en az %40 imiş. %68'e kadar gidiyor. Bir de yaş grupları kaldırılacak sanki. Araç bedeline göre gibi. Durum fena.
https://i.hizliresim.com/V36rkn.jpg
Printable View
en az %40 imiş. %68'e kadar gidiyor. Bir de yaş grupları kaldırılacak sanki. Araç bedeline göre gibi. Durum fena.
https://i.hizliresim.com/V36rkn.jpg
Nasıl ki feto ortaya çıktı bi de baktilar millet cebinden kazandığının bi kismini bunlara veriyor torpilin geri ödemesi olarak, ayni sekilde hicbir vasfı olmayip da luks ev araba is sahibi olanlar da amaan bi baltaya sap olamayacakken adam oldum, varsin zamimiza koysun, helali hos olsun reisimize diyor. Etrafda örnekleri cok. Sunu unutmayin para parayi ceker. Ayda 20 30 bin kazanan tuccarlara koyar mi mtv nin 3000 yerine 4000 olmasi... Alan memnun satan memnun. Olan alt orta kesime oluyor...
Şimdi bi delikanlı çıksada bu bakan a kendi aracının yakıtını vergisini öde bakalım dese bakalım neye binecek kendisi?
Kanallar ayarlı, sipikerler ayarlı sorular bile hazır çalışıp geliyorlar soruda soramıyorsun.
Kendilerini şöyle bi halk tv'de görmek istiyoruz yiğiyorsa.
Yazık insanlar bukadar aptal yerine koyulmamalı,
Artık yazicak şeyde bulamıyorum okadar trajikomik olduk yani
Cumhurbaşkanı Bakanlar Kuruluna geri göndermiş, gaz alacaklar,
El şeyiyle gerdeğe girmek kolay.
Kendi paraları olsa yapılır mıydı acaba o saraylar, köprüler, dandik heykeller, alınır mıydı o trilyonluk mercedesler? Kendi alacakları olsa affedilir miydi acaba o kadar alacak?
47 yaşındayım, devlet malını el şeyi değil, emanet ve namus olarak gören çok az siyasetçi tanıdım.
Şimdi %25 diyecekler,olayı kavramayanlar da sevinecek. :)
Tek sıkıntı MTV mi?
Ben gelir vergisi artışını protesto ediyorum.
İnternet ÖTV %50 artışı da var......
Madde çok.
Yılda 250-300 TL MTV fazla ödemesi yapacak olan yapsın, günde 1 TL bile etmiyor gelen ilave zam :). Araba kullanan vergisine katlanır :P. Reis mode on.....
Vardirya oyle dusunmeyin koyun,got kili cok.
Reis olaya el koydu. Kıskananlar çatlasın. Kahrolsun cehape zihniyeti
Rte nin cila zamanı gelmiş demek ki. Orta gol oynuyorlar.
Son Dakika… Maliye Bakanı Naci Ağbal hastaneye kaldırıldı - Son Dakika Guncel Haberler
Sanırım gerçek bütçe açığı rakamını görünce kalbi dayanamadı :).
Bu zamlar borçların faizini bile karşılamıyor anlaşılan :p.
Tekrar görüşülecekmiş son zamlar. gene birisi kahraman ilan edilecek hülogg diye alkışlanacak tamam %40 değil %20 diyecekler bizim halk gene hülogggg diye zıplayacak
Başbakan Binali Yıldırım, 26. Dönem 3. Yasama Yılı dolayısıyla TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın ev sahipliğinde Meclis'te düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevapladı.
Yıldırım, bir soru üzerine, MTV'ye yapılan yüzde 40 zammın sorulması üzerine Yıldırım, “MTV, müzik televizyonundan mı bahsediyorsunuz? Onunla bizim alakamız yok. Ben cevabını verdim” diye konuştu.
Kaynak: Yeniçağ
bu vergi isi tutmaz bedelli askerlik yolda
Ödemiyorum MTV'yi.
hepsi bitik..
Memlekette iyi şeyler de oluyor. Akp il teşkilatından rte ye çok yakın biri sosyal medyada bu zamları eleştirdi. Altına reis gerekeni yapacak dedi. Dediğiniz gibi rte nin sanki haberi yok yine kahraman olacak. Neyse koyu akp liler bile İsyanda memlekette güzel şeyler oluyor arada
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MTV zammı açıklaması
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MTV zammı ile ilgili son dakika açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MTV zammının Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşüleceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, TBMM'nin 26. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla verdiği resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
"ÇOK YÜKLÜ BİR ZAM ORANI DEĞİLDİ"
"MTV'ye yapılacak yüzde 40 zam oranı" ile ilgili soru üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunu tabii arkadaşlarla görüşmeden böyle bir şeyi ifade etmem doğru olmaz. Ama daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz şöyle tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabii hükümetimizin takdiridir." diye konuştu.
Erdoğan, gazetecinin, "Ama tekrar değerlendirilmesi gündemde sanıyorum." sözleri üzerine, "Şu anda bilemiyorum. Onu ancak Başbakanımızla bir görüştüğümüzde gündemde var mı yok mu, ancak öyle öğrenebiliriz." cevabını verdi.
AA
Zammın sadece 2018 de alınacak 0 arabalara geldigini duyurdurlar hadi yine iyisiniz :D
%40 zam en düşük hacim ve en ucuz model için.
TV'de bir galeride adam "Sadece bu %40 artışa giriyor, diğerleri ortalama %68 gibi zamlanıyor" dedi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı ve MTV zammıyla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek MTV zammı için â€Yanlış anlaşıldı, %40 MTV zammı 2018’de alınacak arabalar için geçerli†dedi. Şimşek daha sonra kanunu yanlış hatırladığını belirtip Meclis’teki kanunun bütün araçları kapsadığını ifade etti.
Son dakika… MTV zammında kafa karıştıran acıklamalar - Ekonomi Haberleri
Son dakika aciklamasi yaptilar. %40 lik mtv zammi 2018 de alinacak sifir araclar icinmismis. Bakan yanlis anlasildik dedi :) Ulan asrin geri vitesi
2018 geldiğinde de derler ki biz yanlış anlaşıldık, 2018'de trafikte ki tüm araçlardan alacağız vergiyi...
e bu vergi zammı böyle olacaksa işlerine gelmez ki
0 araç satışları iyice düşer oradan alacakları vergilerden de olurlar
ben bu hükümet-cb ilişkilerinde bakanların hiç bir şey bilmediğine sadece kamera karşısına çıkartıldıklarına eminim
bence bütün bakanlar odalarında oturup tv izleyip cb bizim bakanlıkla ilgili ne açıklama yapacak ne kararlar alacağız acaba diye bekliyorlar
başka bi açıklaması yok
Biz yine yanlış anlamışız!:)
Şaka gibi...
En sonunda , Mtv zammini t.a.s.s.a.k oglani yaptilar.