User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
216 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: P01 in cevabi MINIKSLERE

sami_z01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtr in rektefiyesini yapin tune mu ettin motorumu topladin.....

su evo 9 un gectigi araba mi ????

driftbox vidyosu koy .....yaptigi takdir edelim...typer 6.2sn 100-200@1.4 bar

uzatma 1 gun karsilasirz ozaman soylersin
    [SIGPIC][/SIGPIC]

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok daha araba kırıcak kadar senin gibi bilgiye sahip degilim USTA

stock takılıyoruz

heee evet evo 9 un gectigi arba

varsa yaptıgın evo 9 getir gec sami kızma bukadar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r var ...sadece dbox koy

laf kalabaligi yapma.....

typerin sadece contasi patlak,,araba ya gidip bakabilirsiniz..yanlis vites den
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    D boxum yok typer hani nerde 20 nci yuzyıldaydı o typer sami hayal görme şimdi yatıo zavallı arac

ama cok meraklıysanız halili gönderin gtr a da cekelim bir d box
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ozaman şimdi niye tork yapıo sen niye yapmıosun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

v-tec
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

en son GTR yaptım mesela en hızlı arabanız ile denemek isterim .....
    gtr ye ne yaptınız ogrenebılırmıyım ????... ( cevap vermemıssınızde)

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım esnaflığımıza laf edenlerden biriside sensin. Ben pankart açarım diyorum hala lafımın arkasındayım. Kaldıki esnaflığımı beğenemeyen sensin şuan bana pankart açtırmayı yakıştıramayan sensin bir çelişki yokmu. Biz müşteri haklı olduğundan değil konu uzamasın diye yolladık zaten parayı.

Terbiyeden bahsediyorsun ama esnaflığa kadar laf uzattın. Tanıyanlar az çok bilirler benim ve miniklerin nasıl adam olduğumu yapıcımıyım, kırıcımı
    herkes esnaf olabılır ama ıyı esnaf olmak zordur.

ıyı esnaf her turlu musterısını memnun eder. gerekırse malını degıstırır yerıne baska turbo yada baska bısı verir.ki eğer gıcık alsa bıle musterısınden , musterısının parasını alarak cezalandırabılır bi şekilde ve kendınce.

ama sız ne turbonuuzu sattınız ne de paramızı alabıldınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı v-tec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gtr ye ne yaptınız ogrenebılırmıyım ????... ( cevap vermemıssınızde)
    http://www.techturkey.com/forum/project_cars/26920-rls_performance_tuned_gtr_r35.html
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tork yeni turbo kitinin borularini yapiyor.....motorda 1 sey yok hala yaptigim gibi duruyor
    gidip bakabilirsin

bosver sen ...dbox koy laf kalabaligi bu....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbonun sorunlu olup olmadıgının acıklamasını gostermıyosun garıp tarzda yazılar yazıyorsun....benım olayım sahsı deyldır senıde tanımam...hatta bır oncekı konuya cevap yazma geregı bıle duymadım ınsanlar kendı arasında halleder dıye normalde yazı bıle yazmam okumayı tercıh ederım...ama turbodan anlayan bırıyım bu ısın ıcınden bırıyım o yuzden konusma hakkı hıssettım kendımde...

bana esnaflıgından degıl turbonun nasıl sorunsuz basabılcegınden bahset ????.. garetın o turboda sorun yoktur dedıgınden bahset????... got oldum pankartları bana bısey katmaz bısey kaybettırmez ...
    garip tarzlarda yazılar yazmama zorluyosun arkadaşım.

Turbonun basma olayını sana daha nasıl açıklıycam söylediğim okadar kelime sence basıcağından emin olmam değilmidir. Kaldıkı sami bey gibi bende yazıyım garet değil o marka GARRETT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes esnaf olabılır ama ıyı esnaf olmak zordur.

ıyı esnaf her turlu musterısını memnun eder. gerekırse malını degıstırır yerıne baska turbo yada baska bısı verir.ki eğer gıcık alsa bıle musterısınden , musterısının parasını alarak cezalandırabılır bi şekilde ve kendınce.

ama sız ne turbonuuzu sattınız ne de paramızı alabıldınız.

Arkadaşım daha memnun olmadıysan daha ne diyeyimki sana. Paranı aldın işte. 1 hafta turbo sende kaldı. Sonra yok bu 28 olamaz dediniz. Ok dedik 28 değil o turbo GT 0.25 dedik aldık.

PARA ve TURBO MEVZUSUNA ne olur benden mal al paranla lütfen yalvarıyorum Hatta sen gel dükkanı götür parada almıycam senden

v-tec
    Misafir
    garip tarzlarda yazılar yazmama zorluyosun arkadaşım.

Turbonun basma olayını sana daha nasıl açıklıycam söylediğim okadar kelime sence basıcağından emin olmam değilmidir. Kaldıkı sami bey gibi bende yazıyım garet değil o marka GARRETT
    Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...

got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...

turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....

v-tec
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişi sölücem sami sen çocukmusun ?
    garrette yazmışız yok nerden bilcekmişiz ne sattıgımızı falan
    .
    senın ortagın cocukmu ?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belliki buraya gelen turbo saglikli degil

sende diyorsunki saglikli

o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun

akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur

zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?

o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun

sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor

Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?

Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.

Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi

Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...

Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin

Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...

"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...

got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...

turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....
    Arkadaşım seviyesiz konuşan sensin ben değil. Yazdığın mesajları bi okurmusun bana kimin seviyesizce konuşup eleştirdiğini. Ben basar diyosam basar demedim okuduğunu iyi analiz et.

v-tec
    Misafir
    Arkadaşım seviyesiz konuşan sensin ben değil. Yazdığın mesajları bi okurmusun bana kimin seviyesizce konuşup eleştirdiğini. Ben basar diyosam basar demedim okuduğunu iyi analiz et.

Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..

teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....

v-tec
    Misafir
    Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.
    sevıyelı teknık acıklama bumu ????...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belliki buraya gelen turbo saglikli degil

sende diyorsunki saglikli

o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun

akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur

zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?

o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun

sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor

Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?

Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.

Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi

Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...

Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin

Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...

"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"

ben ozaman tek tek müşterilerimi arıyayım hadi girin foruma benim arbamı minikler yaptı diyin diye hepsine tembihleyim ozaman boş konuşma halil çakır

ben kimseden özür dilemem

sami de sende senin gibi kaç tane var sa umrumda degilsiniz ben turbo gnderdim aradan 1 hafta gecti bunu almıcaz derseniz o zaman önce siz oturun bir düşünün

yada beni aradıgınızda adam gibi izah etseydiniz bu çin kardeşim 5 metreen gören bunu tanır tarzında knuşulmasaydı çok bilen ustalarınız tarafından

vede ben yürgirin ustasına da götürdüm denmeeydi zaten bunlar yazılıp çizilmezdi

bana sen akıl verme benim kimseye özür borcum falan yok

laguna ile civice gelince

lagunayı 3 sefer motorunu yaptırdım 3 seferde zevkle bindim ve kırdım param cok seviyorum kırıp bozmayı

civic B20 iken neler yaptıgı ortada

draglarda gecilmişim gecmişim umrumda degil ben keyif için giriyorum draglara birini gecmek için degil

1 kere gittim 1 isini gecmek için ondada gecildim *** oldum geldim Allahın bildigini kuldan neden saklıyım ki

sonra K20 yaptım türkiyede ilk benden 1 yıl sonra cıktı ikincisi

onunla da her gece denemelere cıktım benim işim öle dbox la falan degil gece cıkarım gazlamaya ben geciomuyum gecliomuyum ona bakarım

sen bence bırak yalamalıgı yeter Türkiyede yalamadıgın adam kalmadı
    ne yalama adamsın
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..

teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....
    bak güsel kardeşim sen mantıklı bir insansın yazdıgın yazı biçiminden belli oluyor

peki ben turboyu gönderdigim zaman bana telefonda adam gibi bunun izah edilmesimi lazım yoksa bu çin kim görse onu anlar mı demesi lazım

bana denseki bunda üretim hatası olabilir yanlış bişiler olabilir yani burasında şöle bir acaiplik var biz bunu gönderelim bir daha bak sende bilen birine baktır yada aldıgın yere bir danış

seve seve karşılarım

ama bana yaklaşım bu degildi

şu an konuştuklarımız benim actıgım ilk konu ile uzaktan yakıdan alakasız
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)