10 senede 14 araba değişmişim hondalar 1.4is 1.5 ex( si crx mup.vtec k.vtec ab.vtec :)
Printable View
10 senede 14 araba değişmişim hondalar 1.4is 1.5 ex( si crx mup.vtec k.vtec ab.vtec :)
Tayfun abi türkiyede modifiyenin ömrü bitti
Yok be olcayım bitmez o iş bak şimdi olacakları yazayım sana
Style di Spec ti bir kenarda dursunlar.
Honda sahipleri
Dış görünüş standart'a yakın Araçları profesyonel şekilde yay amortisör sistemli olacak 1400 cc sinden başla işte.
Atmosferik çıtır yüklemeler bitecek ya All Motor gibi uygulamalara gidilecek yanlız all motorda atmosferik olarak araç cadde kullanımından uzaklaştığı için bu kitle azınlık olarak kalacak.
Turbo uygulamaları artacak araçlar güçlenecek ve daha zevkli günler geçireceğiz.
Peugeout Sahipleri
Ankarada çok güzel 4 veya 5 ad 106 turbolandı bence bu şekilde devam edecek. Atmosferik 106 sayısı turboya göre daha fazla olabilir nedeni ise 106 larda atmosferik olayı bana göre şimdi yaygınlaştı. tabiki araçların dışı standart koni yay kombinasyonu olacak.
Diğer araç sahipleri için
Chip tuning turboların vazgeçilmezi odu bile güçlü dizeller veya fabrikasyon çıkışlı benzinli turboların en sevdiği mod olacak.
Ve tüm araçlar içinde kaliteli kesip biçmeden ses sistemi söz konusu ve artık uygun araçların konsollarında navili cihazlar göreceğiz bolbol.
düz boru egsoz kalkacak standart egsoz sistemi yerine performans isteyenler ya büyük kazanlı yüksek geçirkenlik egsozlara yönelecekler veya 60 lık egsoz sistemi yapan adam ortayada 60 lık susturucu alacak sonada. Artık böğüren egsozları kimse beğenmiyor polislerde cabası.
Turboların vazgeçilmezide e-cutout olacak.
trafikte makasmış kapışmaymış artık o olaylar bitti
trafik uygulamaları yüzünden dış görünüş olabildiğince standart kalarak yay,jant,far vs.. ile kalıcaktır. Doğal olarak motora yönelinicek tabi filtre egzoz artık her araçta olduğu için motor büyütme ve özellikle turbolama projeleri artıcaktır...
modifiye bitmez sadece farklılık arıyo herkes kafada koşturanlar bu işin gerçekten içinde olanlar motor modifiyesinde ,görseli seven jdm ,ama bitmek üzre ,honda güzel hani babayla beraber kullanan bi çok kişinin işine geliyo jdm, sorun yok. ama golf lerin Türkiyede çoğalıcağını modifiye sevdalılarının arabaları satıp golf 1 alıcağını pek sanmıyorum heleki vr6 işi çok nadir olur kanımca.
Türkiyede german ve hella flush ın geleceği noktayı söyliim çok nadir bi kaç örnek hani parmakla gösterilecek kadar iyi elbette olacak ama gerisi biraz fos çıkar kimse 9x16 koymak için çamurlukla oynamaz(arabamın orjinalliği bozulur yada satarken nası yapcaz mantığı)e arabalara zaten havalı süspansiyon(süslü pansiyon :) ) takmak zor fiyatlar *****,replikasını yapan var oda 2000 lirayı geçiyo yani oda pahalı.velhasılkelam german ve hella TR da zor iş
rs1 lerin replikaları geliyo Allah tan sadece 8 16 ve 9 16 yoksa herkes(taksi dolmuş)bbs alcaktı bu biraz iyi oldu e30 lar bbs dolucak işte nadiren hondalar e 175 40 16 gibi bi lastik ölçüsü Tr da olmadığından german işi yatar gittiği yere kadar jdm sonrası Allah Kerim
Çok güzel konu olmuş.
Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşta benim gibi düşünüyormuş. Yani eskiden DTM (halen gene bazı araçlara yakışıyor) BOdy ler çok hoşuma giderdi ama şimdi profesyonel olmadıkça hoşuma gitmiyor. Yandaki alev desenleri vs çok hoşuma giderdi. Şimdi ise German yada JDM tarzları çok hoşuma gider. Ne bileyim eskisi gibi hoşlanmıyorum. Bir çok arkadaşta demiş eski tip araçların hatları daha güzel diye bende katılıyorum. Ne bileyim Renault 9 un bile hatları çok güzel geliyor bana.
Eskiden bir araca 3-5 bin harcamak düşüncesi olurdu ama şimdi aracı yükleyeceğime üst model performanslı araçlar daha ilgimi çeker :D
Benim için değişmeyecek tek şey sadeliktir. Birazda kişiliğe göre değişiyor, kimisi heybetli arabaları 22' jantları full sistem bass amfi mid kombinasyonu severken kimisi dip basıklıkta ufak tefek makyajlayıp performansa yönelik makinaları seviyo. Ki bende öyleyim. Araçta ciğer olmadıktan sonra napiym ben görselliği?
su ilerliyen tarihlerde aslında yurt dısından kolaylıkla parca temın edebilsek neler neler yaparızda ahh ahh
daha 3 yıldır bireyler yapıyorum aracıma yolun başında görüyorum kendimi.şu ana kadar neler yaptım
-led li park ampulleriyle başladık.sonra sinyalleri parklara bağladık.
-çakarlar bir ara moda oldu çakar taktık.1 ay sonra söktüm yine.
-bir ara yakıt mevzusuna taktım.araç çok yakıyordu.arka koltukları stepne yi bir çok şeyi söktüm.zifiri cam filmi çektirdim içi boş gözükmesin diye:o sakin sakin az yakarak gezdim
-sonra baktım ki araba boşken güzel yürüyor cai yaptık.egzoz sistemine el attık.
-logosuz panjur yaptım.plastik aksamları boyattım.
-sonra sadece birşeyler eklemeyle bu işin olmayacağını anladım.arabam 4 yıllık bir arabaydı.radyatör gaz kelebeği v.s. temizlettim.böylece aracım sakin kullanımda az yakmaya , agresif kullanımda gaz tepkimelerine erken cevap vermeye başladı.
-tam chip v.s. olaylarına gircektim ki taksici arkadaşın biri resmen beni biçti:mad:
ileride ne olabilir yada neler yapabilirim
-turbo , supercharger olaylarına mutlaka girerim.(bunların örnekleri ülkemizde de artmaya başladı)
-fren sistemi ve süspansiyon sisteminde daha güvenli birşeyler yapabilirim.
oku oku bitmedi ne konuymuş :D
valla aracımda orjinallikten yanayım. farlara mercek taktırırken bile farı fırın boyaya sokmak istemedim. eğerki düşük donanımlı jant kapaklı bir araç alsaydım orjinal jant arayışına girişecektim. genellikle araçların orjinal jantları daha hoşuma gidiyor. gerçi bu 2 senedir oluşan siyah ve beyaz jantlar hoşuma gitmeye başladı.
diğer kullanıcılarında orjinaline sadık tasarımlar yapması da üreticilerin kendi bodykitlerini yaparak hem orjinal hemde biraz modifiyeli araçlar yapmasına bağlıyorum (audi'nin s-line'ı gibi)
Benim için bu zorunluluk değil, çünkü itici geliyor. Hatta orijinal görmeyi özledim. İtici derken de mesela jdm adı altında ki bence yok böyle bir şey far karartma yapılıyor. Özellikle EK kasalarda çok moda olmasına rağmen otomobilin tüm bakışını,duruşunu değiştiriyor. Saçma saçma lipler takılıyor, ledli falan stoplar yapılıyor. Hiç yakışmıyor ki. Ha orijinal arka hatları ve stopları çok da güzel diyemeyeceğim ama sadece kırmızı beyaz yapıp ya da hiç dokunmayarak olan güzelliği de bozulmayabilir. Bu şey gibi geliyor bana E serisi bir Mercedes alıp ledli stoplarını söküp normal ledsiz hale getirmek. Hmm hiç güzel olmaz bence :) Otomobilleriniz kısmında stock ve eski araçlar gördüğümüzde herkes çok beğeniyor. Mesela TT VTI vardı. Onda sadece beğenilmeyen siyah jantlarıydı. Kimse leylek gibi durmasını önemsemedi ya da spoilerını. (Hoş şimdi ne olacağı belli değil) Ya da şahin veya doğan tam bilmiyorum daha sonra çalındığı için çok üzüldüğüm bir otomobil vardı. Hayatımda kuş serisine ilgi duyacağımı düşünmemiştim o güzelliği görmeden önce.. Bunlar aracı güzelleştiren şeyler benim için. Tabi ki de iş performansa geldiğinde doğru düzgün yapıldığında, apaçi olmadan sadece gerektiği için parça takılıyorsa işler değişir. O zaman her türlüsü benim içi serbest. Tabi bunlarıınn heeppsssiii benim düşüncem :D Kimse üstüne alınmasın ya da kırılmasın. Modifiye bu herkes istediğini yapmakta özgür. Ben sadece beğenirim ya da beğenmem :) Ki bu da otomobili yapanı hiç ilgilendirmez tahminimce.. Sadece tek isteğim geri dönüşü olan şeyler yapılsın.. Linç etmeyelim en azından eski otomobilleri.. Çünkü tekrar üretilmeyecek onlar..
Öff bea ne çok yazdım :icon_wack
Şu önümüzdeki 5 yıl içinde otomobil üreticilerinin hiçbiri araçta "ampül " diye bişey kullanmıcak.Daha az enerji harcayıp daha ekonomik olan ledli far ledli stop led iç aydınlatma kullanılcak.
Şunun güzelliğine bir bakın arkadaşlar.
http://img196.imageshack.us/img196/1...civicferio.jpg
Nasıl giyimde bazı trendler varsa ve sürekli değişiyorsa bence araç modifiyesi de böyle. Benim gelecek için tahminim ise ülkemizde insanlar daha fazla drifte yönelecek ve buna göre modifikasyon yapacak.
Orjinale sadık kalmak herzaman için iyidir...Sleeper :) bunlar dışında artık görsellik olarak mat siyah kaplama artık moda tabi modifiyeden sayılıyorsa.
Yukarıdaki resim ve 14 psi düşünün bir hayal edin araba birazda basık ön ek var o kadar. bilerek bold yazıyoruk bunu
wUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRPPPPP GULU GULU GULU GULU WROOOOOPPP GULU GULU GULU GLU
AHAAHAHHA
hele bide jant kapakları bundansa ;
http://www.ineedahubcap.com/Merchant2/hubcaps/55044.jpg
oyoyoy
Kimse yazmamış sanırım, ya da gözümden kaçmış olabilir.
Beni asıl hayal kırıklığına uğratan drift olayıdır. Özellikle Tokyo Drift´ten sonra patlama yaşanacağını, herkesin artık arkadan itiş otomobillere saracağını ve şu sıralar profosyonel drift organizasyonları düzenleneceğini falan hayal ediyordum bir kaç yıl önce.
Ama bence Drift Tr´de profosyonel anlamda beklenen ilgiyi göremedi. JDM Works ve İstanbul Drift Academy´den öteye geçemedi Drift.
Showlar düzenlendi hep, bir kere Driftfest´de yarıştı araçlar sanırım.
Geleceğini parlak görenler vardır illaki. Ama benim düşüncem bu yönde. Yeteri kadar üstüne düşülmedi.
Kavşağın etrafında Tokyo Drift Soundtrack´le video çeken tayfayı saymazsak...
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/27/2694.jpg
Not.:Çekim Bana Ait'dir Nostalji Resimler Elimde Doludur.. :D
Zamanında Hangimiz Hasta Olmadık Şeytan 106'ya Şimdi Görsek Vayy Apaçi Fiber Faciası Deriz :D
şahsen ben olmadım hiç hasta bu 106 ya:D
asıl örnek şeydir lsr rc mat siyah, ona tapardı herkes vay be falan derdi geçen bi muhabbeti geçti çok kötü falan dediler :D
bende bu 106 ya deilde bitane truncu gri civic vardı puma sponsorlu va plaka sedan ona çok hastaydım lise orta okul zamanı :D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/27/2807.jpg
İşte O Honda.. :D
İnsanlar tuhaf. 50 sene öncesinden kalma desenli far camı olan araçlara orjinal farları kalsın yada kırmızı renk aracın arkasındaki gayet çirkin görünümlü ve gene kırmızı renk stoplara orjinal kalsın diye tavsiyelerde bulunuluyor. Tuhaf diyorum.
CMS 40 mı? Şu göbeğinde blender pervanesi gibi parça olan jantı unuttunuz herhalde ? :)
Ben 6 yaşımdayken taksilerde görürdüm :) He bide beton çivisi ile egzoz delerlermiş o zaman. Babama bu ses çok güzel, nasıl yapıyolar dediğim zaman verdiği cevaptı bu :)