4.00tl ye satan gordum agri erzurum arasi
7.04ten de benzin veriyorlar
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
bayram boyunca nöbetçi ve şirket araçlı olunca yakıt fiyatlarını bilmez hale geldim. yarın haberlerle dönerim![]()
Istanbul'da benim gordugum en ucuz lpg besyol EVlva, bagcilar Medipol yan yoldan devam edince ilerisindeki energy petrol, bir de sefakoydeki milangaz veriyor. 3.16-3.17 arasi guncel rakamlar bu istasyonlarda.
"Korkmadık, savaştık"
Ben lpg yi tasaruf icin kullanirim.
Cevre dusuncesi ile degil. vatandas da buyuzden kullaniyor.
Tasaruf etmek guzeldir ve kültürdür. Tavsiye ederim,harcarken rahat oluyor.
hiç bi zaman ne benim nede ailemin lpg li aracı olmadı.
Hatta asla taktırmam derdim ki;
şu aralar günlük araç arıyorum sağa sola koşturmalık.Dizel değilde şöyle yeni model 1.2 benzin lpg li bi araç bulursam direk alırım,tadındanda yenmez.Çünkü hakikaten şu soktugum oktanının kaç olduğu belli olmayan benzinine şu paraları vermek enayilik geliyor.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Neden yer yer farklılıklar gösteriyor fiyatlar.
Firmalar kar oranını mı az yada çok tutuyor ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Beşyolda ki EVA dan lpg alan var mı ? shell, opet gibi diğer markalara göre arasında 30 40 kuruş gibi fark var ? nedeni nedir bilen var mı ?
bende aracına yakın zamanda lpg taktıranlarım. bu işi yıllardır yapan işin ehli bir firmaya taktırdım izmirde ve gene izmirde lpg ye ozel afr ayarı yapan bir kişi tarafından ayar yaptırdım. çekişte benzinden farkı yok. benzinle şu an net yarı yarıya yakıyorum.
Walla parayı verip arabayı aldıktan sonra istersem oturuk gazı doldururum kime ne şu mazot benzin fiyatlarından sonra gayette mantıklı sanki herkes arabayla trafikte akşama kadar süre kasıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)