tartışmayın hacılar deil % 40 , % 140 artırdık deseler yine farklı bişey olmaz naapcaz kontak mı kapatcaz eylem mi yapcaz.herseliyimiz saçma zaten mtv dogru olsa ne olur olmasa ne olur
Printable View
tartışmayın hacılar deil % 40 , % 140 artırdık deseler yine farklı bişey olmaz naapcaz kontak mı kapatcaz eylem mi yapcaz.herseliyimiz saçma zaten mtv dogru olsa ne olur olmasa ne olur
Şu foose un yaptığı trilyonluk araçlardan bahsediyorsun galiba?
Adam önce ya şasesini değişiyor yada revizyon yapıyor sen iyi izle istersen.hatta bazı araçlar olmaz bu diyip komple kupa değişiyor.
Sende yok kaos teorisi yok owerhaulin bizi ıycene cahil yaptın.o arabalar kaç kg kaç motor biliyormusun, saçları kaç milim?
Madem çok biliyon öyle bi restorasyonu 2000 model bir araca yapmak ne kadar tutar biliyormusun?
Sen şunu yaz yola tuz atılınca arabana ne yapıyorsun?
Sana bilimsel olarak tuzunda aşındırıcı olduğunu yazmama gerek yok, ne encap a inanıyorsun, ne Prof. Doktora inanıyorsun
ne farkeder arabalarda 60 model 70 model ona göre para harcıyor adam işte neticeye bakarım ben toparlanıyormu toparlanıyor .. onlarda süre çok kısıtlı bir hafta iki hafta o yüzden o kadar para harvıyorlar hızlı yetiştirebilmek için..
normal vatandaş altı ayda bir senede toplasa hiç öyle büyük paralara gelmez..
tuz atıldımı ne yapıyorum galiba üstünden geçiyorum .. tuz altına gelirmi gelir pasda olabilirmi olabilir sokarsın bir kaportaya temizlenir temizlenmiyorsa o parça değişir.. benim 4-5 yaşındaki c4 1.6 ehdi ımda bile kapı içlerinde nokta nokta paslanma var ..
sen esas onu bırak ne yapalım onu söyle tamam gidip sıfır araba alalım sorun yok .. %40 fazla fazla vergimizide ödiyelim sorun yok .. bir kilo tuz kaç para o önemli..
Testteki galant benimkinden daha yeni :) 92 modelin crash testini bulamadım. Resim atayım. Kendim yaptım testi :) https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...91&oe=5A4B1F75
39,6 metre.
Mtv zam , yakıta zam bu arada bugün markete giden oldu mu oraya da zam gelmiş sebebi nakliye giderlerinin artmasi :)
Valla yakında vatandaşlık vergisi alçaklar diye korkmuyor değilim
Benim vatandaşım da verginin en iyisini hakediyor, ver mehteri !:Bravoo:
Eğer hükümeti iktidar yapmak için kimse vergi ödemiyor. Yaşamak için mecburi ödüyoruz. Eski araba almak zordur arza oldumu parçası hemen bulunmaz devamlı bir yeri arzalanır şasesi çürür cart curt ki şuan bulunduğumuz zaman içinde de eski arabalar dünyanın parası oldu o kadar para veripte kimse sorun almak istemez. Sıfır garantili araba almak orta gelirli insanlar için daha mantıklıdır bir sıkıntı oldumu garantiden hal olur. Eski arabaya kasko olmaz olursa çok acayip uçuk fiyata olur. Yeni arabaya rahatlıkla kasko yapılır vs vs daha sayarak çoğalır. Sen sıfır araba alıyorsun bu vergiyi hakediyorsun demek çok saçma bir düşünce yapısı. Sen ben o sıfır araba almayıp protesto etse yine bir şey değişmez kiralama şirketleri sağolsun. Hükümettin bundan fayda görmesi bundan faiş zamlar yapması kınanmalı sıfır araba alan değil.
Yazının başında Eğer diye başlamışım düşünmeden içimden gelenleri yazınca böyle ufak hatalar olabiliyor kusura bakmayın :)
birinde kondisyondan bahsediyoruz diğerinde mühendislikden..
aynen bu yazıyı tekrar ediyorum eski araba ile yeni araba arasında mühendislik olarak temelde bir fark yoktur ... Mühendislik diyorum...
bu demek değilki eski araba ile yeni araba kondisyon açısından aynı olsun ne alaka .. hala aynı içden yanmalı motor kullanılıyor hala aynı yürüyen var doğru ...kondisyon açısından eski araba ile yeni araba aynı olabilirmi..
örnekle anlatıyım 20 yaşındaki 100 bine gelmiş 200 bine gelmiş bir araba ile sıfır bir arabanın kondisyonu aynı olabilirmi .. yürüyeni aynı olabilirmi kondisyon açısından..
fakar ikisindede aynı içden yanmalı motor ikisindede aynı yürüyen sistem var yani mühendislikleri aynı hala değişen bir şey yok.. orda onu teknoloji çok ilerlemedi hala araçlar aynı mühendislikde üretiliyor temelde anlamında yazmışım zaten çok açık ve net ..
yazı zaten açık ve net ... okuyan anlar orda kondisyondan bahsetmemişim.. temel mühendislikden bahsetmişim.
bir çay koydum kendime miss kaldığımız yerden detoksa devam ..
@darkmoon abi konu mide bulandırmaya başladı artık.
ego mego bilmem , yeni şeyler yazılıyor mu diye bakıyorum aynı yazılarla karşılaşıyorum.
forumun bir üyesi olarak rahatsızlığımı dile getirdim sadece.
bende normalde hiç yazmam uzatmam cevap bile vermem .. misafirler girsin okusun diye uzatıyorum .. en tarafsız insanlar bu foruma giren misafirler gerisi önemli değil..
Koptu geliyor
Cepten internete girenler dikkat! Yüzde 50 zam...
Cepten internete girenler dikkat! Yuzde 50 zam... - Son Dakika Ekonomi Haberleri
Esas biz koptuk gidiyoruz.....
FLAŞ...FLAŞ...12 BİN TURK ASKERİ KUZEY IRAK'A GİRDİ
Guvenlik konusundaki cahiliyet korkutucu.
ABC gazetsindeki haber linkinin ilk cümlesi;
Bu da yeni çağ gazetesiAlıntı:
Yeni Çağ gazetesi yazarı Arslan Bulut, Türk ordusunun, İran ve Irak ile yaptığı mutabakat çerçevesinde Kuzey Irak’a girdiğini ileri sürdü
Yenicağ Gazetesi
Manşetlerde böyle bir şey yok..
Bunlar da Arslan Bulut'un son 3 günlük yazıları, burada da böyle bir şey yok..
PKK'ya 3 bin TIR silah gonderen, buğday da gonderir! - Arslan BULUT
Ayeti bir kelime eksik kullanırsanız bakın neler olur? - Arslan BULUT
"Barzani, tam bir ucgenin icine kıstırıldı!" - Arslan BULUT
Sonunda bizi iran ile bir olayda buluşturdular .Şimdik iran o bölgedeki bir amerikalıyı yanlışlık ile vursa ,amerika iran a lap diye girer mi girmez mi ?
Yada asıl referandumun amacı bu olabilirmiydi ?Bu saatden sonrası bakalım ne .
ABC yi okumadım bu arada
@DOHC
İbretle takip ediyoruz; ..
"Barzani, tam bir ucgenin icine kıstırıldı!" - Arslan BULUT
yazısı haber linki ile neredeyse aynı?
Manşet olarak ise yeniçağ ana sayfa 14 nolu haber ekranı ......
Bi yandan inceleyip bi yandan yazarken karman çorman oldu baştan yazıyorum;
Yeni Çağ yazarı
"Yeni Çağ gazetesi yazarı Arslan Bulut, Türk ordusunun, İran ve Irak ile yaptığı mutabakat çerçevesinde Kuzey Irak’a girdiğini ileri sürdü"
Açıklamasına benzer birşeyler yazmış. Manşet görmedim.. Yani yeniçağ yazarı bu minvalede bir şey yazmış, abc ekleme yapmamış ( manşet harici, belki de manşet vardı haber sitesinde silindi o da olabilir )
Ancak senin verdiğin 12 Bin asker girdi haberi ne yeni çağda ne de abc'de bulunmuyor.
FLAŞ...FLAŞ...12 BİN TURK ASKERİ KUZEY IRAK'A GİRDİ
Yanlış verdim demişsin zaten sen de.. Yeni çağ / abc okurken başka sitedeki 12 sene önceki habere nasıl gittin o da değişik olmuş
Hayır.
O gazete manşetten duyurdu: Turkiye Irak'a girdi
linki hala geçerli
işte bunlar hep kaçak çaydan .. halbuki yeşil çay içseler hiç böyle şeylere gerek kalmıycak ..
#434 , sonuçta esnaf adamlar ve işlerinde baya bi profesyönel ve popülerler. umarım başlarına bir iş gelmez.
Şu anda CNNTÜRK'de c.b. nının Erzurumda toplantısı var. C.B. konuşuyor. Oradaki Erzurumlulara bakıyorum da adamların hiç bir memleket sorunundan haberi yokmuş gibi görünüyor valla. Ümidimi gitgide yitiriyorum bu milletle ilgili.:mad:
Bunu misvak dergisi mi yayınlamış gerçekten?
http://www.kulturmafyasi.com/wp-cont..._677668239.jpg
http://www.gazete2023.com/images/upload/misvak.jpg
Bu dergi tam gaz Atatürk ve laiklik düşmanı olarak devam ediyor. Ahlaksız herifler.