Avukat abi gerekeni yazmış kanuni yollardan ara hakkını madem parası yokmuş arabasına kadar hacze gitsin.
Alanı da Satanıda tanımam etmem.. ilk başta alan arkadaşa 2nizde de hata var dedim ukala bi tavır sergiledi bende o tavra göre başına gelenin az bile olduğunu belirttim.. bazı çok bilmiş lalloşlar boş mevzuu yaptı..
Satan kişiye al malını geri yolla parasını dedim o tavırla olmaz deyince çekildim ve sonucu bekliyorum..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Cevap: Mrb
Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim benden sana bi tavsiye, bu cooler'a hiçbir işlem yapıladıysa kesilip biçilmediyse aynen senin gönderdiğin gibiyse geri al, koy bi köşeye elbet geri satarsın.. şurda şu kadar stres yaşadığına değecek bişey değil bundan emin ol.. dilersen ben Opel garage hakan abiye'de pazartesi sorarım cooler'ın durumunu işlem yapılmadıysa hiç uğraşma..
Haa ben olsam bu kadar ukala bi tarza yaparmıydım, orası o anki kafamın güzelliğine bağlı.. ama siktir et gönder parasını gitsin..
Yemin ediyorum sırf bu yüzden ve coolerın uyumlu olmasından geri almayı düşünmüyorum. Yoksa 1000 tl için böyle bir olaya değmez. Ama istediğini alamıcak bir insanı karalamak bu kadar kolay değil
Satan kişiyle aramızda geçen konuşma..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
tamam güzel de, sana yapılmayan bir tavır, sana atılmayan bir suçlamayı nasıl üzerine alınıp da konunun başından beri alıcıya giydiriyorsun? alıcı da satıcı da değilsin onu anladık zaten de sanki intercooler ı üreten senmişsin gibi 3. kişi olarak konuyu kızıştırmanı bir türlü anlayamadım...
Konu ilk açıldığında ad soyad fotoğraf vs vardı başlıkta.. ya şimdi çok uzun be abi ben sana neyi nası anlatıyım.. konuya çok geriden gelip arap atı misali öne çıkıyosun![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
sen neden üzerine alınıosun o küfrü o zaman ? atar giderle de bu güne kadar hiç işim olmadı olmazda.. yaşınızdan ötürü de sizi pek beni anlamamaya davet ediyorum.. boşver sen haala abi diye hitap ederken muhabbeti burda kesmemiz en doğrusu olucak..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
ben sakinim kardeşim.. kelime oyunu yapıldığında çekirdeğimi alıp troll'leşiyorum sadece![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Eminim ki bu konu altında yorum yapan herkes dese ki ; kardeş bana mı lalloş dedin , ben miyim boş yapan dese bakalım nasıl cevap vereceksin.dur ben tahmin edeyim ,üzerine niye alınıyosun dersin.kafanın güzelliğine bağlıymış. Bağımlı mısın alkolik misin nesin ? Yorumların tahrık edici. Haberin olsun . Sorarsanda üzerime alınmadım gardaş (:
Narkotik maddeler alarak lütfen foruma gelmeyin abi kafanızın güzelliğini başka yerde yaşayın burada değil.
Beyler MEvzuunun Çıkış Noktası Satıcı Kişinin Dava Edicem Demesi Üzerine 1 - 2 Boş Muhabbet ! Ad Soyad Telefon vs Verildiği için Boş konuşmayın dedim, Semih'de Kelime yaptı ben dolandırdı demedim sen kullandın o lafı diyebende yürüdüm ordan
1.si Adam Ankara'da, Takıldığı Çoğu Kişi Samimi Arkadaşım, Gittiği Garaj bilindik yer vs vs.. Adamla ters düşecek bi durumum yok.. Nası olduysa konu yürüdü bende devam ettim..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)