapabiliyor...
    2001 de başıma gelmişti, emniyeti suistimal bu, zaten kimliklerde sahte değil demişti savcı ve salmıştı adamları ama neyseki aracı alabilmiştik...

adalet keşke hepimize adil olabilse
    her zafer acı ister...!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)