User Tag List

Sayfa 5/33 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
616 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk cekilen resim 10 kanal, kargodan cıkan malzeme 15 kanal. dusundurucu olmasına ragmen atla arabanla gel istanbula arkadas taktırsın olmadı ?

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada mesela Fabia RS den çıktı polo gti a uyuyor/uymuyor bolt on/universal meselesi değil. Mal bu denen resimle gönderilen mal aynı mal değil.
    Gerisi teferruat.
    Dayı biz hatalıyız bence. durum ona dogru gidiyor hadi hayırlısı

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satici cooler in resmini gondermis fotografa bakin sagda kutunun icinde
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[/QUOTE]

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır anlamadıgım satıcı fabiadan cıktı arkadsım polo gtı da kullanıyor sorunsuz diyor adama sorarlar benim arabamda polo gtı bana nie olmuyor bu ?
    Belki adam Fabia'sının orasını burasını kesti de polo'ya uyacak olanı kendi arabasına taktı. Bunu nereden bileceğiz?

Şu fotoğrafları görüp de hala satıcıyı savunanlar benim gözümde tamamen şakşakçıdan öte değil.
    Anlamayanlar için ben madde madde durumu özetleyeyim.

-Alıcı bolt-on cooler arıyorum demiş./ Satıcı elimde var demiş. (Yanlış. Elinde bolt-on cooler yok.)
    -Alıcı whatsapp konuşmalarında bolt-on değil mi demiş./ Satıcı bolt-on demiş. (Yanlış.)
    -Alıcı fotoğraflarını istemiş bakmış./ Satıcı yollayacağı ürünün fotoğrafını göndermiş. (Yanlış. Fotoğrafını çektiği ile yolladığı ürünün bir kere kanal sayıları tutmuyor.)
    -Alıcı bu Polo git bolt-on cooler değil mi diyor. / Satıcı benim kankiler de aynısını kullandı diyor. (Kankisi universal olduğunu, bolt-on olmadığını doğruluyor.)
    -Satıcı şimdi Fabia'dan sökülen şey Polo gti için bolt-on olur mu Allah aşkına diyor. Whatsapp'taki ile forumda yazan farklı kişiler değilse eğer kendiyle çelişiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3000Liralik cooler i 11000 liraya almaya calismak kurnazliktir acimam
    Saticida artik paraya ihtiyaci vardi galiba biraz kurnazlik yapmis
    Aliciyida saticiyida tanimam umarim is tatliya baglanir ama
    Bu konunun ozeti ava giden avlanir 3000 liralik cooler 1000 lira niye?
    Dusunmek lazim bedava peynir sadece kapanda olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya allah askına goz var nızam var ılk atılan resımle arkdasıa gelen urun aynı urun mu ? yoksa bu forum komple mıyopmu ayıptır gunahtır ya adama resmen baska mal gondermıssın. alıcının montaj suresını uzatmasıve uygun olmadıgını anlaması bıraz zaman alınca bunu kendıne sıgınacak lıman yapmıssın. 1000 lıra para ıcın degmez yukarıda allah var baska yerden haylı haylı cıkar. ben daha yanına kalanını gormedım.
    bir özette sizden geldi ancak anlamamakta direnen bir arkadasımzı. sunu da sızın yazınız aracılıgı ile acıklayayım. kimsenin canına kastım yok . ben 1200 lıra ıcın de bu konuyu acmadım . 5 tl ıcın de bunu acardım. ama sunu iyi bilsin ki arkadas : benım paramla yedıgı ıctıgı haram. ister arkadaslarıyla cay ıcsın ıster bar pavyon gezsin , isterse hayır yapsın ....Umarım ben nasıl zarar gördüysem kendi de kendi malından görür. kendi heveside kursagında kalır. yol yordam bilen insanlarız . özrünü diler , önce coolerını gönderirim hatta bakar eder sonra paramı yatırır. nasıl geldiyse daha korunaklı kargolarım hatta emin olsun ürün geldıgınden daha temiz. sildim sıcacık evde yatıyor

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraftaki ürünü neden göndermediğini anlatırsan sorunu da çözmüş olursun... başkasıyla görüşmeni koyup kendini nasıl haklı görüyorsun, orada adam sana universal mal sattığını yazmış zaten, sen polo gti için cooler arayan kişiye hangi akılla kendi ürününü önerip sonra da başka ürün gönderiyorsun?
    bir başka özette sizden . iyi niyet olmadıgı garantilenmiş oldu böylece bu özetle . teşekkürler

Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk cekilen resim 10 kanal, kargodan cıkan malzeme 15 kanal. dusundurucu olmasına ragmen atla arabanla gel istanbula arkadas taktırsın olmadı ?
    Ürünlerin farklı olması zaten konumuz . ancak ben arkadasa sunu da söyledim ve yazdım da. eger bu cooler işimi görse, yani arabanın ırzına geçmeden monte edebiliyor olsam herkesten cok ben istiyorum arabaya takmayı. ancak arabanın ırzına geçmeden maalesef mümkün değil.Öğrendğim kadarıyla polo veya cupraya uyan bolt on dısındakı diğer hf serisinden ( bana attıgı fotograflarda siyah poloya takılı olan cooler ) 4 çizgi daha büyük. yani şöyle diyeyim ilk attıgı fotograf bolt on olan cooler , sonraki attıgı sıyah poloya montaj olan baska , bana gönderdiği ürün hepsinden büyük. cooler cizgilerinden rahatlıkla anlasılıyor.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marketteyim, konu için ne kadar çekirdek yeter?
    Yardım ederseniz sevinirim.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marketteyim, konu için ne kadar çekirdek yeter?
    Yardım ederseniz sevinirim.
    bence sen soda al, bu tarz cevaplarla kısa zamanda üzerine soda içilecek duruma gelirsin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isin anca cozumu soyle olur uzatmaktansa
    Satici aliciya bir odeme plani cikarir ve odeyebilecegi tarihte oder
    Satici ayipli yada yanlis mal bile satmis olsa aradan zaman gecmis
    Eger durust satici ise geri alir fakat odeme icin aninda odeme beklemek de adaletsizlik olur
    Adam senin bunu arabana takip deneyip memnun kalip tamamdir kardesim dieyene kadar
    Senin verdigin parayi belki iade etmek ister die bekletmek zorunda mi
    Kaldi ki paraya ihtiyaci olmazsa nie satsin?

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen soda al, bu tarz cevaplarla kısa zamanda üzerine soda içilecek duruma gelirsin...
    Abi ilk mesajda böyle tepki görünce daha tövbe.
    Uyarın için teşekkürler.
    Özür dilerim TechTurkey.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H22Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi ben USA satış fiyatı 750 USD olan bir oil cooler ı gayet de uyguna aldım siteden, arkadaşımız 'abi ben hiç kullanmadım, motor yemiş bir araçtan mı çıktı emin ol bilmiyorum' dedi, ben de malı bu şekilde kabul ettiğimi söyledim, gayet de düzgün çıktı... sonuçta 2. el alıyorsun, alan bu riski biliyor satan sadece dürüst davranacak hepsi bu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki adam Fabia'sının orasını burasını kesti de polo'ya uyacak olanı kendi arabasına taktı. Bunu nereden bileceğiz?

Şu fotoğrafları görüp de hala satıcıyı savunanlar benim gözümde tamamen şakşakçıdan öte değil.
    Anlamayanlar için ben madde madde durumu özetleyeyim.

-Alıcı bolt-on cooler arıyorum demiş./ Satıcı elimde var demiş. (Yanlış. Elinde bolt-on cooler yok.)
    -Alıcı whatsapp konuşmalarında bolt-on değil mi demiş./ Satıcı bolt-on demiş. (Yanlış.)
    -Alıcı fotoğraflarını istemiş bakmış./ Satıcı yollayacağı ürünün fotoğrafını göndermiş. (Yanlış. Fotoğrafını çektiği ile yolladığı ürünün bir kere kanal sayıları tutmuyor.)
    -Alıcı bu Polo git bolt-on cooler değil mi diyor. / Satıcı benim kankiler de aynısını kullandı diyor. (Kankisi universal olduğunu, bolt-on olmadığını doğruluyor.)
    -Satıcı şimdi Fabia'dan sökülen şey Polo gti için bolt-on olur mu Allah aşkına diyor. Whatsapp'taki ile forumda yazan farklı kişiler değilse eğer kendiyle çelişiyor.
    daha artık bu kadar acıklayıcı özetten sonra konu ne hal alacak meraktayım. elinize sağlık

0'I SU ANDA 2000 TL YE TEMİN EDEBİLİRİM İSTERSENİZ fiyat bana makul geldi . art niyetli düşünmek iş işten geçtikten sonra geliyor insanın aklına . değerli yorumlarınız için teşekkürler

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3000 tl lik malın 2. eli kaç para olacakmış ya onu anlayamadım ben. 200.000 tl lik aracın 2. eli 140 ediyor misal çakal mıyız lan hepimiz? Adam gibi mantıklı yorum yapın. Milyon çingen pazarlığı ile araba almaya calışıyo burada herkes.

Arkadaşınızı dostunuzu savunacaksınız tabii ama bununda bi adabı var.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeri gelir 700-800 ede alirsiniz ne demek 3000 liralik mali 1100 liraya alirsan kazigi haketmis olursun

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sem2.2 kardeş. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az...
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000 tl lik malın 2. eli kaç para olacakmış ya onu anlayamadım ben. 200.000 tl lik aracın 2. eli 140 ediyor misal çakal mıyız lan hepimiz? Adam gibi mantıklı yorum yapın. Milyon çingen pazarlığı ile araba almaya calışıyo burada herkes.

Arkadaşınızı dostunuzu savunacaksınız tabii ama bununda bi adabı var.
    Abicim konu çok sapıyor farkındayız hepimiz. herkesten sadece objektif olmasını bekliyorum. sen haklısın demesini değil. ama umarım okuyan cevaplana yazmaya değer bulan herkes empati yaparak düşünüyordur. kendi egomu tatmin etme peşinde de değilim . basımdan gecen olayı foruma üye olan HERKES biraz daha dikkatli olsun da canı sıkılmasın diye actım. ağzı olan maalesef konusuyor . hemde cok teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isin anca cozumu soyle olur uzatmaktansa
    Satici aliciya bir odeme plani cikarir ve odeyebilecegi tarihte oder
    Satici ayipli yada yanlis mal bile satmis olsa aradan zaman gecmis
    Eger durust satici ise geri alir fakat odeme icin aninda odeme beklemek de adaletsizlik olur
    Adam senin bunu arabana takip deneyip memnun kalip tamamdir kardesim dieyene kadar
    Senin verdigin parayi belki iade etmek ister die bekletmek zorunda mi
    Kaldi ki paraya ihtiyaci olmazsa nie satsin?
    kesınlıkle haklısınız. ben bogazına yapısacak degılım . hatta cocuga 2 3 gune ayarla kendını bu iş böyle çözulur bile dedim. ama dedıgı laf benım gerı almamı kafandan bi sil ona göre konus demek oldu. ben malına daha iyi baktım emin olsun . göndereyim ürününün hattta bu işten anlayan birinin yanında , garajında açılsın, sonra paramı göndersin . hemen paramı ver hemen al ürününün diyen olmadı ki . halden anlayan insanlarız en azından ben öyleyim diyebilirim . ben ona süre de teklif ettim ancak dediğim gibi niyet önemli niyet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu anlayan yok işte kardeşim. Fabia rsten çıkan intercooler bolt on olur mu Allah aşkına? Ben Polo gti için uyumlu dedim universal demeye gerek var mı Polo gtiden çıkarsaydım intercoolerı bolt on çıkmasaydı sonuna kadar hak verirdim. Fabia rsten çıkan intercooler universal olur Nasıl Bolt on olsun?

Bu da intercoolerı aldığım kişiyle salı günü geçen konuşma. Sen daha fazla lekelemeye çalışma bence.

[IMG] http://4gp.tw/ba3s/1453569747413.jpg [/IMG]
    Kardeş sen fotoğrafını gönderdiğin ürünle kargoladığın ürünün neden farklı olduğunu bir açıklasan önce.. Boşver lekelemeyi falan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler