User Tag List

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
312 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ankarada Patlama 17 Şubat 2016

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu videoyu izleyip hele alttaki yorumları görünce insanın elinden ülkemiz için üzülmekten başka birşey gelmiyor...

http://www.liveleak.com/view?i=65d_1455983659

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan forumda bu konuyu görüp "acaba akşam survivorda kim elenir veya bugün hangi diziler vardı" diye düşünüp ülkenin geleceğinin umrunda olmayan bir sürü kişinin var olduğuna eminim...
    Bence en acısıda bu sağırlaştık hissizleştik ve alıştık
    İnsanımızın çoğu şu an aynı bunu yapıyo.
    Yazık cidden çok yazık..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce televizyonu açayım bi dedim Yılmaz Morgül ''Mango'' toplamış arkadaşlarına dağıtıyordu.
    imzasız..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tayyip dediğiniz adam bilmem kaç milyon mülteciyi yurda sorgusuz sualsiz doldurupta 400 tane Türkmen vatandaşımızı sınırda bekleten adam değilmiydi.
    "Halk" Türkmen kardeşlerimizi yurda sokabilmek için akşamlara kadar il meydanlarında imza toplamadımı???
    Peki ya büyük şehirlerde yeni ev yapan kişilere oy sözü almadan izin vermeyen belediye başkanları ak partili değilmiydi.
    Tabi ya yol yaptılar...
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan forumda bu konuyu görüp "acaba akşam survivorda kim elenir veya bugün hangi diziler vardı" diye düşünüp ülkenin geleceğinin umrunda olmayan bir sürü kişinin var olduğuna eminim...
    Bence en acısıda bu sağırlaştık hissizleştik ve alıştık
    Bende asker cocuguyum sertac kardesim. Okul okuyacam diye iktidar yanlisi bi ton adamin arasina dustum. Lafimi cogu yerde esirgemiyorum ama rahatta konusamiyorum. Isin dogrusunu en azindan bana gore vatan millet sevgisinin gerektirdigi seyleri bu adamlara anlatmaya calismaktan dilimde tuy bitti.Olmuyor bos kafalar nato mermer. Onlarin degismez görüşleri var buyuk konusmayayim ama hic bi insan evladi isin dogrusunu anlatamaz onlara.
    Adama cikip Davutoglunun soyledigi (videosu da var ) isid teror orgutu degildir soylemini soruyorum. Yok oyle degildir o diyor . Kardes al bak adam kendi soylemis montaj degil diyorum. Carpitiliyor bunlar diyor. Yeri geldi cok buyuk tartismalara da girdim. Bi aile dostumuzu sehit verdikten sonra burda bi dengesiz sacma sapan bi cumle kurdu. Ettigim en agir yorum su oldu " Yarin bi gun sizin veya bi akrabaniz evinin onune ayyildizli tabut gelirse beni gozunuz aramasin ben gelmiycem cenazenize bu sonu siz ettiniz. "
    Benimde canim cok yaniyor benim babam hergun o servislere binip ise gidiyor. Ankaranin merkezinde bunu yapan adam baska sehirlerde rahat rahat yapar. Kafam artik hergun babamda.
    Tek duam Allaha her devrin baslangici bi de bitisi var. Allah verir de o bitis zamani elimde imkan olursa elime ne kadari duserse dussun hepsi surunsun. Ettiklerinin bin katini ceksinler.
    Benimkini bi dost yakarisi gor. Ama dedigim gibi ben bekliyorum. Elbet bizimde soz soylecegimiz zamanlar gelecek inaniyorum.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akp ilk sözde kürt açılımını ortaya atığında ankara şaşmazda aydoğanlar servisinde foruma üye 3-5 arkadaş ile beraberdik.
    Laf lafı getirdi yine foruma üye çok yakın arkadaşıma sordum , hacı sen bu konuda ne düşünüyorsun diye , kendisinin akpli olduğunu bildiğim için bu konu hakkında gerçekten görüşlerini çok merak ettim çünkü ozamanlar böyle birşey şaka geliyordu bize kürt açılımı...!
    Arkadaşım bana bu soru üzerine artık analar ağlamıcak diye cevap verdi üç beş cümle sonunda birbirimize girdik servis ortasında yine forum üye kardeşlerimiz ayırdı bizi...
    kaç yıl oldu hatırlamıyorum hala doğru düzgün konuşmadık kendiysle.
    burdan soruyorum abi ne oldu şimdi... hala mı haklsıınız...

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ogün sohbete ortak olan ve şahit olan biriside çıksın yalan desin...
    ne değişti.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecevakti gene cinlerim tepeme çıktı Allahım sen sabır ver yarabbim!
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0:45-1:56
    Parası olan bastıracak parayı askerlikten kurtulacak, parasıda olmayan gidecek askerlik yapacak öylemi? biz bu yola kimsesizlerin kimsesi olarak çıktık.
    -Recep Tayyip Erdoğan
    Geçenlerde adama gösteriyorum senin kölesi olduğun adam bunu dedi al sana video diye, bana ya montajdır yada paralelin işidir diyor.
    Yazık, gerçekten yazık...
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akp ilk sözde kürt açılımını ortaya atığında ankara şaşmazda aydoğanlar servisinde foruma üye 3-5 arkadaş ile beraberdik.
    Laf lafı getirdi yine foruma üye çok yakın arkadaşıma sordum , hacı sen bu konuda ne düşünüyorsun diye , kendisinin akpli olduğunu bildiğim için bu konu hakkında gerçekten görüşlerini çok merak ettim çünkü ozamanlar böyle birşey şaka geliyordu bize kürt açılımı...!
    Arkadaşım bana bu soru üzerine artık analar ağlamıcak diye cevap verdi üç beş cümle sonunda birbirimize girdik servis ortasında yine forum üye kardeşlerimiz ayırdı bizi...
    kaç yıl oldu hatırlamıyorum hala doğru düzgün konuşmadık kendiysle.
    burdan soruyorum abi ne oldu şimdi... hala mı haklsıınız...
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ogün sohbete ortak olan ve şahit olan biriside çıksın yalan desin...
    ne değişti.
    Olaydan takribi 20 dk sonra falan yanındaydım, sinirden geberiyordun
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 şehit daha vermişiz. Allah rahmet eylesin.

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2000'lerin başları 0 terör.
    Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler, karaoğlanı arayacak bu millet..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiden unutulmaya başlandı, haberlerde artık geri planda kalıyor..

Adamlar yıllardır izledikleri yönetimde esasen başarılı.. Tamamen duyarsız, ruhsuz, ilgisiz, düşünmeyen, araştırmayan bir nesil özellikle %49'luk bir kesim yaratmayı başardılar..

Bugün kü şehitlere de Allah rahmet eylesin.. Ateş düştüğü yeri yakıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün İsmet Yılmaz açıklama yapmış;
    Mili Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin herkesle dost olduğunu belirterek "Ateş çemberi içerisinde barış adası gibiyiz."
    Düşman olmadığımız ülke kalmadı.
    Ulan ağlanacak halimize gülüyoruz...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya gençler boşverin bu işleri. Survivorda eleme heyecanı var. Adadan kim gidecek diye geceleri gözüme uyku girmiyor heyecendan. Umarım Yılmaz Morgül gitmez. Adanın gülü o ya. Tek eğlence ve neşe kaynağımız.

Halk olarak çok seviyor ve kaçırmadan izliyoruz..........

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.haberaktuel.com/mobil/?h=...=992512#detail

Bomba ihbari yapilan araclarin plakalari ve cinsleri.

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hdp milletvekilinin de katıldığı bombacının taziyesi.ana haberlere düşer mi ? bilmiyorum.

https://eksisozluk.com/ankara-saldir...?a=popular&p=1

hdp lilerin birden bire barış elçisi kesilmesine kanmış olanlar, geçmişe sünger çekmek isteyenler şaşırmış olabilir.. aslında ben heykel ini dikseler şaşırmam, daha önce yaptılar.kendine hamile görüntüsü vererek bayrak töreninde 8 askerimizi şehit eden teröristin her sene yurt içi ve yurt dışında anmasını kutlamasını yapan, kahramanlaştıran, kod adını isim olarak kızlarına veren bu guruh a barış için oy veren türkiye cumhuriyeti vatandaşları bu manzarayı unutmasın.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hdp milletvekilinin de katıldığı bombacının taziyesi.ana haberlere düşer mi ? bilmiyorum.

https://eksisozluk.com/ankara-saldir...?a=popular&p=1

hdp lilerin birden bire barış elçisi kesilmesine kanmış olanlar, geçmişe sünger çekmek isteyenler şaşırmış olabilir.. aslında ben heykel ini dikseler şaşırmam, daha önce yaptılar.kendine hamile görüntüsü vererek bayrak töreninde 8 askerimizi şehit eden teröristin her sene yurt içi ve yurt dışında anmasını kutlamasını yapan, kahramanlaştıran, kod adını isim olarak kızlarına veren bu guruh a barış için oy veren türkiye cumhuriyeti vatandaşları bu manzarayı unutmasın.
    Haberi okudum çok ağır sövdüm. Sen ben şurda 2 satır yazı yazsak. Gelir bulur içeri atarlar. Hakkında 1000 tane suç isnat ederler. İspatlayana kadar içerde ömrün çürür.

Ama bir kansız / kitapsız için kalkar taziye evi kurar üstüne bir de demeç verirler.

Neymiş, Taziyede konuşan MEYADER yöneticisi İdris Şaybak, "Dünyanın birçok yerinde diktatörler gençlerin verdiği mücadele ile devrilmişlerdir. Bu da cesaret ister" dedi.

Ne kadar kürdistan meraklısı varsa alayının .na .yım. Allah belanızı versin ya. 28 insan öldürüyor sonra da halkların bilmem nesi için canından oldu diyor.

Lan kitapsızlar siz değil misiniz etek giyip karı gibi çukur kazan. Madem çok delikanlıydınız da neden gerilla taktiği güdüyorsunuz.

Biraz daha yazarsam bu sinirle bu konu kitlenir. Neyse sakinim. Klavyeyi yavaşça yere bıraktım.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haberi okudum çok ağır sövdüm. Sen ben şurda 2 satır yazı yazsak. Gelir bulur içeri atarlar. Hakkında 1000 tane suç isnat ederler. İspatlayana kadar içerde ömrün çürür.

Ama bir kansız / kitapsız için kalkar taziye evi kurar üstüne bir de demeç verirler.

Neymiş, Taziyede konuşan MEYADER yöneticisi İdris Şaybak, "Dünyanın birçok yerinde diktatörler gençlerin verdiği mücadele ile devrilmişlerdir. Bu da cesaret ister" dedi.

Ne kadar kürdistan meraklısı varsa alayının .na .yım. Allah belanızı versin ya. 28 insan öldürüyor sonra da halkların bilmem nesi için canından oldu diyor.

Lan kitapsızlar siz değil misiniz etek giyip karı gibi çukur kazan. Madem çok delikanlıydınız da neden gerilla taktiği güdüyorsunuz.

Biraz daha yazarsam bu sinirle bu konu kitlenir. Neyse sakinim. Klavyeyi yavaşça yere bıraktım.
    Yazdığın yazı CB'na hakaret içermiyorsa her şeyi söyleyebilirsin.. Kovuşturmaya bile gerek kalmaz.. Ama CB'na bir şey dedin mi hemen bulup hapis ve para cezasını yapıştırırlar..

Vatana, millete, Ata'ya edilen sözler hakaretlerin hükmü yok bunlar için..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)