işimiz baya zor yani anlaşılan![]()
işimiz baya zor yani anlaşılan![]()
valla benım sıyah vtı nın blogu patlattıgımda yenı blok almıstım faturalı falan neyse baslattım ruhsata ısletmek ısın plan proje cızdırdım ıvır zıvır derken emnıyete gıttım dılekce vermeye apar topar benı ıcerı aldılar arabayı bagladılar basladılar ıfade almaya ulen ne oluyor demeye bıle fırsat bırakmadılaroyuzden bıdaha swapmı ruhsata işletmekmi aman uzak dursun
![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
burhanım naptın sen yaw
gözümü iice kokruttun hee![]()
yapan varya olmazmı ama cezası baya bi yuksek
mesela bundan 1 yıl once akşam saatlerınde benım dukkanın onune 4 ekıp arabası geldı cevırmeye basladılar durdurdukları butun arabalar bmw merso jiip dikkan ceken arabayı durdurup kaputu acıp dırek şase no motor noya baktılar 1 tane x5 baglamışlardı yani neyın nezamn patlak vercegı bellı olmuyor![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
evraklar tamam olsun fatura planproje sağlam bi muamelici işi bitirir özellikle aracın bağlı olduğu şubenin çevresindekiler
ben bi arkadaş motorsikletin kırank kısmı dağılmıştı , motorsikletine eski blog numarasını işledi iyi bir tornacıda muaynedende geçirmişti o şekilama yasal deyil yaptığı
ya ben size şöle bişi anlatayım yakın zamanda değilde bu olay baya önce oldu babam taksicidir bizim ticarinin benzinli motoru sökülmüştü şahinin ozaman lpg yoktu citroen dizel motorlu bi 131 vardı arkadaşında ikisi beraber gitip motorları değiştirdiler ruhsattada rahat şekilde işletilmişti öyle bir durum olabilirmi şimdi
Örnek vtı motoru sökülecek si takılacak gibi
mesela benim motorda motor numarası bloga kazılı değil kucuk aliminyum bir plaka blogun ustune percinli ve gorunmeyen bi yerde hatta gecen yıl muayeneden gecmis arac motor no okunamıyor diye hafif kusur la gecirmisler goremiyorki adam numarayı altta kuytuda bi yerde. bende diyorum simdi tak diğer motoru sok aliminyum plakayı diğer motora percinle devam et basımın agrıyacagını dusunmuyorum ama sanayide bu tarz bi iside yaptırmak zor esnaflar bu tarz islere girmiyorlar dogrusuda bu ztn helal olsun. bizim isimiz gorulmuyo ayrı konu![]()
Nasıl bir ülkeyiz, insana usulüyle bile iş yaptırmıyolar, illa kaçak iş yaptıracaklar.
alıntıya HAYIR...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bunu yapabılrıısnın ama ısı resmıyete dokmek gerekır yoksa ugrasırlar senınle
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)