Berkan abinin attığı link TechTurkey Tokatçılık Top 5'i oynar
Buda benden gelsin
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ar-dikkat.html
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
45 sayfa varmış maşallah dedim hatta kilitlenmiş ki öyle olmasa ne kadar giderdi düşünemiyorum![]()
Girişe baktım bir de son sayfaya baktım arayı hayal dahi edemedim![]()
Akşama oturup komple okumayı planlıyorum.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
allah akıl fıkır versın satıcı arkadasa konu baslıgına dolandırıcı ibaresi eklenmelı kanımca satıcı arkadas anlama yetenegıne sahip deil sanırım henuz
Konu sahibine naçizane tavsiyedir. Modaratör arkadaşlar isterse konu başlığını değiştirebileceğini yazmış. Başlığı "Koray Kahraman dolandırıcılık iddası" olarak değiştirirsen kanuni olarak hiçbir sıkıntı yaşamassın. Adı üzerinde idda ediyorsun, direk olarak dolandırıcıdır demiyorsun.Konu Google'da 2 günde 4. sayfadan 3. sayfaya geçmiş. Böyle giderse adını Google'a yazan kişiler ilk sayfada adını ve hadiseyi görebilir.
Baştan sona okudumda cidden insanların 1.000 tl için nekadar küçülebileceğini tekrar görmüş ve şaşırmış oldum. Adamın elinde fotoğraflı kanıtlar var yazdıkları yazılar var herşey var sen hala diyorsun ki ben düzgün bir adamım doğru parçayı gönderdimde vs. Bende aracımın kesilip biçilmesinden hoşlanmam. Ama en hoşlanmadığım şey bu hayatta tüm türkiyenin takip ettiği otomobil forumlarından birinde 20 yaşında bir çocuğun adının 1.000 tl için dolandırıcıya çıkması. Herşeyi haketmişsin ve artık parayı versen dahi senden kimsenin bir mal ürün vs alacağını sanmıyorum. Tebrikler 1.000 tl ile zengin oldun tebrikler adam kandırdın zeki oldun tebrikler kesip biçerek araba yapıp en iyi arabacılardan biri oldun....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Satıcı arkadaş hakkında yorum yapmak istemiyorum kaale alıcak bir kişilik değil çünkü, ama alıcı arkadaşı gösterdiği sabır için tebrik ediyorum. Daha neler göreceğiz merak ediyorum ve kimseye güvenemez olduk. Allah bu tür insanları ıslah etsin. Sonucu merakla bekliyorum.
Selamlar, internette aratınca denk geldim.
İlan veren ile burda dolandırıcılık yapan kişiler aynı kişiler mi acaba bilginiz var mı?
Yazdir
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
evet koray efendiiii... sağda solda ileri geri konusuyorsun. kulagıma geliyor . sana insan gibi hitap edip , insan gibi üslupla konusmak hata oldu sanırım. gerçi ben sana sövmeyide biliyorum ama buradaki insanlar ve kendi kişiliğim gereği bunu yazıya dökemiyorum. bu konusmadaki'' karaktersiz '' benim anlaşılan . başka konusmalarda var p.ç di bilmem neydi sayıp sövmüşssün... ok yaydan çıktı güzel kardeşim. sen şimdi bu konusmadaki gibi s3 ünü yakacakmısın yakmayacak mısın ? eteğini alıp geliyorum koray efendi rahat ol sen ..... evinin kapısında da dava cellbini görünce annene babana yazık. sen herşeye müstahaksın. insanların iyi konusmasını , iyi niyetiini suistimal eden .......... tekisin canım kardeşim. DAHA HALA OLUR OLMAZ DAVASINDASIN . SEN BANA FARKLI RESIM FARKLI ÜRÜN GÖNDERDİN KORAY EFENDİ . VE BUNUN İÇİN MAHKEMEYE VERİLECEKSİN !!!!!!
![]()
Montajı olmazsa s3 ümü yakarım demiş.Gidersin montaj olmaz . hadi yak dersin.cebinden çıkartır samsung s3 yakar.sonra ben arabayı kasdetmemiştim derBunun da teyidini al
yangına körükle gitmek bu mudur.budur aga.
Kesecek biçecek arabanın içine edecek o şekilde montaj olacak sanırım .
Paramız olsa da s3 yaksak,ne paralar var millette be . İçine dolce&gabbana boxerları falan da koyup yakarlar şimdi![]()
imzasız..
Karaktersizliğinde bir sınırı olmalı arkadaş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)