Lan-Evo VI
Loading site please wait...
Lan-Evo VI
Beyler yeni konu acmayim dedim. Peder beye superb icin fiyat aldik. 1.4 tsi 150 hp act dsg prestige paket, ekstra cam tavan var. 116000 fiyat verdiler. Ne diyorsunuz ?
Jeep Commander '07
O paralara araç alan insan bu tarz alternatifler düşünür mutlaka,
İşçilik ve malzeme kalitesi olarak ciddi farklar var arada zaten..
Bu arada reno 1.9dci nasıl bir motor? İlk aracım 1.9dci lagunaydı fakat çok fazla kilometre yapmadan satmıştım, o yüzden sorun çıkarır mı çıkarmaz mı bilemiyorum pek. İkinci araç olarak 1.9dci grandtour laguna almayı düşünüyorum, bagajı falan büyük olduğundan işe yarar mutlaka diye düşünüyorum
yaw o casio saat olayindan hic bahsetme japonlarin olmazsa olmazi. adamlarin hayat tarzi sade ve kullanisli onun disinda arabaya almanlar gibi incik boncuk koymuyorlar o yuzden sorunsuz araba.
zaten araba piyasasina almanlar yon veriyor ilkleri hep o namussuzlar icat ediyor. saglamlikta ise japonu tek gecerim.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Eczacıdan bmw 3.16
Eczacıdan olunca ne oluyor acaba,ilaç gibi mi gelir
Abi şu an zam geldi mi fiyatlar nasıl tam bilmiyorum ama 1 ay önce falan 1.6 tdi dsg prestige+cam tavan+19 jantlısını 122.500 fiyat almıştık. euro falan tabi 1 ayda uçtu orası ayrı mesele gidip sormak lazım bizde arabayı satabilsek pazarlığa oturacağız. hayırlısı olsun
GN§WORKS
GLE Coupe
Yine Doğu'lu ama sevdiğine gönülden bağlı esnaf abimizden '' lan gelir misin lütfen edition '' kombinasyonu - RR Vogue : Loading site please wait...
Bilmeyenler için bakınız bu da klip ; aynı kombinasyon o zamanın şartları ile : La gelir misin lutfen (ibo)- YouTube
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)