User Tag List

Sayfa 9/17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
312 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ankarada Patlama 17 Şubat 2016

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu araçtan herkes sağ çıkmış öylemi ? 7 şehit şu an.
    Haberler.com' dan takip ediyordum haberleri yazdığım an ölü sayısı yok deniyordu şimdi ise 6 deniyor. Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birazdan beyaz tvde gördüm;
    Neymiş efendim ***** çocuğu ypg ile ***** çocuğu paralelin bağlantısı iyice araştırılmalıymış.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:
    Bu ypli ***** ele geçirdikleri havaalanını ismini ***** çocuğu apolu mapolu bişey yapmışlar.
    Yönetimin başındaki puştta dolansın sağda solda paralel diye senin olmayan aklını...
    Ulan bi insan bu kadarmı salak olur. Ülkene giren çıkan belli değil.
    Acaba bugün başka bir ülkede neden patlama olmuyor, çünkü 3 kuruş için sınırı sonuna kadar senin gibi açmıyorlar.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinan yazdıklarını sen mi sansürlüyosun abim, yapma okuduğunu zor anlıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan yazdıklarını sen mi sansürlüyosun abim, yapma okuduğunu zor anlıyorum.
    Haklısın abi, bende şimdi gördüm pek okunmuyor .
    Forumda küfür yasak olduğu için ben sansürlemek zorunda kaldım.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi amaç uğruna ölüyor bu yiğitler

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray Yümsel abimiz de hükümeti suçlamayın isimli bir yazı yazdı facebook da . At gözlüklerini çıkarın diyor çıkaralım valla böyle göremiyoruz .
    Çok şey yazmak istiyorum ama içime atıyorum. Şehite kelle, onları şehit edenlere sayın diyen zihniyeti destekleyenlerin hala terörün kökünün kazanabileceğini düşünmesi kadar komik bir ideoloji anlayışı olamaz arkadaş. Bi düşünce anca bu kadar kendiyle çelişebilir. Neresinden bakarsan bak mantıksız neresinden bakarsan bak manasız...
    Instagram: mutusgarage

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar 1 km kablo cekıyorlar ve patlatıyorlar saka gıbı aklım almıyor hıcmı goren olmaz hadı goren olmadı bunu nerden nasıl alırlar nasıl bır ıs nasıl bı memleket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dönüşü olmayan bi yola girdiğimizi düşünüyorum, şahsi çıkarlar ve Türkiye düşmanlığı ile ülkeyi çok kötü günler beklediğini söyleyebilirim

belki kızıyorsunuz tek bir partiye bağlamayın diye ama asıl siz çıkarın o at gözlüklerini, çözüm sürecinin fiyasko olduğunu anlamadınız mı halen

yok eğer tıkırında işliyorsa neden silahlar susmadı halen ?

Sınırları folloş ettiniz, hat müdafasında canını veren şehitlerin kemiklerini sızlattınız..

askere polise hatta sivil halka acımadan kurşun sıkan bomba patlatan insanları davul zurnayla haburda karşılattınız

adam yerine koydurdunuz siz şu ülkede gezi parkı zamazingosuyla mücadele ettiğiniz kadar pkk ile mücadele etseydiniz çoktan herşey bitmişti

ama pkk sizi rahatsız etmiyor ?!? yalansa yalan desin biri çıkıp.

arap oldunuz, tarihimiz boyunca tek bir sefer yanımızda olmayan sadece din kardeşi adı altında kutsal gördüğünüz o araplara benzediniz

onların dilini savunup geleneklerini savundunuz , yaşadınız . bir kez Türk olamadınız.

siz bu ülke için şehit olmuş ( ki atıp tutup vatanı için serçe parmağından vazgeçemez çoğu ) insanlara kelle diyenleri adam ettiniz

evlat acısı zaten başlı başına bir olayken siz şehit babalarını ayıran zihniyetleri adam ettiniz

tecavüzcülere destek sağladılar arkalarında durdunuz, mağdurlara o saatte ne işi var dediler alkışladınız

kuranı kerim ile miting yapıldı samimiyetsizsiniz diyemediniz

çünkü siz cesaret yoksunu bi kitlesiniz, neden mi ?

sizin kefen bezden bizim ki TÜRK BAYRAĞINDAN olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit:
    Bu ypli ***** ele geçirdikleri havaalanını ismini ***** çocuğu apolu mapolu bişey yapmışlar.
    Yönetimin başındaki puştta dolansın sağda solda paralel diye senin olmayan aklını...
    Ulan bi insan bu kadarmı salak olur. Ülkene giren çıkan belli değil.
    Acaba bugün başka bir ülkede neden patlama olmuyor, çünkü 3 kuruş için sınırı sonuna kadar senin gibi açmıyorlar.
    Çünkü 2023 de türkiye çok zengin (kaynaklar altın petrol vs) bi ülke olucak, sebebi sadece başındaki adam değil..
    Lozan anlaşmasının sonuna doğru yaklaşıyoruz, dış güçlerde elimizdeki kaynaklara sahip olmamamız için ülkeyi bölmeye çalışıyorlar bütün sebepleri bu..
    Sen her postunda aynı kişiye giydirmişsin ama, işler senin bildiğin gibi değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın ama yönetim denen pislik insanlar milletimizi ırkçılığa zorluyorlar.
    Bakın kimse Suriye"liler ilk geldiklerinde bişey demedi, hatta tüm milletiz yardım etti.
    Ülkede biraz sorun çıkarmaya başladılar, insanlarımız misafirdirdir-savaştan kaçtı kolay değil dediler.
    Ama bizimde sabrımızın bir sınırı var.
    Yanlış anlaşılmasın bugüne kadar nerede bir Suriye"li görsem yardım etmeye çalıştım, savaştan kaçmış yazıktır günahtır dedim.
    Bugün birde baktımki benim kendi milletim kendi ülkemde 2. sınıf vatandaş olmuş.
    3 tane oy alacam diye kendi vatandaşını 2. sınıf vatandaş olarak görürsen doğal olarak insanlarda ırkçılık başlamaya başlar.
    Hatta bugünden itibaren milletimizde ırkçılık durumları başlamış bile, geçmiş olsun.
    Irkçılık konusunda ne kadar haksız olsalarda haklılarda kimse kusura bakmasın.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lozan'ın 100 yıllık bir anlaşma olduğu Lozan'da yazmıyor da kim kafasından uyduruyor?

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü 2023 de türkiye çok zengin (kaynaklar altın petrol vs) bi ülke olucak, sebebi sadece başındaki adam değil..
    Lozan anlaşmasının sonuna doğru yaklaşıyoruz, dış güçlerde elimizdeki kaynaklara sahip olmamamız için ülkeyi bölmeye çalışıyorlar bütün sebepleri bu..
    http://m.haberturk.com/yazarlar/mura...k-gina-getirdi

Lozan'ın hiç bir maddesinde 100 yıllık süreyle geçerli olduğu gibi bir madde yoktur.Keşke 2-3 facebook postundan birşeyler okuyup gaza gelmek yerine, araştırıp öğrenseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lozan'ın 100 yıllık bir anlaşma olduğu Lozan'da yazmıyor da kim kafasından uyduruyor?
    Lozan Türkiye Cumhuriyetinin teminatıdır, süresi yoktur. Türkiye var oldukça Lozan geçerlidir,

bu tarz hikayeleri , ananelerinin aklı ingiliz pipisinde kalanların torunları uyduruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çözüm süreci denen saçmalığı yaparak doğuya terörüstlerin doldurulmasını ülkenin başındaki puşt yaptı.
    Onun bunun gazıyla dünya ülkelerine artisliği gene o yaptı.
    Suriye"ye girelim diyen gene o kişiydi.
    Kendi vatandaşını 2. sınıf vatandaş olarak gören yine o kişiydi.
    Özelleştirme diye ülkede satılmadık yer bırakmayan yine o kişiydi.
    Ülkede insanımızı vergi adı altında soyan yine o kişiydi.
    Sınırları dibinde kadar açıp teröristleri ülkeye dolduran gene o kişiydi.
    Daha nesini bilmem gerekiyor.
    Daha dün oy olayların üstünü örtmek için yayın yasağı getirilmesini sağlayan kişi yine o kişiydi.
    Söyleyin suçu başka kimde arayayım?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir anlaşmada süre belirtilmiyorsa geçerlilik süresi 100yıldır demişti tarih hocam
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farzet ki öyle montrö boğazlar biteli kaç yıl oldu ? değişen birşey var mı ?

ülkenin duruşu, gücü sadece cumhurbaşkanının uzun olmasıyla alakalı değildir,

ürettiğin f16 lardan daha tehlikeli birşey varsa bilimdeki ilerleyişindir, durdurulamaz olursun

mahalle ağzıyla sağa sola laf edip sonra lafını yemeye benzemez.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygı değer arkadaşım bizimde aydınlanmamız için resmi olarak bu antlaşmanın gizli maddeleri olduğunu bize kanıtlayabileceğin bir adres veya bişey var mı ? ha eğer yoksa sıkmasyon haberlerler ve kulaktan duyma olaylarla kimseyi kandırmaya çalışmayın.

senin kaynaklarını herşeyin satan zihniyet madem şu yılda bu kadar zengin olacaz diye düşünüyorsa neden elinde tutmuyor bu kaynaklarıda satıyor ? çoh zengin 10 yüz bin milyon sterlin olucak herkeşlerde, ama bizim olan hiç bişey yok :gözlerinikapatanmaymunsımaylisi:
    74 model sehpa...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farzet ki öyle montrö boğazlar biteli kaç yıl oldu ? değişen birşey var mı ?

ülkenin duruşu, gücü sadece cumhurbaşkanının uzun olmasıyla alakalı değildir,

ürettiğin f16 lardan daha tehlikeli birşey varsa bilimdeki ilerleyişindir, durdurulamaz olursun

mahalle ağzıyla sağa sola laf edip sonra lafını yemeye benzemez.
    Aynen öyle Lozan bitse de değişen pek bir şey olmayacak
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)