User Tag List

Sayfa 4/33 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
616 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı insanlara güvenmek hiç biryerde suç değildir. Sırf iyi niyetlisin diye kimse seni s*kemez kusura bakma. Şu günümüzde iyi niyet bulmak gerçekten zor ama sırf insanlık yaptı diye bir kişinin s*kilmesi onu suçlu yapmamalı.

Hırsızın hiç mi suçu yok atasözü bunun için kullanımış işte.
    dedem suçsuz demedim ki iki tarafta suçlu dedim

bu kadar saf olmamak lazım bu foruma üye olan herkes dürüst mü ? olmayan elbet vardır ayıklamak ise böyle olaylarla olur.

hatta bazen satıcı dolandırmış bile olsa şakşakçıları devreye girip örterler üstünü bir güzel.

ALICI her zaman uyanık olacak kanun bu o eskidendi cumaya giderken dükkanı açık bırakmalar.Şimdi adam uyurken donunu almaya çalışıyorlar
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deki posteki sayar gibi bi deyim vardır. 1. Sf daki fotolara baktım şimdi gti cooler'ında 11sıra paralel çizgi var. Rs cooler'ında 16 paralel çizgi var. Satıcı fabia üzerindeki cooler'ı göndermiş ama gti ile aynı olmadığının farkında değil Hala istenileni gönderdim demek sanırım karşı tarafı salak yerine koymaktan öteye geçmez. Alıcının ifşa etmedi doğru değil ama satıcı da ayıplı mal satmış oluyor bu durumda. Mahkeme de sağlam fırça yersiniz uyarayım. Aranızda halledin en güzeli.

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş şunu açıkla senin poloda kullanan var diye gösterdiğin resimdeki intercooler ile gönderdiğin intercooler aynı değil birisi boy olarak 2 katı nerdeyse. Sonra akılvar mantık var demişsin bizde forumda burada akıl var mantık var 2 resim aynı değil diyoruz.

Bunu açıklar mıısn?

Senin ürün bu dediğin resim:

Adama gelen ürün resmi:
    Merakla ailecek beklemedeyiz . tesekkurler

Alıntı Japan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın dediği gibi fabia rsten çıkan bi cooler nasıl sadece Polo gti için üretilmiş olur bunun bir mantığı var mı? Daha fazla insanların ismini lekelemeye çalışma bence adam ürünün arkasında durmuş sen uyduramamışsın diye o kadar süre sonra geri alacak değil. Ha almıyor diye de böyle lekeleyemezsin ayıptır bin lira madem para degil bu kadar ugrasmaya deger mi diye dusunuyorum.
    sevgili kardeşim. ben sadece polo gti a ürteilmiş bir ürün peşinde değilim. farkındaysan aracıma uyan / uygun bir cooler arıyorum. isterse uzay mekiğinden cıkarsın. benım aracıma uyuyor olsaydı tabı kı hıc bır problem olmayacaktı. normal olanı da bu. umarım anlatabılmısımdır. kımsenın ısmını lekelemıyorum. 1.000 lira buyuk para . asgari ücret neredeyse. bunun parayla alakası yok . 5 tl de olsa bu konuyu açardım .HAK diye bir şey var bilir misiniz ? heh işte onda 3 ün 5 in hesabı olmaz. cok da güzel ugrasmaya deger . dedıgım gibi aracımın yazılımı tam olmadı hava da soguk gazlayamıyorum. dedım bi konu açıp uğraş yarartayım ... eğer cok merak ediyorsanız neden acıtıgımı. üstteki bir arkadasa verdıgım cevapda detayları bulabılırsınız. sağlıcakla....
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok komik gerçekten

resmi gonderilen ürün ile alıcının eline geçen ürün aynı değil

ustune uyumlu olduğu idda ediliyor , olmadığı net hala daha olur deniyor
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şükür ağlayan eden yok . Gülümseyerek takip ediyorum sayenizde emin olun amacınızın ne oldugunu da çözebilmiş değilim. eğer bir prim almıyorsanız sevinmenize bir luzum da göremedim. neyse 3 5 de size göndereyim kola da alın yanına kredi kartımdan çekeceğiim yine söz mutlu olun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya da param yetmiyorsa yettiği zamana kadar beklerim. Gerekirse öylece binerim.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın dediği gibi fabia rsten çıkan bi cooler nasıl sadece Polo gti için üretilmiş olur bunun bir mantığı var mı? Daha fazla insanların ismini lekelemeye çalışma bence adam ürünün arkasında durmuş sen uyduramamışsın diye o kadar süre sonra geri alacak değil. Ha almıyor diye de böyle lekeleyemezsin ayıptır bin lira madem para degil bu kadar ugrasmaya deger mi diye dusunuyorum.
    Dostum nerenden okuyorsun hayırdır sana ? Gelen ürün resmi ile whapsadaki resme baktın mı ? Uyumludur denilmiş uymamış ? hala neyi savunuyosun 1000 lira için nasıl uğraşmaya değer mi ? boş konuşuyosun
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraftaki ürünle gönderilen ürün aynı değil.
    Ürün bolt-on degil universal. Satılırken böyle anlatılmamış.
    Ürün olmuyor dendiginde satıcı keserek oluyor gibisinden bir şeyler demiş ama satarken direk oluyor demiş.
    Hala forumda satıcıyı savunan insanlar nasıl olabiliyor aklım almıyor.
    Satıcının böyle bi tutumu karşısında googleda adının artık bu konuyla anılması en güzeli olmuş. Belki bir daha böyle şeyler yapmaz.
    deu, izmir

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi WV seat skoda aynı grup değil mi? belki uyuyordur diye düşünmüş olabilir, opel OPC den çıkan cooler ı kendi arabasına uydurmaya çalışsa bile bile lades deriz, ama aleni olarak universal cooler gönderilmiş, fotoğraftaki ürün değil, burada iyi niyetli kim acaba? Ankara'da uydurma işi cidden kolaydır arkadaşın dediği gibi, binbir çeşit cooler var hem de para değil, keser biçer takılır sorun olmaz ama arkadaş ısrarla polo GTI demiş, bence alıcının tek hatası gönderilen fotoğrafla gelen malın aynı olmadığını anlayamaması olmuş...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk gönderilen resimdeki intercooler 10 kanallı, kargolanan intercooler 15 kanallı iken hala bazı kişiler satıcıyı savunuyor çok enteresan.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır anlamadıgım satıcı fabiadan cıktı arkadsım polo gtı da kullanıyor sorunsuz diyor adama sorarlar benim arabamda polo gtı bana nie olmuyor bu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk gönderilen resimdeki intercooler 10 kanallı, kargolanan intercooler 15 kanallı iken hala bazı kişiler satıcıyı savunuyor çok enteresan.
    bir başka özetleyen arkadaşsınız . teşekkür ederim
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır anlamadıgım satıcı fabiadan cıktı arkadsım polo gtı da kullanıyor sorunsuz diyor adama sorarlar benim arabamda polo gtı bana nie olmuyor bu ?
    belki de benim arabam polo gti değildir. iş oraya kadar gidecek neredeyse. ilginç

sensizaslaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyutlarından anlaşılıyor aynı ürün olmadıgı hala niye satıcı haklı cıkartılıyor anlamış degilim farklı bi ürün yollanmıs bunun görmemek elde degil..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tamam aranızda ufak bir anlaşma olmuş olabilir, forumda konusunu açmanızada bişey demiyorum ama bence buraya şahsın resmini koymanız yanlış.
    Yanlış anlaşılmasın o kişi suçsuz demiyorum, ilerde hatasını anlayıp kafasını yumruklayacağı kesin ama 20 yaşında sonuçta.
    Belliki bi hata yapmış, direk dolandırıcı damgası vurulmasıda bence hoş değil.
    Bence karşı taraf burada bir açıklama yapıp cooleri iade alsın, büyüklükte sizde kalsın olay kapansın.
    Kimse 1000 lira için adının kötüye çıkmasını istemez sanırım.
    1000 lira geleceğine mal olmasın arkadaşın, gelsin burada açıklama yapsın.

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu anlayan yok işte kardeşim. Fabia rsten çıkan intercooler bolt on olur mu Allah aşkına? Ben Polo gti için uyumlu dedim universal demeye gerek var mı Polo gtiden çıkarsaydım intercoolerı bolt on çıkmasaydı sonuna kadar hak verirdim. Fabia rsten çıkan intercooler universal olur Nasıl Bolt on olsun?

Bu da intercoolerı aldığım kişiyle salı günü geçen konuşma. Sen daha fazla lekelemeye çalışma bence.

[IMG] http://4gp.tw/ba3s/1453569747413.jpg [/IMG]

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sinan.58 "zalime merhamet mazluma ihanettir" derler.
    Alıcı zaten malı yanlış geldiği için satıcı dan geri almasını istemiş. Ve adam cooler experi de olmak zorunda değil. Götürmüş montaj için uymaz demişler. O da iade etmek istemiş. Satıcı da "kusura bakma" demiş. 10 kanallı cooler fotosu atıp 16 kanallı gönderip bir de ustan takamamıştır demek güzelmiş konu çekirdek kola ya doğru gidiyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu anlayan yok işte kardeşim. Fabia rsten çıkan intercooler bolt on olur mu Allah aşkına? Ben Polo gti için uyumlu dedim universal demeye gerek var mı Polo gtiden çıkarsaydım intercoolerı bolt on çıkmasaydı sonuna kadar hak verirdim. Fabia rsten çıkan intercooler universal olur Nasıl Bolt on olsun?

Bu da intercoolerı aldığım kişiyle salı günü geçen konuşma. Sen daha fazla lekelemeye çalışma bence.

resmini gonderdiğin intercooler neden farklı ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada mesela Fabia RS den çıktı polo gti a uyuyor/uymuyor bolt on/universal meselesi değil. Mal bu denen resimle gönderilen mal aynı mal değil.
    Gerisi teferruat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yahu kardesım bana attıgın ilk resımle gönderdıgın urun farklı . ben diyorum ankara sne diyorsun ...kara... bız sana sunu anlatamadık . benım aracıma olmuyor olmuyor olmuyor buyuk gelıyor . fabıa da polo da 1.4 tsi ikisi için de kullanıslı olabilir motor acısından ama . arabamın kaporsına uygun degıl . daha ne kadar acık olabılırım anlamıyorum ki ? sen bana unıversal demedın polo gti a uygundur dıye bolt on bır cooler fotografı bıle attın . daha neyın pesındesın koraycım . en son benım arabam subarudan dönme polo olacak diye cok korkuyorum su an acıkcası . hersey bitti benım araba bozuk o zaman kusura bakma 1200 lıra verdıgım cooler ıcın de arabamın ırzzzına geçip şaseyi bilmem neyi traşlamam. KEŞKE BU COOLER BENIM ARABAMA UYSA YEMIN EDERIM SENDEN VE HERKESTEN COK BEN İSTİYORUM . UYSA DA YAKITIMI KOYUP RAHAT RAHAT ROLLESEM .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fotoğraftaki ürünü neden göndermediğini anlatırsan sorunu da çözmüş olursun... başkasıyla görüşmeni koyup kendini nasıl haklı görüyorsun, orada adam sana universal mal sattığını yazmış zaten, sen polo gti için cooler arayan kişiye hangi akılla kendi ürününü önerip sonra da başka ürün gönderiyorsun?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya allah askına goz var nızam var ılk atılan resımle arkdasıa gelen urun aynı urun mu ? yoksa bu forum komple mıyopmu ayıptır gunahtır ya adama resmen baska mal gondermıssın. alıcının montaj suresını uzatmasıve uygun olmadıgını anlaması bıraz zaman alınca bunu kendıne sıgınacak lıman yapmıssın. 1000 lıra para ıcın degmez yukarıda allah var baska yerden haylı haylı cıkar. ben daha yanına kalanını gormedım.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler