User Tag List

Sayfa 17/33 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
616 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi hala kimse bu forumun gücü anlamadı heralde bulurlar adamı bulurlar
    74 model sehpa...

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi filaşbek yapalım ozaman gülmek eglenmek ayak üstünde binbirtane sallama adam s.kmeye calısma cabalarının hepsi içerde

http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanici.html
    Yapma bunu gordukce icim tuhaf oluyor allahtan laptopu hala kullanabiliyoruz 😁😁

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sanırım elemanı satış yasaklı yapmak bundan sonra mağdur edeceği insanların önüne geçmek için en doğru yol

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım elemanı satış yasaklı yapmak bundan sonra mağdur edeceği insanların önüne geçmek için en doğru yol
    Abi s3'ü yaktıktan sonra yapabilirseniz daha iyi olur
    imzasız..

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Durango Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibine naçizane tavsiyedir. Modaratör arkadaşlar isterse konu başlığını değiştirebileceğini yazmış. Başlığı "Koray Kahraman dolandırıcılık iddası" olarak değiştirirsen kanuni olarak hiçbir sıkıntı yaşamassın. Adı üzerinde idda ediyorsun, direk olarak dolandırıcıdır demiyorsun.Konu Google'da 2 günde 4. sayfadan 3. sayfaya geçmiş. Böyle giderse adını Google'a yazan kişiler ilk sayfada adını ve hadiseyi görebilir.
    Kendisine de söyledim . isterse twitterda TT yapıyım diye . tebrik etmek lazım arkadası. meshur oldu ....

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satıcı arkadaş hakkında yorum yapmak istemiyorum kaale alıcak bir kişilik değil çünkü, ama alıcı arkadaşı gösterdiği sabır için tebrik ediyorum. Daha neler göreceğiz merak ediyorum ve kimseye güvenemez olduk. Allah bu tür insanları ıslah etsin. Sonucu merakla bekliyorum.
    yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkürler

Alıntı Çağlayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, internette aratınca denk geldim.

İlan veren ile burda dolandırıcılık yapan kişiler aynı kişiler mi acaba bilginiz var mı?

Yazdir
    sanıyorum değil . bizim kahramanımızın adı KORAY KARAMAN . Mod. abilere mesaj attım. yanlıs bir iş yapmayalım baskasının vebailini almayalım durduk yere. telefonundan ve hesap isminden bildiğim kadarı ile soyismi KARAMAN şahsiyetin.

Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet s3 yakıyor usta.
    para *** değerli arkadaşım ....
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Montajı olmazsa s3 ümü yakarım demiş.Gidersin montaj olmaz . hadi yak dersin.cebinden çıkartır samsung s3 yakar.sonra ben arabayı kasdetmemiştim der Bunun da teyidini al yangına körükle gitmek bu mudur.budur aga.
    haklısınız gerçekten. herşey beklenebilir artık. yaddırgamamak lazım
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesecek biçecek arabanın içine edecek o şekilde montaj olacak sanırım .

Paramız olsa da s3 yaksak,ne paralar var millette be . İçine dolce&gabbana boxerları falan da koyup yakarlar şimdi
    ben bunu da anlatamadım. birine öylesine iş yaptıracak olsam ben neden direkt olan bir ürün peşine koşayım. bana uygun diiye gönderiyorsun hemde farklı fotograflarla pazarlıyorsun. sonra da s3 yakarım vırt zırt. kendını yaktı kardesımız haberi yok ...
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karaktersizliğinde bir sınırı olmalı arkadaş...
    gördüğümüz kadarı ile o sınır baya aşılmış değerli arkadasım ....

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sonunda bu da oldu ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TCK ya göre nitelikli dolandırıcılığın tanımına baktığımızda:
    Dolandırıcılık suçunda fail, bir kimseyi hileli davranışlarla aldatıp onun veya bir başkasının zararına olarak kendisinin veya üçüncü bir kişinin malvarlığına ilişkin bir yarar elde etmektedir. Dolandırıcılık suçunda korunan hukuksal yarar, münhasıran malvarlığıdır. Türk öğretisinde bu suçta malvarlığı yanında ayrıca hileli davranışlarla mağdurun aldatılmış olması nedeniyle irade özgürlüğünün de korunduğu anlayışı yaygındır[1
    Everyday I ** çapuling...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fastest grubunda ben neden yokum.

şimdi gruba log in oluyorum
    bi saniye

Çağlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sanıyorum değil . bizim kahramanımızın adı KORAY KARAMAN . Mod. abilere mesaj attım. yanlıs bir iş yapmayalım baskasının vebailini almayalım durduk yere. telefonundan ve hesap isminden bildiğim kadarı ile soyismi KARAMAN şahsiyetin.
    Teşekkür ederim hocam, konu başlığında kahraman yazınca şüphelendim bende.

Ayrıyeten konuyu okudum baştan sona kadar. Holding vs zırvalamış arkadaş. Statüyü geçtim karakteri olan bir insan 1000 lira için adını lekeletmez. Para için adını leketen insandan korkarım ben. İftiradan da korkmaz bu tipler. Hiç uğraşmayın hocam, ağız kokusunu çekmeyin şu karaktersizin verin mahkemeye o uğraşsın.
    Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.
    Mustafa Kemâl ATATÜRK

TanerErbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o fastest grubunda ben neden yokum.

şimdi gruba log in oluyorum
    bi saniye
    orda da olma yahu
    daha yeni GTI ci oldun
    Polo GTI owner

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ocak 2005: Paradan 6 sıfır atılması
    Ocak 2016: 3 sıfır için şahsiyetlerin satılması

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu bir yanada abi senin kişiliğin ve sabrın takdiri hak ediyor gerçekten konuşmaları okurken ne zaman küfür edecek diye beklerken sen kişiliğinden ve efendiliğinden ödün vermemişsin geçmiş olsun

kinder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Arkadaşlar,

Adım geçtiği için yazma ihtiyacı duydum. Objektif yaklaşacağım kimse kırılıp darılmasın.

Öncelik ile Taner de Sem2.2 nin de bahsetmiş olduğu gibi burada ürünün markası ile ilgili bir konu değil.

evet Koray ürünü benden aldı. İlk önce 1.gönderdiği resimdeki cooleri benden almak istedi direk orijinal sökülüp yerine zahmetsizce takılan üründen bahsediyoruz.
    O zaman elimde forge replika coolerde vardı Direk yerine orjinal cooler sökülüp yerine takılan ilk resimdeki üründe vardı bu konusu geçen universal uyarlanabilir cooler'de. Omu bumu derken çok uzun süre yazıştık. Sem2.2 senin bu konuda çok uzmanı yazmışsın haklısındır da.Kimse bu konuda bir kullanıcı olarak uzman olmak zorunda değil. Sizin olmadığınız gibi koray'da uzman değildi. Costum du, universal di hangisi uyar uymaz çok konuştuk anlatana kadar baya bir konuşma geçti aramızda kafası da çok karışmıştı. Hatta bana ilk fotoyu atarak abi ben bunu istiyorum dedi ama fiyatını diğerininki söyledi falan oldukça çorba bir konu oldu. Özetle sonuçta Fiyat performans olarak uyarlanabilir olan universal modeli seçti. Bu ürünü isterseniz slikon borular ile ve işçilik ile birçok cooler yerine takabilirsiniz Adı üzerinde üniversal. Alırken de bu ürünün uyarlanarak takılacağını takacak ustanın maharetine kalacağını bilerek aldı.Hatta ustası da beni aradı ve bu cooler ile ilgili bilgi aldılar boyutları ve montaj şekli hakkında. bilerek uyarlayarak takılacağını bilerek aldılar.

Konunun benim veya marka ile hiçbir alakası yok. bu tamamen 3. şahıslar arasında kaldığı bir anlaşmazlıktır.

Ama konuya çok dahil olmak istememek ile birlikte fikrimi söylemek istiyorum.

Koray araç resmini göndermiş ve mavi borular normalde dahil değil demiş sizde keşke Ustanıza gösterip resmi danışsaydınız. Ayrıca fakat cooleri aldıktan sonra sorun gözükmüyor demişsiniz. İş usta gördükten sonra değişmiş. Kesip biçme işlemi yaptırmak istememek sizin kararınız saygı duyarım herkez de hemfikirdir. Taner'i tanıyormuşsunuz yazışmanın başında geçiyor.Keşke ona ulaş saydınız bir fiyat bilgisi yada uyum bilgisi alsaydınız.

Burada heri iki tarafında ihmalleri var. Koray ilk resmi neden gönderdi ! yanlışlıkla mı göndermiş yoksa bilinçli mi bilemiyorum. Ama daha siz cooleri almadan önce kendi aracının üzerinde çekilmiş halini atmış resimde belli olmuyor ama resim tam açılınca gözüküyor sanıyorum. Orada mavi borulardan bahsetmiş orada aynı cooler olmadığı anlaşılır haldedir ve lafı geçen silikon borular nedir ilk resimde yok deseydiniz.Yada kargolar iken resim atmış orada da o coolerin üzerinde borular falan gözükmekte.
    Koray da farkına varıp ilk resmi yanlış göndermişim pardon doğrusu bu cooler deseymiş araç resmi ile birlikte. Her iki tarafında bu işten çok anlamadığı kesin

İki tarafında ihmalleri var orası net.

Bence biraz her ikinizde sakinleşip öyle konuşun. Başta ne güzel dostum kardeşim kelimeleri kullanmışsınız. Birbirinizle muhabbet etmişsiniz. bu duruma gelmesin tabi ki de hoş değil. ama karşılıklı inatlaşmadan bence vazgeçin arkadaşlar. Sonuca varın Her kez kendinden biraz fedakarlık etsin. Sonuçta ticaret ahlakı göreceli bir kavramdır. Kimi malını satar herhangi bir durumda geri alır. Kimide almaz sonuçta ticareti profesyonelce yapmıyorsunuz. Bu konuda anlaşmak gerekir. Belki Koray ürünü geri alır ama üzerinden biraz fiyat kırar alır. Yada yerine elinizde işine yarayacak şey vardır onu cooler ile takaslarsınız. Yani işi önceden uzlaşma yoluna gitmeniz daha uygun gibi gözüküyor.

Saygılar,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsi gecen cooleri da bizim baskan satmis ya la

Abi sen bu cooleri senin alete nasil taktin ?
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Çağlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

,
    Çok güzel süslü bir dil ile konuşmussunuz.
    - Alıcı arkadaş uyup uymayacağını bilmiyor ürün geldiği için teşekkür ediyor.
    - Satan şahıs yanlışlıkla dahi olsa kesip biçmeden oturacak bir ürün deyip başka bir ürün gönderiyor. Alıcı ısrarla aracına tam uyum sağlayacak bir ürün olduğunu belirtiyor.

Ayrıca alıcı arkadaş aracına özel konu açıyor bu arkdaş mesaj atıyor bende var diyerek.

"Ha her şeye rağmen Koray arkadaş haklı, o da bilmiyordu" düşüncesi ile yaklaşalım birde. (Hiç sanmıyorum ama)
    Böyle bir durum olsaydı satıcı arkadaş "kardeş ben de tam bilmiyordum ürünümü gönder paranı iade edeyim helalleşelim" deyip konuyu kapatması gerekiyordu.

Onlarca sayfa yazılıyorsa, arada 5 kanal fark olduğu halde bu ürün olur diye ısrar ediyorsa kimse kusura bakmasında satıcı arkadaş cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor denir.

Ayrıyeten adının lekelendiği bir konu açılıyor ve arkadaş halen "o olur yeaa" edasında takılıyor.

Burada bana satıcıyı kimse haklı duruma çıkarmaya çalışmasın.
    Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.
    Mustafa Kemâl ATATÜRK

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dürüst adam sattığı malın arkasında durur. 2 taraflı anlaşmazlık olmuş, yanlış alışveriş olmuş. Bunun çözümü sen parayı iade edersin, o da ürünü geri kargolar. Ama arkadaş kaypaklık yapıp paranın üzerine yatmanın derdinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cry'ın anladığı bolt on'u paylaşıyorum

10 (bolt 10)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

peyyyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cry'ın anladığı bolt on'u paylaşıyorum

10 (bolt 10)
    AŞK 3 Harf

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Alıcı hatalı", "alıcıda da hata var", "alıcı da ihmalkarmış canım" diyenleri de anlamıyorum.
    Hani külot satsan anlarım insan kıllanıp iade almaz. Adam almış takamamış yada olmamış yada beğenmemiş; "yok 10 gün oldu iade almam", "yok sen niye araştırmadın". İnsanlık bitmiş insanlık.

Ulan ne saçma hale geldik. Herkes kime ne yaslasam onun peşinde mi yahu bu memlekette?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler