Yan tarafımdaki dairede muhabbet kuşu ,üstümde de köpek var illalah ettim . Gece köpek havlar sabah kuş ciyaklar . En sonunda delirtecekler
Yan tarafımdaki dairede muhabbet kuşu ,üstümde de köpek var illalah ettim . Gece köpek havlar sabah kuş ciyaklar . En sonunda delirtecekler
Askere gidene kadar dublex mustakil bir evde oturuyorduk ve yalitima ozellikle dikkat ettigimiz icin cok kuvvetli olan ses sistemimi sonuna kadar actigimda bile kimse uyarida dahi bulunmadi. Kisacasi evde asiri ozgur yasiyorduk. Ben askerde kardesimde universitede oldugu icin ev anne babama buyuk geldi. babam evi aparta cevirip oda kiralamaya baslamis ve apartman dairesine tasinmislar.
Askerden gelince yeni evde 1 sene kadar kaldim. Alt komsumuz ogrenci eviydi ve tabiri caizse kadin erkek kimin girip ciktigi belli degildi. Surekli muzik sesi geliyordu ve ben kpss ye hazirlanmama ragmen durumu idare ediyordum cunku psikolojilerini biliyorum onlarin yasadigi donemden bende gectim ama babam her seferinde tartismaya gidiyordu. Babam eve donunce ses kisilmis oluyor ama en fazla 2 gun sonra ayni durum devam ediyordu. Aslinda babami rahatsiz edecek bir durum oldugunu dusunmuyorum, sayet rahatsiz olsam ben olurum. Babam 1 kere susun der ve o insanlar bir sekilde ses yapmaya devam ederse bu durum artik kompleks haline gelir...
Bence sizin hataniz insanlarin karsina cozum yerine sorunla cikmak. Varsa bir cozumunuz karsinizdakine sunarsiniz, ama sadece benim sorunum var halledin demekle bu isler cozulmuyor.
öncelikle geçmiş olsun kötü bir olay ses vb durumlar. ama cocuk olduğu için pekte yapılabilecek şey yok sanırım taşınmak en mantıklısı(ilk 2 sayfayı okudum devamını okumadım ona göre yorum yapıyorum). bizim alt komşumuzla da böyle bir sorun yaşamıştık ama çocuk yüzünden değil kendisi yüzünden gece gündüz küfür eder akşam sabah dinlemez gecenin 4 ünde 5 inde basbasbağırırdı küfürün biri binpara. bir kaç kere ben uyardım bir kaç kere babam uyarmış bir kaç kere annem uyarmış. anneme biraz ters konuşmuş annemde bunu bize söylememişti tatsızlık olmasın diye hatta kız kardeşim üniye hazırlanıyordu o ara sabahın 5 inde adamın sesinden korkup uyandığını bilirdim o derece küfür eder bağırırdı. daha sonrasında iş kavga ile bitti adamı güzelce bi dövdük olay bayağı büyüdü hatta. bir ay sonrada taşındı gitti öyle kurtulduk. ama sizin durum farklı çocuk yani dövülmezde o yavrular.
Son iki evim sitede idi
Güvenliği arıyordum ses kesiliyordu
Şimdi apartmandayım
Yan komşum ve alt komşum eşleri ile kavga ediyor sürekli
Çocuk olsa bende çaresizim
Asla evli çiftin arasına girmem çekirdek kola yapıp dinleme ve ibret alma moduna geçiyoruz eşimle
Şükrediyor bizim ki
Eş kavgaları güzel ama çocuk sesleri varya allah yardımcınız olsun
Polisi arasanız onlar gelene kadar susar
Ama iki arkadaşınızı polis kıyafeti giydirip göz korkutma yapardım
Dayı bir daha şikayet gelirse sıkıntı olur derler filan
Belki düzelirdi
Dövmek başınıza bela getirir
Sonuçta sesi çıkaran çocuklar değişen birşey olmayacak
Kiracı iseler ev sahibine şikayet edin yada yönetim toplantısı yapın
Davalık olursa sanırım çocuklar ortaokula başlamış olur
Sesde biter o zamana kadar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dövün, Benim cocukluk arkadasım üst komşusunu dövdü, Şimdi eşleri kanka, bizim elemanda dövdüğü adamla aksamları e5 e makas atmaya cıkıyorhaha
#KGdetanirlar
Bende 4 katlı bir binanın 3 ncü katında oturuyorum.Üstümde 2 yaşlarında çocuğu olan bir aile oturuyor.Bu arada benimde 4 buçuk yaşında bir kızım var.Altımda da yine 2 yaşında bir oğlu olan aile yaşıyor.İnanın çocuklar birbirine kurmuşçasına sırayla gürültü çıkartıyor.
Mesala üstümüzdeki bebek gece 11 den sonra fakat derecede doğduğundan beri ağlıyor.Tv ve çevresel sesler olmadığından gürültü daha çokmuş gibi geliyor,duymamak elde değil.Neyse bir şekilde sabah oluyor bu kez benim sıpam her sabah saat 7 de fiks aynı bunu giymiycem,yok kreşe gitmiycem,ağlamalar sızlamalar.Bir şekilde gönlünü yapıp susturup kreşe götürüyoruz. Akşam 7 buçuk 8 gibi eve dönmüş oluyoruz bu kezde aşağıdaki komşunun çocuğu bam güm duvarlara birşey vurmalar.İzlediği çizgi filmin sesini biz duyacak şekilde açarak izlemesi gibi sıralanıp gitmekte.
Şimdi ben çocuğuma uyarıda bulunuyorum çevremizdeki insanlar rahatsız olabilir bak gece yukardaki bebek ağladı senden sesten rahatsız olmuştun bu durum senin hoşuna gitti mi?cevap hayır gitmedi.Peki şuan aynı hareketleri herkes daha uyanmadan yaptığından rahatsız oluyorlar diyorum tamam diyor ama ertesi gün yine aynı.Çocuk bu arkadaşlar gerçekten dinlemiyor.Ben çıkıp yukarıdaki aileyi geceleyin çocuğunuz çok ağlıyor uyuyamıyoruz desem ne olcak?Hangi anne baba çocuğunun ağlamasını,gürültü yapmasını ister ki? Birde aynı gürültüyü onlarda sizin gibi duyuyorlar.İnanın Çocuk olduktan sonra bana hak vereceksiniz.Zor belki ama duymamaya çalışın.dikkatinizi farklı yönlere verin derim.
Sizde bir çocuk yapın... onları nasıl durduramayacağınızı idrak edip belki şikayet etmekten vazgeçersiniz![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
İkeadaki sandalye deneme testi düzeneği gibi bir düzenek yap tavana ve işe giderken çalıştır, akşama kadar, tak tak tak tak tak vursun tavana, işten geldiğinde kapat.
Madem 11e kadar kanuni bir yaptırım yok kendide çeksin tüm gün.
Ne yaparsan yap kibar olma, kaba konuş, giderli konuş emin ol daha dikkatli olacaktır.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Evde çocuk yok, ben zaten akşamları eve geç giderim, evde sesi hiç sevmem. Eşim temizlik yaptığı günler haricinde ya annesine ya ablasına giderdi. Geçen sene yazın alt komşumuz tv kapalı yemek yerken bile alttan vurmaya başladı hiç kapısına gitmedim yaklaşık 1 ay binada yada otoparkta denk gelmeyi bekledim. Denk geldik tanıştık, çok sevmeme rağmen o güne kadar bina da kuş mu beslenirmiş, köpek mi beslenirmiş diyodum. Ertesi gün 1 yavru golden aldım, 1 çift te kanarya aldım o zaman aldığım 2 kanarya şuan 5 oldu.
Sağolsun o gün bugündür çıt yok.![]()
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
batıkenti bu yüzden seviyorum
tut bi müstakil ev oh mis
alt komşu yok üst komşu yok temiz
bende golden yan komşumda horoz-tavuk diğer yan komşumda 7-8 tane kedi var
kimse kimseden rahatsız olmuyor
bazen bizim çaki gece havlıyor ilk ben uyanıyorum bahçenin ışığını açıyorum yattığım yerden anında susuyor
apartman pişmanlıktır![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Eğer bir aille 5-6 yasinda ki cocuklarını gece 12 llere kadar uyutmuyor ve uyutmadıgı gibi tepende tepinmelerine musade ediyor ise, senin rahasız oldugunu, baska insanları rahatsız etmeye hakları olmadıklarını cocuklarına anlatmıyor ise sen bu işe cozum bulamazsın kardeşim. Bizim memlekette cocuga birey gibi davranılmaz ve insan yetiştirildiginin farkına varılmaz, hep benci ve bencil, baskalarına saygı duymayan, her dediğini ağlaya sızlaya yaptıran evlatllar yetiştirildiği için de böyle büyüyüp buyuyup senin ust komsun gibi ahkam keserler, haksızken hakli gibi davranırlar.. gercegimiz bu.. Cocuk bu deyip gecmeyecek, aileye bakacaksınız. Cocukken haftasonları gec saatte merdivenden hızlı kosulmaması, apartmanda sessiz sakin olunması konusunda uyarılarak ve kurala uyulmadıgında fırca yiyerek buyuyen 2 erkek kardesten biri olarak 3,5 yasında kızıma bunu gayet net ogretebildigimi dusunuyorum ki cocuk doğru gelişimi için istisnalar haricinde en gec 22:00 de yatakta olur. olmalı..
Fiat's Are Faster Than You Think!
ses anında polisi çağırıp desibel ölçüyorlar sanırım haklı çıkarsanız işlem yapıp ceza kesiyorlar kavgayla dövüşle hiç bir şey çözülmez birde yeni evlisiniz tadınızı hiç kaçırmayın yasal olarak ta saat 11 gibi bir kaide var sanırım ama yine farketmiyor yapıyorlar . benim üst komşum her gece ama her gece koltuk çekti sağa sola çoçuklara oyun alanı açıyormuş pişkin ve ben her gün tavana vurmaktan tavan iz oldu hep sopa kırdım hatta vururken farketmedi yine ses yaptılar .
bide dövün bilmemne aklını veren kendi yapsın siz onun yerine her defasında sakince terbiyeli tatlı dille uyarın sizi tahrik etse dahi sakin olun asla bağırmayın bir süre sonra diğer komşularda destek verir utanır belki yapmaz .
dostum sakın dövme basına bı ton bela alırsın mahkemesı oydu buydu derken uzar gıder basına bela alırsın ama uyarırken bıraz sert bı dılle uyar ısın rengının degısebılıcegını anlasınlar. cocuktur durmaz falan dıyen arkadaslara kesın katılmıyorum. anne babada bıter iş. ben esnafım dukkana aılesıyle gelen bı suru cocuk var kımıısı gık demeden kenarda annesının babasının alısverıs yapmasını beklıo elını surmuyo hıc bıseye agzını acmıo kımıde ortalıgın afedersınız amına koyuyo. ve genelde ortalgıı dagıtan zarar verenlerın aılelerı ben tepkı gosterdıgımde hep aynı cevabı verıo " cocuktur yapar".
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Şimdi bu DÖVÜN diyen arkadaşlarımız, şikayetçi olan arkadaşımızın DAYAK YEME ihtimalini hiç düşünmüyorlar mı?Konuyu açan arkadaşımız GÖKHAN SAKİ filan da biz mi bilmiyoruz![]()
Bizim türk milleti hiçbi boku adam gibi yapamadığı için çocuk yetiştirmeyide beceremiyor malesef.Bizde çocuk olduk,babamın bi bakışıyla ödümüz götümüze kaçardı.Ne oldu asosyal mi olduk,korkak mı olduk? Şimdikiler sanıyorki çocuk şımarmazsa ilerde tutuk olur içine kapanık olur falan filan.Alakası yok kardeşim sapla samanı ayırmak lazım..
Benim üstte ana kız var topuklu terlik ve ayakkabı müptelasılar
Ayrıca evlerinde kedi var ve hiç halı vs yok
Kız genç kız , cuma cumartesi gece geç de gelebiliyor
Anne zaten ne hikmetse boydan boya şlak şluk dolanmayı sever
Sabah erken kalkar anası
Gece geç yatar kızı
Biz de hanım ve 4 yaşındaki kızımla la havle çekeriz bol bol
Yukarıdaki de ev sahibi ben de
Kiracı vs değil kimse
Sonuç , yönetime şikayet edeceğim , aklıma başka birşey gelmiyor
Zira kapıya gidip de bu diyaloğa evin babası ile girmek de istemiyorum
Allah sabır versin benzer durumu yaşayan herkese
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)