User Tag List

Sayfa 10/33 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
616 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Butun konuyu okudum, alan arkadas guvenmis almis ama suistimal edilmis, satsan ne kadar eder bilmiyorum ama sat cooler I al yenisini vardir bunda da bir hayir de gec, Allah sabir versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş eline alan nasıl anlayacak daha önce hiç polo gti ın önünü söküp takmadıysa. Don değil ki kabine giripte hemen üstüne giyip baksın kıçına kaçıo mu kaçmıo mu? Anlaşılan kaçmış.
    IN BOOST WE TRUST

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazismada hic bolt on cumlesi gecmemis.

Satici 2 foto yollamis. Biri sattigi urun degil. Diger fotoda sattigi urunun fotosu.

Kesin bi tarafi suclamak bence haksizlik olur.iki tarafta hatali.

BÖYLE Bİ KARGO ŞEKLİYLE DE YETENEKSİZSİNİZE GİRSENİZ HERHALDE YARI FİNALE KADAR ÇIKARSINIZ .ïŠNEYSE SORUNSUZ GELDİ ŞANSIMIZA
    şöyle özetleyelim . ben bolt on diye aldım .kaldı kı ufak tefek işlemlerle uysa bunda da problem yaratmaz olmus bir karısıklık der geçerdik. ama arkadas bana orj POLO GTİ COOLERI İLE HF NIN POLO GTİ İÇİN OLAN COOLER RESMİNİ GÖNDERDİĞİ İÇİN BU İŞİ YAPAN ABİLERİMİN DE ONAYI İLE ALDIM . kaldı ki coolerı elimde gördüklerinde büyük bu dediler. yani bolt on konusmada gecmıyor ama ben polo gti aracım için baktıgımı acıkca söylüyor ve ona göre not bırakıyorum. arkadas uymadıgını bilmeyebilir diye de dusundum . ancak bu benım problemım değil. ona zaten üniversal diye satmıslar bunu da iş ortaya cıkınca ben seri numarasından öğrenince ortaya cıkartıp diline doluyor. neyse dediğiniz gibi tek taraf hatalı tükürün şunun yüzüne demek değil amacım. sadece biraz daha artık temkinli olmakta özellikle bu şahısla ticaret yapacakların dikkatli olmasında fayda var diye buraya konuyu actım. yorumunuz için de teşekkürlerimi iletiyorum ...

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ürün geldiğinde anlaması gerek demişssiniz de arkadaşımızda genç birisi belli ki ilk kez cooler alıyor ve o yüzden emin olmak için soru sormuş bir çok kez..resimde görmüş satıcı da tabiri caizse Kandırmış arkadaşımızı.Alper abiye de telefonla arayıp kaldır vs demiş. Yaran var gocunuyosun belli ki arkadaşım. Yol yakınken dön bence inadından. Ayıplamaz kimse seni
    dediğim gibi sevgili dostum.... ben sıctım tüyü nereye dikeyim gibi bi konusma yapmıs alper bey'e de ... umarım kendine gerekli dersi çıkarır artık.

Alıntı ÖmerF.Bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butun konuyu okudum, alan arkadas guvenmis almis ama suistimal edilmis, satsan ne kadar eder bilmiyorum ama sat cooler I al yenisini vardir bunda da bir hayir de gec, Allah sabir versin.
    ilana koydum. satılırsa satılır . benim yanıma kalanda 2 kere verılecek işçilik , arabayı zamanında yapamama , can sıkıntısı , planların aksaması ve belki de coolerı aldıgımın altına satacak olmam . neyse allah can saglıgı versin diyelim. vardır bunda da bir hayır . yorumunuz için teşekkürler....

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş eline alan nasıl anlayacak daha önce hiç polo gti ın önünü söküp takmadıysa. Don değil ki kabine giripte hemen üstüne giyip baksın kıçına kaçıo mu kaçmıo mu? Anlaşılan kaçmış.
    gayet acıklayıcı bir betimleme olmus abi eline saglık maalesef daha önce görmemek benim şanssızlıgım , güvenmekte hatam oldu . biz resime odaknaldıgımız için hiç diğer bir gözle bakmadık. maalesef can sıkıntısı ve biraz maddi zarardan baska birşey kalmadı elimizde. olsun buna şükür herşey de vardır bi hayır....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır bide hem çakallık yapmaya çalışıp işler istedikleri gibi gitmeyince mahkemede avukatımla konuşursun tribine girmiyolar mı güler misin ağlar mısın
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın bir zevki hobisi var onuda kursağında bırakıyor.

Tek şuçun ürünü bilmemek ve güvenmek.

Diğer arkadaşda geri iade alabilir ama s3 alıp şuan sana o parayı vermem durumum yok demeside çok manidar.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ilk mesajı devamlı alıntı yapıp durmayın. Sayfa anlamsızca uzuyor..

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi kendime diyorum ki ah keşke s3'ü aldığı arkadaşta buna orjinal diye çakma s3'ü geçirseydi aklı başına gelirdi o zaman.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nolur 3000 TL lik cooler ı 1200 tl ye alırsan böyle olur diyip alıcıyı suçlamayın. bende zamanında eşşek gibi para verip aldığım malzemeleri gayet uyguna sattım. kimsedende gık çıkmadı ulan bunun ederi budur neden bu fiyata satıyorsun diye. Kim neye göre belirliyor fiyatı ?

Açık net satıçı başka foto gönderiyor cooler budur diye, alıcıda ok alıyorum diyor. Kargoya verdin mi diye sorulunca, üstü başı kapanmış kargoya verilecek halinin fotosu atıp güven tazeleniyor. coolerı alıcı teslim alınca ustasında götürmeden ne bilsin arabanın üstüne olup olmayacağını ? ustaya gidiliyor ve cooler ın büyük olduğu görülüyor. bitti gitti. adam dediği fotosunu gönderdiği malı satmamış !

Daha ne haklı görüyorsunuz 21 yaşında kendi odasının yöneticiliğini yapan satıcıyı ?
    74 model sehpa...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş dilerse Dolandırıcı kelimesi başlığa eklenebilir. Böylelikle google de isim soyisim arandığında ilgili şahsın bu konu direk ilk sıralamada gelecektir. Kendisini maduriyeti gidermek adına herhangi bir mesajda yazmamıştır.

Sadece öneridir dilerse düzenleriz.

Saygılar.

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaş dilerse Dolandırıcı kelimesi başlığa eklenebilir. Böylelikle google de isim soyisim arandığında ilgili şahsın bu konu direk ilk sıralamada gelecektir. Kendisini maduriyeti gidermek adına herhangi bir mesajda yazmamıştır.

Sadece öneridir dilerse düzenleriz.

Saygılar.
    alıcı arkadas yerınde olsam bunu yapar o 1200 lırayıda başımın gözümun sadakası dıye unuturdum ...
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım üst düzey yönetici arkadaşın hukuk departmanı haftasonu kapalı olduğu için açıklamalar gecikiyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sem2.2 geçmiş olsun yalnız dikkatimi çekti iyi sabır varmış sende.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 sayfa olmus,degısen bırsey yok.(arada sacma yorumlar harıc)
    Insan bu dunyada ısmıyle yasar. Yaptıgı ıs-evlendıgı kadı-sahıp oldugu cocuk-kullandıgı araba-sıctıgı ***-katıldıgı organızasyon vs vs... Yanı bu ısım soy ısımle hayatımızı gecırırız,ızlerımızı bırakırırız.Hatalarımızla sevaplarımızla...
    Ama hala bu lekeyı ıcıne sındırıyorsa,yapıcak bır sey yok. Karakter meselesı,elestremeyız. Her ınsanın oncelıklerı ve tarzı farklıdır.
    Gecmıs olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle durumlarda aslında en çok koyan şey hayallerle oynanması. Biriktirip denkleştirip, çoluğin çocuğun rızkından kesip de kenara attığın parayla bişeyler yapmaya çalışıyorsun şu memlekette.. Sonra herşey hayaller bitiyor.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en bayıldığım kısmıda işi yaptıktan sonra avukatım var mahkemelerde süründürecem geyiği. E çocukta haklı mahkemeler haklıyı değil haksızı koruyor bu ülkede. Evine hırsız giriyor elinde silah var öldürüyorsun suçlu sen oluyorsun. Elindeki silah oyuncakmış.
    En güzel lafta Allah görüyor. Dün ben yazdıktan sonra da bana telefondan yazını kaldır dedi. Yalan mı dedim değil ama helalleştik ayrılırken dedi. Konu araba konusu değil senin yazdığına bak diyor ona göre alakasızmış. Bana kız gibi araba dedin diye direk notere gidip alsaydım anlamadan ne olacaktı dedim. Hala konu araba konusu değil dedi. Sonra da Allah görüyor dedi. Allah ı neden karıştırırlar anlamıyorum. Her boku ye sonra Allah görüyor. Şu demek sen kazığı yedin ama Allah görüyor ben hesabını veririm sen kazıkla devam et demek.
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Satıcı gösterdiği fotoğrafla gönderdiği ürünün farklı olduğuna dair bir türlü açıklama yapamıyor.
    Bu satıcıyı forumda savunan arkadaşlara satlık bölümünde ilan açmaları yasaklanmalı,yoksa daha çok böyle konu okuruz,çok kişinin canı yanar.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu olculerde ve ozelliklerde intercooler ihtiyaci olan yok mudur ? Alan arkadasin magduriyeti aramizda en azindan giderilmis olur.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arsızın götüne kazığı sokmuşlar "anam bu çatırtı nerden geliyo"demiş...
    Ulan adamı dolandır sonra ifşa ediyo diye "gerekli işlem bıdı bıdı" diye atar gider yap

İsim soyisim fotoğraf diyip 2 kere instagram adresi paylaşmak ?
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7631158
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7714076
    haha bu arada şu mesaj en bomba mesajlar arasına girer. fotosunu paylaşmak hakkaten yakışırmı diyenden tut kendiside laf etmiş ama gel görki takipçi kasmak için tanımadığı etmediği kişilerinde kendisi takip etmesi için ismini cismini yazmaktan çekinmemiş.

Takibe takip ! +200 TL ile bir büyük cooler almak istermisiniz ? sayfamıza bekleriz ===> en uymayan coolerlar burada
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler