User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
110 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 23 nisan gecesi caddebostan sahilyolundaki kazam

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle büyük geçmiş olsu allah korumuş...

arkadaşım ben ayrton senna değilim benimde çok kazam esasında ama lastik yüzünden değil söför yüzünden kaza yapılır dönememiş çıkmıssınız işte bunun başka açıklaması yok.kaza yaptığınız yerde kaldırım var insanlar yürüyo olabilir focus frene asıldı evine arabasıyla döndü o focus sizde olsaydı değil önce altınızdaki arabayı sürün sonra geçemediklerinize sulanın bizde olsaydı diye... 50 - 100hplik arabaları yarıştırıyosunuz aklınızca insanların canına kast ediyosunuz bide üstünde resim çekinip pişkinlik yapıyosunuz bence ayıp yaptığınız...

Öncelikle sevinmemiz kimseye bişey olmadı diye olabilirmi acaba ? 2.si ise o virajı çok rahat dönerdi lastikleri bilmediğiniz için normal tabi.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    Livestrong

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun allah korumuş..daha kötü sonuçlar olabilirdi etrafta yayalar olsa düşünmek dahi istemiyorum..Neticesinde kaza isteyerek yapılan bişi değil size ve etraftakilere bişey olmaması sevindirici..

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum az yede kendine bi telefon al lan bu nebiçim megapixel hatta megası gitmiş bunun görüntü kalitesi berbat koyma şöyle fotoları utanman yok mu
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun , bende kaza sırasında yakınında biyerde oturuyodum , sesi duydum geldim , baktım etraf kalabalık polis vs. gelmiş bile , ses çok tok geldi nerdeyse fren sesi bile gelmedi merak etmiştim bende kaza nasıl oldu diye , ama çok şanslısınızki kazayı 50mt ilerde yapmadınız , çünkü az ilerisi insan kaynıyo , tekrar geçmiş olsun , araç sanırım perte çıkıcak ?

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza olduktan sonra gördüm ben çok geçmiş olsun, kazayı nasış yaptın anlayamadım trafik vardı sanırsam_? o yolda Clio çok savurmaz giibime geliyodu ama sadece düşünce,budan konuşması çok rahat biliyorum,yanlış anlama... geçmiş olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaşım ben ayrton senna değilim benimde çok kazam esasında ama lastik yüzünden değil söför yüzünden kaza yapılır dönememiş çıkmıssınız işte bunun başka açıklaması yok.kaza yaptığınız yerde kaldırım var insanlar yürüyo olabilir focus frene asıldı evine arabasıyla döndü o focus sizde olsaydı değil önce altınızdaki arabayı sürün sonra geçemediklerinize sulanın bizde olsaydı diye... 50 - 100hplik arabaları yarıştırıyosunuz aklınızca insanların canına kast ediyosunuz bide üstünde resim çekinip pişkinlik yapıyosunuz bence ayıp yaptığınız...
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kelimesi kelimesine noktası noktasına budur

ayrıca geçmiş olsun ve ders olsun.
    Alıntı jrsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumlara +1912
    SİZLERE AYNEN KATILIYORUMMM...

cht2424
    Misafir
    geçmiş olsun

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bazen çok değişiyor insanlar.Adam suçlu bunun kendide farkında ama abartmayın bazen.Abartmayın derken adam el bombası attı kaçtı bi yere dersiniz.

Adam kemer takmamış tamama ama öyle bi davranıyosunuz ki sanki siz sürerken gelip sizin kemerinizi sökmüş

Bazı şeyler söyleniyor ama bi aynaya bakın günde haftada ayda yılda trafikte neler yapıosunuz gazlıyorsunuz bazen makas atıyorsunuz arabalarla olması gereken mesafeyi kaçımız koruyor hele ki istanbul'da? Kaç kere tabelaya göre hızınızı ayarladınız radar olduğunu bilmediğiniz sürece? Her şerit değişiminizde sinyal veriyor msunuz? Koltuk ayarınız olması gereken gibi mi? Güldürmeyin

Allah korumuş iyiki sağlamsınız geçmiş olsun.Kemeriniz takılı olsa daha güzel olurdu
    Aynen.

Sütten çıkmış ak kaşık mode on.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç kimseye biisey olmamasından dolayı sevinmisler resim cekmisler yapmayın beyler

yolda gezen bir aile arasına dalsaydın ne olacaktı aglarken foto cekecektiniz bende

hızlı kullanıyorum ama aracım sınırlarını biliyorum bi sahinle gazlamıyorum veya turbolu

vteclere kafa tutmuyorum
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yasaklansın bu türlü konular, sonu hep tartışmayla bitiyor. tipik birileri yapma etme diğerleride sizde yapmıyormusunuz modunda yazılar yazıyor...

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..Orda o hız yapılırsa sonuc bu olur

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafiğin emniyet kemeri uygulaması çok acil şekilde tekrar başlamalı.

yine trafiğin araç aramalarında emniyet kemeri tokası bulunması halinde de sağlam bir ceza uygulaması yapılmalı.

emniyet kemeri takmamış, koltuğunun arkasından geçirmiş, toka takmış kişiler kaza yapıp öldüklerinde zerre kadar içim acımıyor.

en başta onlar kendilerine acımıyor, kendilerini düşünmüyor ben mi düşüneceğim üzüleceğim??

bir otomobil forumunda da emniyet kemerine hassas olunmaması şaşırttı desem yalan olmaz doğrusu..
    cezalar ztn hafif çoğuda uygulanmıyor keşke sizin dediğiniz gibi olsa

katılıyorum

çok geçmiş olsun inşallah ders çıkarmışınızdır

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bazen çok değişiyor insanlar.Adam suçlu bunun kendide farkında ama abartmayın bazen.Abartmayın derken adam el bombası attı kaçtı bi yere dersiniz.

Adam kemer takmamış tamama ama öyle bi davranıyosunuz ki sanki siz sürerken gelip sizin kemerinizi sökmüş

Bazı şeyler söyleniyor ama bi aynaya bakın günde haftada ayda yılda trafikte neler yapıosunuz gazlıyorsunuz bazen makas atıyorsunuz arabalarla olması gereken mesafeyi kaçımız koruyor hele ki istanbul'da? Kaç kere tabelaya göre hızınızı ayarladınız radar olduğunu bilmediğiniz sürece? Her şerit değişiminizde sinyal veriyor msunuz? Koltuk ayarınız olması gereken gibi mi? Güldürmeyin

Allah korumuş iyiki sağlamsınız geçmiş olsun.Kemeriniz takılı olsa daha güzel olurdu
    aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli
    Dedigin gibi gercekci olmak gerek...Hepimiz hiz yapiyoruz makas atiyoruz...Ama yeri cok iyi secmek gerekiyor hiz icin...Tutupta caddede o kadar kisinin oldugu yerde gazlarsan sonucun bu sekilde olmasi gayet normal..Verilmis sadakan varmis ki farkli sonuclar olmamis...Umarim gerekli dersleri almissindir...Gecmis olsun..

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedigin gibi gercekci olmak gerek...Hepimiz hiz yapiyoruz makas atiyoruz...Ama yeri cok iyi secmek gerekiyor hiz icin...Tutupta caddede o kadar kisinin oldugu yerde gazlarsan sonucun bu sekilde olmasi gayet normal..Verilmis sadakan varmis ki farkli sonuclar olmamis...Umarim gerekli dersleri almissindir...Gecmis olsun..

USA'de makas olmaz sonra cops are arrested

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    USA'de makas olmaz sonra cops are arrested
    Aynen olmuyo..Gecen iki tane ust uste makas attim biri sivil polis cikti Ilk sokaga daldim kactim

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemer takma konusunda sen bi psikopatsın. en kısa mesafede bile takıyosun ve bendede bunu alışkanlık haline getirdin. bilmem farkındamısın oturur oturmaz hemen kemer takıyorum

*Geçmiş olsun,iyi size bişey olmamış.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)