Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Ulan megri megri salya sümük ağlıyordunuz lan şivan perverle barzaniyle adamı saraylarda ağırladınız siz mi vatan seversiniz bırakın bu işleri. Bir diğer konuda fetonun kucağında hocam gel hocam diye agıtlar yakıyordunuz mit var istihbarat var kandırıldınız siz masumsunuz haklısınız. 15 temmuzdan sonra ortalık kahramancıklarla dolmuş ya
krizde ama hükümet belli etmiyo üstelik sorumluluklarına almıyolar doların yükselmesi bizlik birşey degil gibi açıklamalar yapıyolar
Dolar niye yükseliyor anlamak mümkün değil. O kadar şirkete el koyduk gazeteleri kapattık, gazetecileri içeri attık, demokrasiyi bitirdik, yasamayı yürütmeyi denetlemeyi tek kişinin kucağına verdik, adaleti mülkün değil iktidarın emeli yaptık, muhalif olan, düşünen herkesi içeri alıp hırsızı katili salıverdik, çevremizdeki bütün ülkelerle savaşa girdik, AB ile köprüleri attık, eğitimi bitirdik, çocuklara kadınlara tecavüzü normalleştirdik. Ülkeyi olduğundan yüz sene geriye götürdük. Ayranımız yokken içmeye üzerinden geçmeye paranın yetmediği köprüler diktik. Hala niye yükseliyor bu dolar anlamak mümkün değil. Dış mihrakların işi kesin.
Bu anketi gerçeği yansıtmıyor
Siz fetöcüsünüz diyenler var bu forumda bize
Yazacak cesaretleri yok sadece beğenmiyorlar
Fetöcüse paralelcide terörüde besleyen sizlersiniz bunca yıldır
Biz atanın yolunda yürüyen bir kaç çapulcuyuz
Üç beş çıkar için oy satmayan bir avuç çapulcuyuz
Ahiret yolunda hesap verdiğimizde biz hırsızlardan yobazlardan
Sapıkları savunanlardan değiliz diyebileceğiz çok şükür![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne krizi ya, bakın şimdi nereler talan olacak. Muhtemelen alım-satım işleri bittikten sonra haber yapmışlardır. Artık, o bölgeler komple betona bağlayınca zeytini, zeytin yağını, pembe domatesi gider Yunanistan'dan, İtalya'dan falan alırsınız.
![]()
Foto
Bu arada muayene ücreti hakkında
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Herkes milliyetçi olmalı zaten.
Konuşmanın dozu olur sen gittin ona laf o sana laf attı vs. vs. Sonu yok bence yani. Bir yere varılmıyor anca batıyoruz olduğumuz yere. Senin düşüncelerin başkalarının düşüncelerin değiştirmeyeceği gibi başkalarının düşüncesi de seninkileri değiştiremez .
Siyaset bana göre biraz daha yetişme tarzı örn annen baban sağcı ise akp sağcı milliyetçi ise mhp solcu ise chp görüşlü olunuyor![]()
Ulan amk..
Araba tutkunu olduğumuzdan keyfi olarak arabayla gezerdim. Artık gezeni silksinler.
Sigara kullanıyorum (1-1,5 paket günde )
Alkol tüketiyorum ( Haftada minimum 150-200 TL, mekanlar falan hariç )
Bir de memlekette benim gibi adamı sevmezler, lan amk verdiğim vergilerle yaşıyor bu ülke ( benim gibilerin verdiği vergilerden )
Şimdi ne oldu 2013 te 57.500 e aldığım araba hali hazırda 100.000 ötv zamlarından sonra olacak temiz 110 bin.. Arkadaşlar araba alanı da silksinler, içeni de sıçanıda... Bütün giderlerimi %50 kısacağım...
Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka amk ? Şu alaka amk, herkes benim gibi %50 olmasa da %10 kısarsa bu ve bu tarz giderleri o zaman görürüm ben o ötv zamlarını vergileri vs... Araba almayın, benzin almayın, sigarayı azaltın arkadaşlar hem sağlığa da zararlı, alkol düşkünlüğünüz varsa boğma rakı için... Ondan sonra görücez bakalım neler olacak... İMF ye borç vermişiz de vırrık cırrık.. İçkiliydi bilmemne amk...
Türkiye krizde mi mi ? Krizden çıktık mı ki amk ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)