User Tag List

Sonuçlar: Türkiye de ekonomik kriz varmı ?

Katılımcı sayısı
594. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tabi ki var kura piyasaya bak

491 82.66%
  • 50 TL lik yakıt ve döviz alabiliyorum

103 17.34%
Sayfa 5/39 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
737 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Anket: Türkiye ekonomik krizde mi?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Yigit-Y sen nankör değilsin sadece boş konuşuyorsun herkes seninle aynı görüşte olacak diye bişi yok

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Yigit-Y sen nankör değilsin sadece boş konuşuyorsun herkes seninle aynı görüşte olacak diye bişi yok
    Zaten eleştirenler 3 köprüyü kıskanıyor. Kimse yaptığı şeylere(zaten onlarda yol,köprü,hastane) laf söylemiyor. İlk sayfaları okursan niye eleştirdikleri anlarsın.

Neyse Ey AB sen kimsin ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kullanıcı ben genel konuştum buradaki yorumlara cevap niteliğinde yazmadım

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can Yücel in bana şiirlerinde niye küfür ediyorsun diyorlar sözü aklıma geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hastane gittiğimizde 5 kuruş para vermiyoruz,evlerde artık 1 yerıne 3 bilemedin 4 araç var öğretmenide kırtasiyeciside pazarcısı şöförüde hepsinin arabası ve kendine ait evleri var çocuklarını çoğu özel okullarda okuyor eskiden böylemiydi? ha allaha şükür demeyiz biz daha fazlasını isteriz yok bu araba ötvleri niye bu kadar yok bu benzin niye 5tl yok dolar 3tl derseniz muhalefet olmaktan başka bi işe yaramazsınız afedersiniz eşşek gibi çalışıp kazanıyoruz sizin istediğiniz galiba hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*k*lmesin
    Bu yazdıkların ne anlama geliyor peki? Ak parti bunları yaptı diğerleri bi boq yapmadı ülkeyi on numara yönetiyor herkesde araba kaynıyor ev kaynıyor(insanları ömür boyu borçlandırılarak aldırmak kolay tabi)

Sokaklar lüx araba dolu ne krizi der gibi.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ertekin hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım fakat yazmadım tartışmak istemediğim için çevremdeki insanlara bakıyorum herkes memnun hayatından aklıma gelen dediğiniz gibi hastane gittiğimizde 5 kuruş para vermiyoruz,evlerde artık 1 yerıne 3 bilemedin 4 araç var öğretmenide kırtasiyeciside pazarcısı şöförüde hepsinin arabası ve kendine ait evleri var çocuklarını çoğu özel okullarda okuyor eskiden böylemiydi? ha allaha şükür demeyiz biz daha fazlasını isteriz yok bu araba ötvleri niye bu kadar yok bu benzin niye 5tl yok dolar 3tl derseniz muhalefet olmaktan başka bi işe yaramazsınız afedersiniz eşşek gibi çalışıp kazanıyoruz sizin istediğiniz galiba hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*k*lmesin
    Şimdi bir örnek vereyim de o örnek den isteyen anlasın isteyen anlamasın. Ben kimseyle şahsıma hakaret olmadığı sürece polemiğe girmem.
    Ben 19 yaşımdayken mahalleden bir arkadaşım vardı benle akran..
    Derdiki bir transporter ım olsun isterse en eski model motoru çalışmayan olsun daha da bişey istemem... sonra bu arkadaş fabrikada çalışarak bir tane döküntü t4 transporter aldı borcunu ödedi üstüne de biriktirdi t5 aldı sonra yıllar geçti sıfır aldı sene olmuş 2016 geçen gün benzinlikte gördüm arabasını yıkıyor, hoş beş den sonra baktım arabasında son model caravelle lerin brosürü var kendi arabası da 2014 model. Bana dediki şu en son çıkan caravelle lerden alsam daha bişey istemem. Yani cümle hep şu olsun daha bişey istemem ama insan istiyor. 19 yaşındayken o arkadaşım ve ben bir hastahaneye gittiğinde senet imzalamadan ameliyat olamıyorduk ihtiyaç olsa.. Sıfır araba almış olmak büyük olaydı. Biri sıfır tempra aldı diye mahalle de 1 hafta konuşulurdu. Şimdi istesem yarın sabah girer bir bayiye zart diye alırım. Çıkın bakın bi yollara yav herkesin altında yeni lüks araba aha en fakiri benim vallahi. Herkesin üstü başı marka herkes dışarda yiyor içiyor. Babam zamanında eve lahmacun getirince bir tarafımız tavana vuruyordu. Şimdi benim oğlum of baba ya yemeğe çıkmayalım telefon et eve getirsinler diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kullanıcı kriz olsada daha sana vurmaz merak etme bi 5-10 sene sonra konuşalım sen bi okulunu bitir işinin gücünün başına geç ondan sonra

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdıkların ne anlama geliyor peki? Ak parti bunları yaptı diğerleri bi boq yapmadı ülkeyi on numara yönetiyor herkesde araba kaynıyor ev kaynıyor(insanları ömür boyu borçlandırılarak aldırmak kolay tabi)

Sokaklar lüx araba dolu ne krizi der gibi.

Yav gelirine güvenmiyorsan borçlanma. Borçlanacaksın diye zorlayan yokki. Bak benim 1 kuruş borcum yok. Borç benim prensiplerime uymuyor. Ama uyarsa gelirine yapar hesabını çekersin krediyi alırsın evini. Benim kuzenim de 800 lira kira ödüyordu, birikmişinin üstüne çekti krediyi 1300 lira kredi ödüyor ev kendinin şimdi. Çokda memnun kendisi de eşide bildiğin bi market zincirinde çalışan yani öyle fabrikada genel müdür değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kullanıcı kriz olsada daha sana vurmaz merak etme bi 5-10 sene sonra konuşalım sen bi okulunu bitir işinin gücünün başına geç ondan sonra
    Yazdıklarınızı sordum gelen cevaba bak. Bu ara Üni. öğrencisiyim ama gitmiyorum çalışıyorum,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kullanıcı allah kolaylık versin

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chppkk

Bahçeli / Erdoğan iyi sallıyor alayını..

Vereyimmi bi mehter seversiniz.

%100 Yerli ERKAN TAN Sabah Ajansı 'VER MEHTERİ' - YouTube

Siyonistler, haçlı'lar yahudiler ve onların maşaları chppkk ypg,pyd,ypj,lpg,daeş,fetö vs vs top yekün devletimize milletimize saldırıyorlar, 15 twmmuzda yaptığınız'ın aynısını yapıyorsunuz şuanda. İsyaaannnn... Başka bişey bildiğiniz yok.

Boşuna uğraşıyorsunuz, ekonomi yerin dibinede batsa biz bu adamın yanında olmaya devam edicez. Çıktığı yolda asla geri adım atmıcaz. ALLAH'ımıza hamdolsun şükürker olsun kalbimizi karartıp, gözlerimize perde indirmediği her güne..

Yeni konular açmaya isyan etmeye devam.. BAŞARAMAZSINIZ.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chppkk

Bahçeli / Erdoğan iyi sallıyor alayını..

Vereyimmi bi mehter seversiniz.

%100 Yerli ERKAN TAN Sabah Ajansı 'VER MEHTERİ' - YouTube

Siyonistler, haçlı'lar yahudiler ve onların maşaları chppkk ypg,pyd,ypj,lpg,daeş,fetö vs vs top yekün devletimize milletimize saldırıyorlar, 15 twmmuzda yaptığınız'ın aynısını yapıyorsunuz şuanda. İsyaaannnn... Başka bişey bildiğiniz yok.

Boşuna uğraşıyorsunuz, ekonomi yerin dibinede batsa biz bu adamın yanında olmaya devam edicez. Çıktığı yolda asla geri adım atmıcaz. ALLAH'ımıza hamdolsun şükürker olsun kalbimizi karartıp, gözlerimize perde indirmediği her güne..

Yeni konular açmaya isyan etmeye devam.. BAŞARAMAZSINIZ.
    Troll olarak mı yazdınız yoksa ciddi mi çözemedim. Bu arada LPG nedir? Likit gaz satan terör örgütü mü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek seÇİm yapmadan 49 yil kÜba'ya baŞkanlik yapan,ayakta duracak halİ kalmayinca yerİne 85 yaŞindakİ kardeŞİnİ getİren fİdel amcanin demokratliĞini Öve Öve bİtİremeyen chp ve hdp 15 yildir gİrdİĞİ her seÇİmİ kazanan adama dİktatÖr demek !!!! KeŞkek beyİnlİ olmak lazim !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav gelirine güvenmiyorsan borçlanma. Borçlanacaksın diye zorlayan yokki. Bak benim 1 kuruş borcum yok. Borç benim prensiplerime uymuyor. Ama uyarsa gelirine yapar hesabını çekersin krediyi alırsın evini. Benim kuzenim de 800 lira kira ödüyordu, birikmişinin üstüne çekti krediyi 1300 lira kredi ödüyor ev kendinin şimdi. Çokda memnun kendisi de eşide bildiğin bi market zincirinde çalışan yani öyle fabrikada genel müdür değil.
    Abi ben zaten Gelirine güvenen alsın güvenmeyen almasın mı dedim. Sadece demek istediğim insanlar ömürleri boyunca borçlanarak bir şeylere sahip olmaya çalışıyor haa benimde kafama göre de ters asla borçlanarak ev-araba-telefon filan almam

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anti tayyipciğin aydınlık zannedildiği bir ülkedeyiz

İyi olan birşeyi tayyip yaparsa kötü yada tayyip düşmanı biri kötü birşey yaparsa iyi

Gel gelelim genelde tayyip gelince menfaati kesilmiş kişilerin aşırı tepkisi var.

Nasıl kesildiği ise meçhul.

Tayyipci birine kaydı o iş yada belki gerçekten düzgün bir şekile girdi ve bu kaymak kesildi vs orası muamma

Bence doğrularıda var yanlışlarıda var ama doğrularıda var dediğim an tayyipciyim direk bu kesime göre

sadece biz vatandaşlar kendi gözümüzde şahıs olarak kendimizi sonra ülke olarak memleketimizi çok büyütüyoruz

tüm dünyanın bu halde olduğu zamanlarda tüm sınırlarımız kaos içinde yanarken ben ekmek bulabildiğime şükrediyorum onu söyleyim en başta

trump başkan oldu brexit oldu yani olmaz denen ne varsa herşey tüm dünyada oluyor üstüne kendi ordusu kendi polisini vurdu ülkemizde neler neler

Allah sonumuzu hayır etsin

Ha bunun dışına mesela sosyolojik olarak en iğreti olduğum gerçeklerden biridir bu tayyip dindarları

anti tayyipciler bile tayyip ile selamun aleyküm der hayırlı cumalar diler rabbim der oldu

ben iyi hatırlıyorum ortaokul zamanlarımda selamun aleyküm demek kıroluktu

ben anadolu lisesindeydim ortaokul ve lisede

ülkeyle değilde kendinizle uğraşın kendinizi geliştirin öyle bir iş yapınki para etsin para etsin diye birşey yapmaya çalışmayın

o zaman işte her yönetimde her şahısta para kazanıyor olursun

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha en başta kendim o kalifikasyonda değilim olmadığım içinde pişmanım

Yani öyle bir iş yapıyorumki para ediyor para etsin diye iş yapıyor cümlesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada LPG nedir? Likit gaz satan terör örgütü mü?
    Başka 3 harfi kurabilecekleri terör örgütü kalmadı o.ç larının... Citti citti sormasaydın iyiydi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rte(sıvacı şirin) kandırıldık der allah der olay biter. Her ne halt olursa chp, dış mihrablar, fetö, Ab

Bir seferde biz demez neyse zaten onlar zaten doğuştan kandırılmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya demirtaşı içeri tıktıklarında şimdi chp yeri göğü inletti sende şimdi canım ya, kartal merkez'de pkk ile yaptığınız mitinge ne demeli, apo ile atamızın bayrağı yanyanaydı? Sloğanlar atıp larkılar söyleyip halaylar çektiniz, buğun hayatta olsa ilk chp nin ipini çekerdi.. Yazıklar olsun. Chppkk

Konumu açsak chpkk ile kartalda miting yaptı diye.

İyi giderrrr...
    Alcatraz GTI-6

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler