Susayım diyorum, küfür etmeyeyim diyorum ama yok beceremiyorum.
Şu durumu kabullenebilmek, hiç bir şey yapmamak, anca sosyal medya'dan kınamak için insanın ŞEREFSİZ olması gerekiyor. Lan *** kılı Dünya'ları kazandın yetmedi, oğluna gemiciklerden donanma kurdun yetmedi, memleketin en değerli arazilerini akrabalarına yandaşların peşkeş çektin yetmedi, gezi'de aramızdakileri 'sırf senin gibi düşünmüyor' diye katlettin yetmedi, oy verenlerin 'karımı da al' dedi yetmedi, evli kadınlar 'haremine bile girerim' dedi yetmedi, tecavüz edilen kadınlar için 'kendi istekleriyle yapmışlardır' dedirttin yetmedi, küçücük kız çocukları için aşağılık fetvalar verdirttin yetmedi, memleketin içine etmen yetmedi gittin komşularını karıştırdın binlerce insan öldü YETMEDİ, iç güvenlik yasası çıkarttın ki sana karşı ayaklanamasınlar yetmedi, *** kılları yollarda döner bıçağıyla gezdi ses etmedin ama yine yetmedi, yerin bilmem kaç metre altında ekmek parası için hayatını ortaya koymuş adamlar öldü yakınlarının sesleri çok çıkıyor diye tartaklattın yetmedi, son 2 ayda 500'den fazla şehit verdik yetmedi, Atatürk'ün bıraktığı güzelim memleketi orta doğu cehennemine çevirdin yetmedi, yetmedi, yetmedi.
Neyin peşindesin? Memleketin anasını siktin farkında mısın? Dışarı çıkmadan önce insanlar ölür müyüz diye düşünüyor farkında mısın? Tabii ki değilsin. Yola çıkacağın zaman *** korkusundan 100 tane koruma aracıyla çıkmandan belli, yolları kestirmenden belli. Korkak nedir diye bana sorarsanız, 'o' derim. Atamız mezarında ters döndü ve biz hiçbir *** yapamıyoruz.
Şimdi siktir olup gidip profil picture'larımızı falan siyah yapalım, terörü lanetleyelim, akşama Survivor izler unuturuz nasıl olsa dimi?