User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
131 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Avrupa'ya Vizesiz Seyahat dönemi başlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tek vize kalkarsa eğer, bulgardan almanyadan yedek parça getirsek gümrük olayları nasıl olacak onu düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ozellikle 3 hususun ne olacagini merak ediyorum:

1- Turistik bahaneyle cikip, geri donmeyen, kacak olarak yasamaya calisacak kisi sayisini,

2- TR'de ki burnubuyuk turizm babalarini ve turistik esnafin halini. ***** Rusya ile krizden dolayi rus yok, fahis fiyatlara ragmen 1 avuç yerli turist vardi, onlarda artik hayatta gelmez.

3- Kiev deplasmanlarini
    kiev deplasmanı diye bısı yok oraya gitmek serbest ki zaten vizesiz...

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca şöyle bir durumda söz konusu; vize olsa dahi gümrükteki memurların içeri almama hakkı var..
    Yani vizeler kalktı hadi hop gidiyoruz deyip ülke girişinden geri gönderilme durumlarının çokça yaşanması olası bir durum..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kalkmaz bu sadece bir tavsiye kararı herkes hemen heyecanlanmasın.. sadece bir tavsiye .. son anda bir şeyden pürüz çıkartıcaklardır..
    şimdi böyle yapma nedenleri kaçakların gelmesine mani olunması akılları sırada arada türkiyenin diline bal çalıp oyalıyorlar..

Türkiye ye avrupa vizesi serbest olursa suriyeden beter göç alır avrupa.. türkiyeden gezmeye gidiyorum diye dönmiycek bir çok insan olur üstüne bunlar kalifiye eğitimli mühendis doktor bilim adamı falanda olur bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sanki kesin vize kalktı gibi başlık açılmış; öyle bir havada yazı yazılmış. Avrupa Komisyonu tavsiyede bulundu. Tabi bir başka hususta, ülke çapında (muhtemelen en çok Kilis halkı sevinmiştir.) sevinç büyük ama nüfus geneline bakıldığında sadece %4'ün pasaportu olduğu gibi acı bir gerçek var.

3 Milyar avro'yu sanki sadece Suriye'li mülticeler için verdiler? Hangi mülteciler diye bir ayrım bile yapılmamış ki, Tunus'lusu, Fas'lısı, İran'lısı...vs'de iade ediliyor. Sırf Suriyeli'ler için harcanan bedelde ortada 10 milyar dolar harcamışız. 3 milyar avro ile de sırtımız yere gelmez epey rahat eder, rahat rahat bakarız. Çünkü herifler kamplarda hiç mokoktan geri kalmıyor, hiç çoğalmıyor, hiç afrodizyak etkisi varmış diye çocuğunun/bebeğinin mamasını bile tüketmiyor, herifin işi gücü yok hababm orada çoğalmakla meşgul.
    Sanki herşey kesin gerçekleşmişcesine sevinç büyük ama geri planda kayıp çok büyük. Özellikle açın bakın Alman kanalları bizlerle nasıl vaşak geçiyor izleyin görün ve bizim iç işlerimiz dahil herşeye nasıl hakimler görün.
    Ayrıca, diyelim ki vize kalktı, sende ömrü hayatında ilk defa pasaport aldın heves ettin Avrupa göreceğim dedin. Ha öyle vize olmayınca da hemen içeri buyur ediyor arkadaşlar zaten, kimse kimseye kimsin, nesin, niye geldin, nerede kalacaksın, kaç gün kalacaksın, demiyor değil mi?

Ufak bir dip not: Dün gece en son baktığımda dolar 2,96 TL ; Euro 3,4 TL olmuştu. Bu şartlar altında da Avrupa seyahatleri oldukça cezbedici gözüküyor değil mi ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanki kesin vize kalktı gibi başlık açılmış; öyle bir havada yazı yazılmış. Avrupa Komisyonu tavsiyede bulundu. Tabi bir başka hususta, ülke çapında (muhtemelen en çok Kilis halkı sevinmiştir.) sevinç büyük ama nüfus geneline bakıldığında sadece %4'ün pasaportu olduğu gibi acı bir gerçek var.

3 Milyar avro'yu sanki sadece Suriye'li mülticeler için verdiler? Hangi mülteciler diye bir ayrım bile yapılmamış ki, Tunus'lusu, Fas'lısı, İran'lısı...vs'de iade ediliyor. Sırf Suriyeli'ler için harcanan bedelde ortada 10 milyar dolar harcamışız. 3 milyar avro ile de sırtımız yere gelmez epey rahat eder, rahat rahat bakarız. Çünkü herifler kamplarda hiç mokoktan geri kalmıyor, hiç çoğalmıyor, hiç afrodizyak etkisi varmış diye çocuğunun/bebeğinin mamasını bile tüketmiyor, herifin işi gücü yok hababm orada çoğalmakla meşgul.
    Sanki herşey kesin gerçekleşmişcesine sevinç büyük ama geri planda kayıp çok büyük. Özellikle açın bakın Alman kanalları bizlerle nasıl vaşak geçiyor izleyin görün ve bizim iç işlerimiz dahil herşeye nasıl hakimler görün.
    Ayrıca, diyelim ki vize kalktı, sende ömrü hayatında ilk defa pasaport aldın heves ettin Avrupa göreceğim dedin. Ha öyle vize olmayınca da hemen içeri buyur ediyor arkadaşlar zaten, kimse kimseye kimsin, nesin, niye geldin, nerede kalacaksın, kaç gün kalacaksın, demiyor değil mi?

Ufak bir dip not: Dün gece en son baktığımda dolar 2,96 TL ; Euro 3,4 TL olmuştu. Bu şartlar altında da Avrupa seyahatleri oldukça cezbedici gözüküyor değil mi ?
    Öğlenleri İtalyaya gidip makarna yiyip dönücem artık. Sodexo çok yaşa.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğlenleri İtalyaya gidip makarna yiyip dönücem artık. Sodexo çok yaşa.
    Pideban Milano'ya da gidersin artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    italya türkiyedende pahalı ispanya o konuda iyi
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    italya türkiyedende pahalı ispanya o konuda iyi
    Deniz ürünleri konusunda Barcelona bedavadan biraz pahalı Restaurant La Flauta'da aşağıdaki arkadaş 3,60 Euro karides & kalamar şiş mix

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değil avrupaya gitmeye , narlıkuyuya rakı balık yapmaya gitmeye bile düşünür hale geldik , hayat çok pahalı. para bir cebimize giriyor , bir cebimizden su gibi akıp gidiyor. kolay kazanmıyoruz , gelecek garantimiz yok , nasıl avrupaya gidelim

Narlıkuyu Mersin? siz nerelisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Narlıkuyu Mersin? siz nerelisiniz?
    33ü sonradan gördüm kardeşim yahu kusura bakma, valla bir Adanalı olarak ben bile gidiyorum sen gitmezsen ayıp İbrahimim dibinde ve cidden pahabiçilmez su,lezzet, tatlısına yine gidilir ya

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı gördüm sevindim yazılanları okudum Şimdi benim bu habere üzülmem mi lazım sevinmem mi lazım Yani zaten olumsuz bir ton şey oluyor kahroluyoruz bırakında iyi birşeye benzer birşey oluyor sevinelim nedir bu karamsarlık..

Benim pasaportumda 10 tane avrupa vizesi vardır Almanya-Yunanistan-İtalya en uzun verilen 3 ay bazen 1 verdiler bazen tek girişlik verdiler..Yunanistandan vize alıp önce italyaya gidip sonra yunanistana geçtim diye bir sonrakini Tek seferlik verdiler.Sırf bu stres eziyet ve uğraştırmalardan kurtulmak için bile sevinmeye yeter ama.
    bizim muameleci de iş yokmuş herkes rahat rahat alıyormuş vize meğer hiç sıkıntı değilmiş

Aman diyim Ak cı karacı değilim bu forumda siyasete karışmak son isticem şey....

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz ürünleri konusunda Barcelona bedavadan biraz pahalı Restaurant La Flauta'da aşağıdaki arkadaş 3,60 Euro karides & kalamar şiş mix

portekiz tavsiyelerin varsa alabilirim koray
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ozellikle 3 hususun ne olacagini merak ediyorum:

1- Turistik bahaneyle cikip, geri donmeyen, kacak olarak yasamaya calisacak kisi sayisini,

2- TR'de ki burnubuyuk turizm babalarini ve turistik esnafin halini. ***** Rusya ile krizden dolayi rus yok, fahis fiyatlara ragmen 1 avuç yerli turist vardi, onlarda artik hayatta gelmez.

3- Kiev deplasmanlarini
    kiev deplasmanları zaten vizesizdi. Geçen dönüş uçuşunda baya sap vardı uçukta.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil şimdi 9 taksitle 500 euroya tur alıp, ard arda 999 tane foto atıp hava attığını sanan tipler baya üzülecek. Onlar adına üzülyorum
    Instagram: mutusgarage

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pideban Milano'ya da gidersin artık
    Ben Nusret Roma'ya gitmeyi tercih ederim hıh.zengin.gif
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

9 euro ya patatesli biftek yapıyolar adamların eli o kadar bolki, kalamar tabağı 7 euro birde onun tam boyu var 8 euro falanofki of bitiremessin imkan yok bazı yerlerde içebildiğin kadar bira bedava muhabbeti oluyor benim tek pahalı gördüğüm paela idi 13 euro falandı ama 4 kişi doyar.. birde deniz ürünlerinde ahtapod pahalı idi 10 euro civarıydı.. su biradan pahalı bira 2.5 euro falandı su 4 euro idi...

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı yorumlar kopardı beni

Bu arada euro/tl böyle oldukça hayatımızda çok bir şey değişmez.

Yurtdışına gidenleri 80euro vize parası engellemiyor

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makedonya ohride gidin

1 lira 20 dinar yapıyor hayvan gibi ucuz memleket

doğası yemekleri club ortamı hepsi ucuz vize de yok mis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)